Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

PIKSEL

Pikselek to starszy, 14-sto letni psiaczek.
Maleńki, wielkości yorka (ok.3kg), przesłodki, bardzo lubiący noszenie na rękach.
Ma zaćmę.
Potrzebuje domku u osoby spokojnej, najlepiej emerytki/emeryta.

Posted

Nika28przysłała mi taką sunie i trochę informacji o niej:
Kropka Mała - [FONT=Verdana]strachliwa, bojaźliwa, nieufna i trochę agresywna psinka. Jest malutka, ma ok. 4 lata i jest już po sterylizacji.[/FONT]Mała jest bardzo bojaźliwa, nieufna, na wszystkich szczeka i pokazuje zęby. Ale jak włożyłam rękę do boksu to uciekła do budy. Ja myślę że ona w domu zupełnie inaczej by się zachowywała niż w schronisku.

To sunia :

Malutka jest w Głownie.
Jest z tego schroniska : http://www.dogomania.pl/threads/1840...tymczaski-i-1-!!!

Posted

[quote name='Natussiaa']Muki ma wreszcie dom:)

skopiowne ze strony schroniska:

Muki ma dom, w którym oprócz Kochających Właścicieli ma też towarzyszkę psich zabaw

Jejka nareszcie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: !!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia maluszku badz szczesliwy juz na zawsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola:

Posted

Awit napisał(a):
To Myszy jeszcze nie w domu...?
Takie Myszy i nikt nie chce...!!??

Myszy mogą iść tyko do super domu, zgłaszały się domki ale delikatnie mówiąc BE. Ruda Mysza miała mieć świetnego towarzysza życia - odpadła bo sterylizowana ...itd itp.

Posted

luka1 napisał(a):
Myszy mogą iść tyko do super domu, zgłaszały się domki ale delikatnie mówiąc BE. Ruda Mysza miała mieć świetnego towarzysza życia - odpadła bo sterylizowana ...itd itp.

Ej, napiszcie cos więcej mi o Rudej Myszy :D
Sterylizowana, ok - ile ma ok. lat, jaki charakter ? Gdzie ona jest ? Z kim się kontaktować w spr. adopcji ?
chcę ją powrzucać na mikropieski.

Posted

[FONT=Arial Black]Imię: Rudka
Plec:
[/FONT]
Sunia[FONT=Arial Black]
[/FONT][FONT=Arial Black]
[/FONT][FONT=Arial Black]Waga: ok 5 kg
[/FONT][FONT=Arial Black]Miejsce: Starachowice
[/FONT][FONT=Arial Black]Sterylizacja: tak
[/FONT][FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: ok
[/FONT][FONT=Arial Black]Stosunek do innych psow: ok
[/FONT][FONT=Arial Black]Stosunek do kotow: ok
[/FONT][FONT=Arial Black]Dodatkowe informacje: Rutka ma około 3 lat, waży niecałe 5 kg, jest wielkości pinczera miniaturowego. Pomimo swojego smutnego życia sunia ma bardzo wesołe usposobienie, jest kontaktowa, przyjacielska i wesoła. Ma ogromną potrzebę posiadania własnego człowieka. Rutka akceptuje inne psy,koty, kocha dzieci. To taki drobniutki wesołek o wielkim sercu.
Rutka jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Z niecierpliwością czeka w domu tymczasowym na człowieka, który ja pokocha i nigdy nie porzuci. Sunia znajduje się w Starachowicach- woj. Świętokrzyskie.
W razie możliwości pomożemy w transporcie do nowego domku.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.

[/FONT][FONT=Arial Black]Charakter:
[/FONT][FONT=Arial Black]Kontakt:e-mail: aniaparys@op.pl
tel.: 602-398-230 lub 721-503-332

[/FONT][FONT=Arial Black]Wątek:[/FONT] nie ma watku

Posted

Znaleziony w styczniu 2011 roku w okolicach ul. Marymonckiej piesek (samiec) to Pinczer miniaturka.
Piesek obecnie przebywa na kwarantannie w schronisku na Paluchu (ID: 0110/11/P). Jest bardzo przerażony, raz już uciekł z kwarantanny.

Jest bardzo spokojny, towarzyski względem innych zwierząt. Nie reaguje na koty.

Poszukuję jego właściciela lub osobę mogącą stworzyć mu nowy dom.

Osoby mogące w jakikolwiek sposób pomóc proszone są o kontakt pod numerem telefonu
784-91-07-40 lub bezpośrednio ze schroniskiem 22 846-02-36
piesek maly.jpg