Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie:lol::evil_lol:

Wyniki krwi Santi jakby ktoś chciał zerknąć:

http://i845.photobucket.com/albums/ab17/Busiorek/wynikikrwi.jpg

Wypłosze dwa ;)

No i "wielkie zrozumienie, wyrozumiałość, współczucie" ze strony psów, godzina 6;30, pańcia musi wstać, iść na zajęcia... więc po co wstawać? :diabloti:Taki obraz dobija... jak sobie pomyślę, że one tak będą spały przez tyle ile im się podoba to naprawdę wszystkiego się odechciewa a szczególnie wyjścia do szkoły :diabloti:

Z takich Santiowych nowości... mała zaczyna się cieszyć, machać ogonkiem(a raczej tym co po ogonku pozostało), ożywiła się troszkę, na dworze ładnie się załatwia a jak już się załatwi to okazuje radość całą sobą:evil_lol:

Posted

[quote name='Talcott']No znęcają się Psiska nad Ciotką po prostu!:evil_lol::diabloti:

otóż to!:evil_lol:

Zabrałam się dziś za strzyżenie Dżekiego.. no i mała też się nawinęła:diabloti:, ściachałam ten cały filc, ona na początku wyglądała tak jakby jej włos nie był jakoś bardzo tragiczny, ale jak się bliżej przyjrzałam to tragedia... i patrzcie co wynalazłam:

wydaje mi się, że koniecznie będzie trzeba to przepłukać, w poniedziałek przy okazji zabiegu wet to obejrzy.

I teraz... na jakiej wysokości pomoc z pudloskarbonki możemy liczyć?:oops: Przepraszam, że sama pytam ale chciałabym wiedzieć na czym stoimy.

Pozdrawiam
Atkaaaa

Posted

Jeśli jest w domu to najlepsza jest szałwia - letnim naparem polewać to po prostu co dwie, trzy godziny. Ja wstawialam zawsze psiaka do wanny i polewałam z dzbanuszka z dzióbkiem. Szałwia jest świetna. Wet już powie co dalej. Biedactwo!

Posted

[quote name='GPooLCLD']70zł obiecałyśmy na pudelka z Rudy Śl. , resztę możemy przeznaczyć na Santi (155zł)[/QUOTE]

Gdzie mała ma tą dziurkę?
Myślę, że lepiej jej w ogóle do jutra nie ruszać:shake:

Posted

Super, ale myślę, że aż tyle nie będzie potrzebne, "środowisko borderowe" także przejęło się losem Santi i obiecali lekko pomóc, jutro jak dojdzie przelew to będę wiedziała więcej i napisze tu ile potrzebujemy ;):oops:

Ranę zostawiłam w spokoju, jutro zobaczy to weterynarz.
Ranka jest na łapce, tu możecie zobaczyć zdjęcia Santi po "ciachaniu futra" ;) i jedno gdzie widać ranę:
http://busiorek.blogspot.com/2010/02/pundle-dwa.html
Nie mogę tego tu wrzucić bo dogo znowu mi świruje :(

Posted

Ta ranka jest głęboka? Nie wiem co to może być, może zrobił się ropień i to pękło:roll:wet pewnie będzie widział;)
To w takim razie, jak będziesz wiedziała ile potrzebujecie pieniędzy to daj znać:p

Posted

Rana jest okropna:-(rzeczywiście może być po postrzale, bo na żadne ugryzienie nie wygląda:shake:
Chyba, że się na coś nadziała. Biedna malutka, może ktoś się jej chciał pozbyć w tak okrutny sposób:-(
Czy RTG obejmowało swoim zasięgiem to miejsce? Bo jeśli tak to gdyby tam był jakiś śrut to by wyszedł.

Posted

[quote name='Energy']
Czy RTG obejmowało swoim zasięgiem to miejsce? Bo jeśli tak to gdyby tam był jakiś śrut to by wyszedł.[/QUOTE]

Teraz tak sobie myślę.... kurcze może to "coś", ta plamka na płucach to właśnie było to?!

Kto by mógł sprawdzić potencjalne domki w Wawie i Krakowie? Są na tym wątku jakieś osoby z tych miast?

Posted

[quote name='karolina27']Teraz tak sobie myślę.... kurcze może to "coś", ta plamka na płucach to właśnie było to?!

Kto by mógł sprawdzić potencjalne domki w Wawie i Krakowie? Są na tym wątku jakieś osoby z tych miast?[/QUOTE]

Wet ma Rtg w gabinecie?
Mam nadzieję, że to nie jest poważne, ale wygląda nieciekawie:shake:

Posted

Wizytacja domów z dogo mapy pomocy, Kraków i osoby na dogo

[Kraków] wtatara
[Kraków, Sucha Beskidzka] black_sheep
[kraków] kiwi (na terenie krakowa)
[krakow] jagienka42
[Kraków] liryka
[Kraków] laverte
salibinka (na terenie Krakowa)
[Kraków] agamika
[Kraków] Anashar
[Kraków] malade

Warszawa:

[Warszawa / Węgrów] Baffi2
[okolice Serocka, Legionowa, Warszawa] Neigh
[Warszawa] qeram
[Warszawa] Jo37
lavinia
[Warszawa] Kostek
[Warszawa / Tomaszów Mazowiecki] GrubbaRybba (Warszawa, Tomaszów Maz i okolice)
[Warszawa] Ziutabenia
[Warszawa i bliskie okolice] DIF (na terenie Warszawy)
[Wołomin] laura1108
[Warszawa] magdyska25 (mogę pomóc w Warszawie)
[Warszawa] shantara
marlenka
[Warszawa] teapot
[Zielonka / Warszawa] Bazyliah (kontrole przed i poadopcyjne, Zielonka, Ząbki, Marki i okolice)
Angie:)
[Warszawa] abrakadabra3000
[Warszawa] Wyjątek (Warszawa i okolice)
[ok wawy] Sylwia K
[WARSZAWA] Erazm
[Warszawa] Orpha
[Warszawa] Ewa i flatki
[Warszawa] mru
[Warszawa / Węgrów] TYGRYS-ica. (najlepiej Warszawa (Mokotów), Węgrów i okolice ale możemy się dogadać :))
[Warszawa] sleepingbyday
[Płock] alfabia (Płock/okolice Wyszogrodu)
[Warszawa] Daka
Madallena
[Warszawa] Negri_2008
[Ostrołęka] bebcik
[Warszawa] AnkaRa
obraczus87
[Warszawa] koosiek
[Warszawa] morisowa
[Warsza/Białystok] jamajka860 (na terenie Warszawy mogłabym pomóc przy wizytach adpocyjnych)

Posted

[quote name='wtatara']macie tę osobę do wizyty w Krakowie. Jedną już obiecałam , nie wiem czy to ta sama , czy inna[/QUOTE]

To świetnie:p
Jak sunia, już po zabiegu?