Equus Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To czekamy na wieści jak mała się czuje. Zdjecia super, tylko się zastanawiam, czy ona nie powinna teraz na dwór wychodzić w jakimś kubraczku po tym goleniu? Żeby się nie przeziębiła do tego wszystkiego... Quote
Pinesk@ Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]Santi miała zabieg o 17, Agata razem z Santi wyszli z lecznicy o 20. - Guzy usunięte - ząbki wyczyszczone - ząbki wyrwane - rana na łapce oczyszczona - uszka czyste - pazurki obcięte full wypas Atkaaa spodziewała się jakiejś strasznej kwoty do zapłaty ale... "umawialiśmy się na tyle więc ma być tyle i nie więcej"- zapłaciła za zabieg 100zł i obiecała im w czymś pomóc. To by było na tyle ;) Equus Atkaaaa nie ma żadnego ubranka dla małej, teraz ma ten kubraczek po operacji.. [/FONT] Quote
al'akir Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Pinesk@'][FONT=MS Shell Dlg 2]Santi miała zabieg o 17, Agata razem z Santi wyszli z lecznicy o 20. - Guzy usunięte - ząbki wyczyszczone - ząbki wyrwane - rana na łapce oczyszczona - uszka czyste - pazurki obcięte full wypas Atkaaa spodziewała się jakiejś strasznej kwoty do zapłaty ale... "umawialiśmy się na tyle więc ma być tyle i nie więcej"- zapłaciła za zabieg 100zł i obiecała im w czymś pomóc. To by było na tyle ;) Equus Atkaaaa nie ma żadnego ubranka dla małej, teraz ma ten kubraczek po operacji.. [/FONT] ile pieniędzy Wam brakuję do opłacenia zabiegów Santi ? Quote
Pinesk@ Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Wszystkie zabiegi razem kosztowały 100zł, pieniędzy nie brakuje ;) Quote
al'akir Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Pinesk@']Wszystkie zabiegi razem kosztowały 100zł, pieniędzy nie brakuje ;)[/QUOTE] ok , w takim razie jak będziecie potrzebować pieniędzy na mała w późniejszym czasie to piszcie do nas! może jakiś kubraczek przydałby się jej ? Quote
wanda szostek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No to teraz tylko ogłoszenia. A tak na marginesie bo nie doczytałam, gdzie mała miała robione zabiegi, że w tej sumie się zmieściła? Ja mam małą sunię do operacji z przepukliną pępkową i jak się orientowałam to kosz 160 zł Quote
Pinesk@ Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Zabieg robiony u znajomych wetów Agaty, także było po kosztach. Santi dzisiaj została sama w domu, rezultat: załatwiła ścianę- zerwała tapetę i rozdrapała aż do cynku dosyc spory kawałek + nasikała na kanapę... Quote
mshume Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To jest problem, trzeba szukać domku, gdzie ktos jest stale obecny lub zamykać do klatki kennelowej jak jest sama. Quote
Pinesk@ Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 A domek potrzebny na wczoraj, u Agaty kończy się tymczas niedługo jak tylko mała dojdzie do siebie po zabiegu.. Nadal szukamy kogos z Krakowa i Warszawy do przeprowadzenia wizyty! Quote
mshume Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A wtarara nie robi tej wizyty w Krakowie? ja sie nie podejmuję 'zrobic' Wwy, bo nie mam zadnego doswiadczenia. Quote
Pinesk@ Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Rzeczywiście znalazłam post wtarary : "macie tę osobę do wizyty w Krakowie. Jedną już obiecałam , nie wiem czy to ta sama , czy inna " Ja osobiście nic o tym nie wiem, z Agatą też nikt się nie kontaktował w tej sprawie. Czy to nadal aktualne? Wczoraj wysłałam maila do agamika z Krakowa w sprawie wizyty, ma sie z nami skontaktować, ktoś też na wątku deklarował wizytę w W-awie, wysyłałam nawet PW ale nie dostałam odpowiedzi zwrotnej. Quote
Pinesk@ Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 TRANSPORT NA TRASIE GDYNIA- KRAKÓW POSZUKIWANY! ;) Wizyta się odbyła, wypadła b. pozytywnie. Dziękujemy bardzo Cymbianka! :loveu: Quote
Pinesk@ Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Atkaaaa nie moze pisac PW (ma bana), podaje jej gg i telefon: gg: 10104180 telefon: 517 183 114 :) Quote
mshume Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dziekuje, ja nie mam gg, a jakis adres email do niej? Quote
Pinesk@ Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [FONT=ms shell dlg 2][/FONT]Wstrzymujemy się z szukaniem transportu. Quote
Pinesk@ Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Z radością ogromną chcę poinformować, że oficjalnie Santi MA DOM! :multi: Decyzją Agaty mała zamieszkała w Gdyni w super domku, nowa opiekunka Santi bardzo o nią dba, dzisiaj byli u weta, wszystko się ładnie goi, będą na bieżąco nowe wieści od małej, Agata będzie Santi odwiedzać krótko mówiąc: super HAPPY END :multi: Santi POWODZENIA! :loveu::loveu::loveu: Chcę bardzo, bardzo podziękować Agacie, że zabrała mała do siebie na tymczas, bez niej nie wiem co by się stało z małą. :Rose: Dziękuję również wszystkim, którzy wspierali Santi i byli z nią chociaż myślami.Takie zakończenia dają wiarę w to, że WARTO, warto pomagać. :loveu: Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 wspaniałe wiadomości ! wszystkiego NAJ dla Santi w nowym domku ! Quote
Energy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Santi szczęścia w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Dla Agaty WIELKIE DZIĘKI za uratowanie suni:loveu::loveu::loveu: Quote
al'akir Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 to może podrzucicie do tego domku w Krakowie tego pieska http://img52.imageshack.us/img52/5856/zalacznik.jpg ? jego opis jest na pudlowym wątku , nr 15. A co z tym domem w Warszawie , był sprawdzany ? W Warszawie jest Pompon nr. 7 http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/trojlapki/DSC04924.jpg Quote
Pinesk@ Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [font=ms shell dlg 2]:) ...................... [/font][font=ms shell dlg 2][/font] Quote
haliza Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale fajne wieści - powodzenia malutka :loveu: Quote
Energy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Pinesk@'][font=ms shell dlg 2]:) ...................... [/font][font=ms shell dlg 2][/font] Pinesk@ to uśmiech ze względu na szczęście Santi, czy coś innego??? Quote
Recommended Posts