Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To czekamy na wieści jak mała się czuje.
Zdjecia super, tylko się zastanawiam, czy ona nie powinna teraz na dwór wychodzić w jakimś kubraczku po tym goleniu? Żeby się nie przeziębiła do tego wszystkiego...

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Santi miała zabieg o 17, Agata razem z Santi wyszli z lecznicy o 20.
- Guzy usunięte
- ząbki wyczyszczone
- ząbki wyrwane
- rana na łapce oczyszczona
- uszka czyste
- pazurki obcięte
full wypas

Atkaaa spodziewała się jakiejś strasznej kwoty do zapłaty ale...
"umawialiśmy się na tyle więc ma być tyle i nie więcej"- zapłaciła za zabieg 100zł i obiecała im w czymś pomóc. To by było na tyle ;)

Equus Atkaaaa nie ma żadnego ubranka dla małej, teraz ma ten kubraczek po operacji..
[/FONT]

Posted

[quote name='Pinesk@'][FONT=MS Shell Dlg 2]Santi miała zabieg o 17, Agata razem z Santi wyszli z lecznicy o 20.
- Guzy usunięte
- ząbki wyczyszczone
- ząbki wyrwane
- rana na łapce oczyszczona
- uszka czyste
- pazurki obcięte
full wypas

Atkaaa spodziewała się jakiejś strasznej kwoty do zapłaty ale...
"umawialiśmy się na tyle więc ma być tyle i nie więcej"- zapłaciła za zabieg 100zł i obiecała im w czymś pomóc. To by było na tyle ;)

Equus Atkaaaa nie ma żadnego ubranka dla małej, teraz ma ten kubraczek po operacji..
[/FONT]

ile pieniędzy Wam brakuję do opłacenia zabiegów Santi ?

Posted

[quote name='Pinesk@']Wszystkie zabiegi razem kosztowały 100zł, pieniędzy nie brakuje ;)[/QUOTE]

ok , w takim razie jak będziecie potrzebować pieniędzy na mała w późniejszym czasie to piszcie do nas!

może jakiś kubraczek przydałby się jej ?

Posted

No to teraz tylko ogłoszenia. A tak na marginesie bo nie doczytałam, gdzie mała miała robione zabiegi, że w tej sumie się zmieściła? Ja mam małą sunię do operacji z przepukliną pępkową i jak się orientowałam to kosz 160 zł

Posted

Zabieg robiony u znajomych wetów Agaty, także było po kosztach.

Santi dzisiaj została sama w domu, rezultat: załatwiła ścianę- zerwała tapetę i rozdrapała aż do cynku dosyc spory kawałek + nasikała na kanapę...

Posted

A domek potrzebny na wczoraj, u Agaty kończy się tymczas niedługo jak tylko mała dojdzie do siebie po zabiegu.. Nadal szukamy kogos z Krakowa i Warszawy do przeprowadzenia wizyty!

Posted

Rzeczywiście znalazłam post wtarary :
"macie tę osobę do wizyty w Krakowie. Jedną już obiecałam , nie wiem czy to ta sama , czy inna "
Ja osobiście nic o tym nie wiem, z Agatą też nikt się nie kontaktował w tej sprawie. Czy to nadal aktualne? Wczoraj wysłałam maila do agamika z Krakowa w sprawie wizyty, ma sie z nami skontaktować, ktoś też na wątku deklarował wizytę w W-awie, wysyłałam nawet PW ale nie dostałam odpowiedzi zwrotnej.

Posted

Z radością ogromną chcę poinformować, że oficjalnie Santi MA DOM! :multi:

Decyzją Agaty mała zamieszkała w Gdyni w super domku, nowa opiekunka Santi bardzo o nią dba, dzisiaj byli u weta, wszystko się ładnie goi, będą na bieżąco nowe wieści od małej, Agata będzie Santi odwiedzać krótko mówiąc: super HAPPY END :multi:

Santi POWODZENIA! :loveu::loveu::loveu:

Chcę bardzo, bardzo podziękować Agacie, że zabrała mała do siebie na tymczas, bez niej nie wiem co by się stało z małą. :Rose: Dziękuję również wszystkim, którzy wspierali Santi i byli z nią chociaż myślami.Takie zakończenia dają wiarę w to, że WARTO, warto pomagać. :loveu:

Posted

[quote name='Pinesk@'][font=ms shell dlg 2]:) ......................

[/font]
[font=ms shell dlg 2][/font]

Pinesk@ to uśmiech ze względu na szczęście Santi, czy coś innego???