haliza Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bardzo mocno trzymam kciuki za malutką, już co będzie aby tylko jej pomóc....:shake: Quote
karolina27 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 spotkałyśmy na spacerze bardzo konkretną, starszą panią... jeśli jutro wszystko będzie dobrze, mam się do niej odezwać, jest zainteresowana adopcją Santi... teraz tym bardziej będzie mi trudno podjąć właściwą decyzję.... Atkaaaa Quote
karolina27 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [FONT=ms shell dlg 2]Cześć, jestem Santi Tak często leżę i podglądam co o mnie piszecie i czasami mi smutno Ale mój kumpel Dżeki mnie pociesza [/FONT][FONT=ms shell dlg 2] [/FONT] [FONT=ms shell dlg 2] [/FONT] Quote
karolina27 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [FONT=ms shell dlg 2]Dżeki mówi, że wszystko będzie dobrze że wszystko się ułoży że będzie trzymał za mnie kciuki myślicicie, że mówi prawdę? i jak mu nie wierzyć? [/FONT] Quote
karolina27 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [FONT=ms shell dlg 2]Ja mu wierzę! On ma zawsze rację! Jeszcze zobaczycie! [/FONT][FONT=ms shell dlg 2] Jutro będę się przygotowywać do operacji! i będę zdrowa! [/FONT] [FONT=ms shell dlg 2] [/FONT] Quote
karolina27 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [FONT=ms shell dlg 2]Tak jak Dżeki Znajdę super dom, gdzie będę szczęśliwa już do końca swoich dni!;) Pozdrawiam Atkaaaa [/FONT] Quote
irma Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 jakie są jej realcje z dziećmi, kotami i psami ? Quote
karolina27 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='irma']jakie są jej realcje z dziećmi, kotami i psami ?[/QUOTE] do dziecka mimo wszystko jak na razie bym jej nie dała... potrafi kłapnąć zębami jak jej się coś nie podoba. Chyba, że starsze dziecko/młodzież... Z psami w porządku. Z kotami nie miała styczności. Quote
Energy Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Trzymam kciuki za suńkę, mam nadzieję, że mała będzie miała szanse na dobre życie:p Quote
al'akir Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Energy']Trzymam kciuki za suńkę, mam nadzieję, że mała będzie miała szanse na dobre życie:p[/QUOTE] ja mam cały czas, nadzieję , że właściciel się zgłosi. Quote
karolina27 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Mała jest ciągle u mnie, byłyśmy u weta, zrobiliśmy RTG, na płuckach nic nie widać prócz jednego małego niepokojącego punktu. Ogólnie płuca są czyste. Jutro jedziemy pobrać krew, jeżeli wyniki pokażą, że organizm da sobie radę to najprawdopodobniej będziemy operować. Jeżeli wynik pokaże, że organizm raczej nie da sobie rady to zostawimy małą w spokoju. Nie będziemy wycinać, będzie sobie żyła z tymi guzami tak długo, jak to będzie możliwe/ rozsądne. Atkaaaa Quote
Energy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='karolina27']Mała jest ciągle u mnie, byłyśmy u weta, zrobiliśmy RTG, na płuckach nic nie widać prócz jednego małego niepokojącego punktu. Ogólnie płuca są czyste. Jutro jedziemy pobrać krew, jeżeli wyniki pokażą, że organizm da sobie radę to najprawdopodobniej będziemy operować. Jeżeli wynik pokaże, że organizm raczej nie da sobie rady to zostawimy małą w spokoju. Nie będziemy wycinać, będzie sobie żyła z tymi guzami tak długo, jak to będzie możliwe/ rozsądne. Atkaaaa[/QUOTE] To bardzo dobre wiadomości:p Ale do kiedy mała może być u Ciebie? Quote
al'akir Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Napiszcie jak wyglądają jej sytuacja finansowa. My opłacimy zabieg białego pudelka z Rudy Śl. , resztę przeznaczymy na Santi - pewnie będziemy musiały dozbierać . Quote
mshume Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Założyłam wątek małej mix bolonko/pudelce z Ostrowi,dostała włoskie imię Bianca :), zajrzyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/threads/179102-Bianca-mix-bolonczyk-RATUJMY-JAE-POTRZEBNY-TRANSPORT-POZNAA-WARSZAWA Quote
Energy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jak sunia, miała jakieś jeszcze badania? Quote
bartolini Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 "Wczoraj była pobierana krew, dzisiaj wyniki i okaże się czy będzie zabieg czy też nie. Pinesk@" Quote
karolina27 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 "1. Wyniki pozytywne!!! Mała kwalifikuje się do operacji!!! :D :D :D 2. Dzwoniły do mnie dwie Panie, obie zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie, jedna z Krakowa, druga z Wawy... no i co teraz? :D 3. Operujemy? Próbujemy? Błagam pomóżcie podjąć decyzję... Bardzo szczęśliwa Atkaaaa ;) Ps. jutro ban znika^^ " Quote
Energy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='karolina27']"1. Wyniki pozytywne!!! Mała kwalifikuje się do operacji!!! :D :D :D 2. Dzwoniły do mnie dwie Panie, obie zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie, jedna z Krakowa, druga z Wawy... no i co teraz? :D 3. Operujemy? Próbujemy? Błagam pomóżcie podjąć decyzję... Bardzo szczęśliwa Atkaaaa ;) Ps. jutro ban znika^^ "[/QUOTE] Uważam, że trzeba operować, tylko czy masz możliwość przetrzymać dalej suńkę? A domki na pewno trzeba sprawdzić. Super wiadomości:lol: Quote
karolina27 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Myślę, że mogę powiedzieć, że mam ;) Rodzice chyba w końcu ustąpili. Quote
Energy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='karolina27']Myślę, że mogę powiedzieć, że mam ;) Rodzice chyba w końcu ustąpili.[/QUOTE] Bardzo się cieszę, :p Czy wiadomo jaki byłby koszt zabiegu? Quote
karolina27 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Talcott']Domki tez warto sprawdzić [/QUOTE] a ja jestem tego pewna ;) Quote
karolina27 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Energy']Bardzo się cieszę, :p Czy wiadomo jaki byłby koszt zabiegu?[/QUOTE] hmm tak jak pisałam, chyba ok. 150 zł plus później chyba jakiś antybiotyk, kaftanik Quote
Talcott Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jeden nie wystarczy bo trzeba zmieniać! Quote
Kana Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Najważniejsze jest zdrowie psa.! A domki jak są odpowiedzialne to poczekają. Cierpliwość to największy test na dogo psa ;) Trzymam kciuki za sunie! Quote
Recommended Posts