Kana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dziewczyny zajrzyjcie tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/179291-2-szczeniaki-uratowane-z-bezpaA-skiej-sfory-Pilnie-pomoc-i-DS-potrzebne-A-liczne?p=14035399 Quote
karolina27 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No właśnie:lol::evil_lol: Wyniki krwi Santi jakby ktoś chciał zerknąć: http://i845.photobucket.com/albums/ab17/Busiorek/wynikikrwi.jpg Wypłosze dwa ;) No i "wielkie zrozumienie, wyrozumiałość, współczucie" ze strony psów, godzina 6;30, pańcia musi wstać, iść na zajęcia... więc po co wstawać? :diabloti:Taki obraz dobija... jak sobie pomyślę, że one tak będą spały przez tyle ile im się podoba to naprawdę wszystkiego się odechciewa a szczególnie wyjścia do szkoły :diabloti: Z takich Santiowych nowości... mała zaczyna się cieszyć, machać ogonkiem(a raczej tym co po ogonku pozostało), ożywiła się troszkę, na dworze ładnie się załatwia a jak już się załatwi to okazuje radość całą sobą:evil_lol: Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No znęcają się Psiska nad Ciotką po prostu!:evil_lol::diabloti: Quote
karolina27 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Talcott']No znęcają się Psiska nad Ciotką po prostu!:evil_lol::diabloti: otóż to!:evil_lol: Zabrałam się dziś za strzyżenie Dżekiego.. no i mała też się nawinęła:diabloti:, ściachałam ten cały filc, ona na początku wyglądała tak jakby jej włos nie był jakoś bardzo tragiczny, ale jak się bliżej przyjrzałam to tragedia... i patrzcie co wynalazłam: wydaje mi się, że koniecznie będzie trzeba to przepłukać, w poniedziałek przy okazji zabiegu wet to obejrzy. I teraz... na jakiej wysokości pomoc z pudloskarbonki możemy liczyć?:oops: Przepraszam, że sama pytam ale chciałabym wiedzieć na czym stoimy. Pozdrawiam Atkaaaa Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jeśli jest w domu to najlepsza jest szałwia - letnim naparem polewać to po prostu co dwie, trzy godziny. Ja wstawialam zawsze psiaka do wanny i polewałam z dzbanuszka z dzióbkiem. Szałwia jest świetna. Wet już powie co dalej. Biedactwo! Quote
al'akir Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 70zł obiecałyśmy na pudelka z Rudy Śl. , resztę możemy przeznaczyć na Santi (155zł) Quote
Energy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']70zł obiecałyśmy na pudelka z Rudy Śl. , resztę możemy przeznaczyć na Santi (155zł)[/QUOTE] Gdzie mała ma tą dziurkę? Myślę, że lepiej jej w ogóle do jutra nie ruszać:shake: Quote
Litterka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dla mnie to wygląda jak świeży postrzał... :( Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Niekoniecznie, może być dziurą od wbitego psiego zęba, Quote
karolina27 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Super, ale myślę, że aż tyle nie będzie potrzebne, "środowisko borderowe" także przejęło się losem Santi i obiecali lekko pomóc, jutro jak dojdzie przelew to będę wiedziała więcej i napisze tu ile potrzebujemy ;):oops: Ranę zostawiłam w spokoju, jutro zobaczy to weterynarz. Ranka jest na łapce, tu możecie zobaczyć zdjęcia Santi po "ciachaniu futra" ;) i jedno gdzie widać ranę: http://busiorek.blogspot.com/2010/02/pundle-dwa.html Nie mogę tego tu wrzucić bo dogo znowu mi świruje :( Quote
Energy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ta ranka jest głęboka? Nie wiem co to może być, może zrobił się ropień i to pękło:roll:wet pewnie będzie widział;) To w takim razie, jak będziesz wiedziała ile potrzebujecie pieniędzy to daj znać:p Quote
karolina27 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tak rana wygląda dziś: Miejsce w około rany jest bardzo miękkie i powiększone, lekko pod raną jest mały strupek. Energy: ok :p Pzdr Atkaaaa Quote
Energy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Rana jest okropna:-(rzeczywiście może być po postrzale, bo na żadne ugryzienie nie wygląda:shake: Chyba, że się na coś nadziała. Biedna malutka, może ktoś się jej chciał pozbyć w tak okrutny sposób:-( Czy RTG obejmowało swoim zasięgiem to miejsce? Bo jeśli tak to gdyby tam był jakiś śrut to by wyszedł. Quote
karolina27 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Energy'] Czy RTG obejmowało swoim zasięgiem to miejsce? Bo jeśli tak to gdyby tam był jakiś śrut to by wyszedł.[/QUOTE] Teraz tak sobie myślę.... kurcze może to "coś", ta plamka na płucach to właśnie było to?! Kto by mógł sprawdzić potencjalne domki w Wawie i Krakowie? Są na tym wątku jakieś osoby z tych miast? Quote
Energy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='karolina27']Teraz tak sobie myślę.... kurcze może to "coś", ta plamka na płucach to właśnie było to?! Kto by mógł sprawdzić potencjalne domki w Wawie i Krakowie? Są na tym wątku jakieś osoby z tych miast?[/QUOTE] Wet ma Rtg w gabinecie? Mam nadzieję, że to nie jest poważne, ale wygląda nieciekawie:shake: Quote
karolina27 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 tak, zdjęcie zostało u wetów. Ja też :( Quote
bartolini Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wizytacja domów z dogo mapy pomocy, Kraków i osoby na dogo [Kraków] wtatara [Kraków, Sucha Beskidzka] black_sheep [kraków] kiwi (na terenie krakowa) [krakow] jagienka42 [Kraków] liryka [Kraków] laverte salibinka (na terenie Krakowa) [Kraków] agamika [Kraków] Anashar [Kraków] malade Warszawa: [Warszawa / Węgrów] Baffi2 [okolice Serocka, Legionowa, Warszawa] Neigh [Warszawa] qeram [Warszawa] Jo37 lavinia [Warszawa] Kostek [Warszawa / Tomaszów Mazowiecki] GrubbaRybba (Warszawa, Tomaszów Maz i okolice) [Warszawa] Ziutabenia [Warszawa i bliskie okolice] DIF (na terenie Warszawy) [Wołomin] laura1108 [Warszawa] magdyska25 (mogę pomóc w Warszawie) [Warszawa] shantara marlenka [Warszawa] teapot [Zielonka / Warszawa] Bazyliah (kontrole przed i poadopcyjne, Zielonka, Ząbki, Marki i okolice) Angie:) [Warszawa] abrakadabra3000 [Warszawa] Wyjątek (Warszawa i okolice) [ok wawy] Sylwia K [WARSZAWA] Erazm [Warszawa] Orpha [Warszawa] Ewa i flatki [Warszawa] mru [Warszawa / Węgrów] TYGRYS-ica. (najlepiej Warszawa (Mokotów), Węgrów i okolice ale możemy się dogadać :)) [Warszawa] sleepingbyday [Płock] alfabia (Płock/okolice Wyszogrodu) [Warszawa] Daka Madallena [Warszawa] Negri_2008 [Ostrołęka] bebcik [Warszawa] AnkaRa obraczus87 [Warszawa] koosiek [Warszawa] morisowa [Warsza/Białystok] jamajka860 (na terenie Warszawy mogłabym pomóc przy wizytach adpocyjnych) Quote
Energy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dom w Warszawie to ten z podanego telefonu? Może wpisz w tytule wątku, że szukacie osób do wizyty?Albo trzeba wysyłać pw. Quote
wtatara Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 macie tę osobę do wizyty w Krakowie. Jedną już obiecałam , nie wiem czy to ta sama , czy inna Quote
Energy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='wtatara']macie tę osobę do wizyty w Krakowie. Jedną już obiecałam , nie wiem czy to ta sama , czy inna[/QUOTE] To świetnie:p Jak sunia, już po zabiegu? Quote
karolina_g_k Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Mogę zrobić wizytę w Warszawie. Tylko błagam nie każcie mi przedzierać się przez watek...Jesli chcecie to na prw poprosze jak najwięcej info o suni i namiar na dom do sprawdzenia. Quote
Pinesk@ Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Mała już po zabiegu, Atkaaa wróci to wszystko napisze ;) Quote
Kana Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Karolina to zaledwie 7 stron ;) Nie licząc tej. Quote
Pinesk@ Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Z małą Santi wszystko ok, jest juz po zabiegu ;) Jeżeli jest już ktoś do sprawdzenia domku proszę o informację, domki trzeba już sprawdzic. Quote
Recommended Posts