Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kociaki urodziły się najprawdopodobniej w sierpniu b.r. na działce.
Pilnie szukają DT/DS.
Dlaczego pilnie? Bez kontaktu z człowiekiem zdziczeją, jak niemal wszystkie mieszkające tam koty. Druga sprawa, że jako najmniejsze i najsłabsze mają marne szanse na przeżycie nadchodzącej zimy. W dodatku wśród kotów panuje kk, którego nie sposób leczyć, wśród wolnożyjących, dzikich kotów.. :(

Kociaków było 5. Jeden, najsłabszy z nich, znalazł domek u właścicielki działki :)
Czy jego rodzeństwo będzie miało tyle szczęścia, co on?

Szary puchaty (najodważniejsze)

Czarny większy (odważny, ciekawski)

Szary większy (średnio odważny ale przebojowy)

Czarny (płochliwy)

A tutaj cała czwóreczka wraz z matką:

PROSIMY O POMOC!

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszło kilka nowych wpłat :) chyba dzięki wydarzeniu na facebooku. Rozsyłajcie proszę do znajomych. Kotów pod naszą opieką jest kilkadziesiąt (w porcie ponad 20, na działkach ok 40, na osiedlu kilkanaście.. w sumie ponad 70 :shake:), a ich potrzeby są ogromne.. Bez odpowiedniej ilości dobrego jedzonka nie będą w stanie się ogrzać i będą zamarzać w największe mrozy :placz: Mam nadzieję, że chociaż tym 4 maluszkom z działek uda się znaleźć domki...w porcie też jest jeden mały kotek - podrzutek (oby to był kocurek, a nie kotka...).

Posted

[quote name='Cudak']Doszło kilka nowych wpłat :) chyba dzięki wydarzeniu na facebooku. Rozsyłajcie proszę do znajomych. Kotów pod naszą opieką jest kilkadziesiąt (w porcie ponad 20, na działkach ok 40, na osiedlu kilkanaście.. w sumie ponad 70 :shake:), a ich potrzeby są ogromne.. Bez odpowiedniej ilości dobrego jedzonka nie będą w stanie się ogrzać i będą zamarzać w największe mrozy :placz: Mam nadzieję, że chociaż tym 4 maluszkom z działek uda się znaleźć domki...w porcie też jest jeden mały kot - podrzutek (mam nadzieję, że to kocurek, a nie kotka).
Justyna prosze wyslij mi na maila kto ile wplacil trzeba podziekowac:)

Posted

Fundacja Kocia Dolina
Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty z portu w Stepnicy" lub
"na koty ze Stepnicy"

Posted

Wczoraj wyslala karme z FB Magda S.
jak tylko dojdzie prosze koniecznie podziekuj na FB:)
karma zostala dzis wyslana lada dzien powinna dojsc dla kociako:))))))))))

Posted

Oczywiście, jak tylko coś dojdzie napiszę i podziękuję :)

Dobrze, że coś ruszyło... bo potrzeby są ogromne. Codziennie idzie ponad 3 kg suchej karmy + makaron, puszki i korpusy :shake:

Posted

:oops:
Pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Słupsku !
2 małe syjamki ode mnie z Darłowa mają szansę na DS !
Im szybciej, tym lepiej; pada deszcz, wieje wiatr a one na dworze bez schronienia :(
takie malutkie 2 miesięczne kuleczki. Proszę kontaktować się ze mną na PW.