Kamila Proc Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 a moze macie pomysl: http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post22089465 Quote
Cudak Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Clean']Coś nowego u kociaków?[/QUOTE] Bez większych zmian u naszych dzikusków :) muszę je odrobaczyć tylko, bo wiosna już dawno przyszła, a mi ten czas jakoś za szybko teraz leci... Ciekawe czy z zakupem fenbenatu nie będzie problemu w tym roku. Quote
bric-a-brac Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Dawno mnie nie było, wątek spadł daleeeeeko. Co u kociastych? Quote
Clean Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Cudak pewnie bardzo zajęty tworzeniem nowego bazarku dla portowych kociaków:-) Quote
Cudak Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 [quote name='Clean']Cudak pewnie bardzo zajęty tworzeniem nowego bazarku dla portowych kociaków:-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/254219-tworzy-sie-prosze-jeszcze-nie-pisac-%29 robi się, robi i zrobić nie może :( ale Mąż w gipsie unieruchomiony będzie, to się może dziećmi zajmie i znajdę chwilę by bazar skończyć :( tak czy inaczej, warto zaczekać na bazarek, bo rzeczy na nim piękne będą :) Quote
Cudak Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Palec duży u nogi złamał, ale tylko jeden dzień posiedział i do roboty... :( Bazarek już prawie gotowy... teraz sezon urlopowy, ale fanty ładne, więc mam nadzieję, że coś się dla kotków uzbiera, bo mamy w porcie tymczasowych lokatorów i "za chwilę" przyda im się karma dla małych kociąt. Quote
Kamila Proc Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='Cudak']Palec duży u nogi złamał, ale tylko jeden dzień posiedział i do roboty... :( Bazarek już prawie gotowy... teraz sezon urlopowy, ale fanty ładne, więc mam nadzieję, że coś się dla kotków uzbiera, bo mamy w porcie tymczasowych lokatorów i "za chwilę" przyda im się karma dla małych kociąt.[/QUOTE]twardziel...... Quote
Cudak Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Zapraszam na bazarek dla kociaków - link w podpisie :) Będę OGROMNIE wdzięczna za podnoszenie i reklamowanie, bo bardzo kiepsko u mnie z czasem ostatnio :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Proszę o wyrozumiałość jeśli piszę w niewłaściwym miejscu,ale nie bardzo wiem gdzie,a informacja wg mnie jest bardzo ważna. Wklejam: WP.PL / Tomasz Gdaniec Okrutna moda na walkę z bezdomnymi zwierzętami dotarła do Trójmiasta. Do pokarmu wykładanego wolno żyjącym stworzeniom dosypywane jest m.in.tłuczone szkło.W niewyobrażalnych cierpieniach zginęło już 40 kotów wolnożyjących. ----------------------------------- Elżbieta Quote
Tosia&Lesio Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Proszę o wyrozumiałość jeśli piszę w niewłaściwym miejscu,ale nie bardzo wiem gdzie,a informacja wg mnie jest bardzo ważna. Wklejam: WP.PL / Tomasz Gdaniec Okrutna moda na walkę z bezdomnymi zwierzętami dotarła do Trójmiasta. Do pokarmu wykładanego wolno żyjącym stworzeniom dosypywane jest m.in.tłuczone szkło.W niewyobrażalnych cierpieniach zginęło już 40 kotów wolnożyjących. ----------------------------------- Elżbieta Dopiero doczytałam :( jak można? :( koty wolno żyjące są naszym wspolnym dobrem, o które wszyscy powinniśmy dbać i pomagać im, bo chronią nas przed szczurami... Nie mogę zalogować się jako "Cudak" założyłam więc drugie konto, by dokończyć rozliczanie bazarku dla kotów i Urgo. Z bazarku z fantami od Clean będzie 210,50 zł dla kotów. Nie mogę jednak wkleić w rozliczenie, więc rozliczę te pieniążki w tym poście. Wydatki: - 117 zł http://naforum.zapodaj.net/5432ae16c1f4.jpg.html - 9,97 zł http://naforum.zapodaj.net/ac7f2b406226.jpg.html - 65,60 zł (z 240 zł, 174,40 zł zwróciła Gmina) http://naforum.zapodaj.net/241eb003feab.jpg.html _____________________________ razem 192,57 zł Quote
Tosia&Lesio Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 U naszych biedaków ostatnio trochę się działo... 3 koteczki, które były z matką w porcie zostały przez nią zostawione (najprawdopodobniej uciekła w miejsce, w którym mieszkała wcześniej). Posiedziały trochę u mnie w klatce i pojechały do DT do Warszawy. W tej chwili maluszki są już w swoich nowych domach. Później zostały podrzucone dwa biało-czarne kotki, z których jeden zniknął (być może ktoś go sobie złapał), a drugi posiedział w klatce kilka dni i pojechał do nowego domu w Szczecinie. Klatka jednak długo pusta nie stała, bo po 2 dniach pojawił się w niej malutki, chory kotek: Chory kotek poszedł do DT 20.09.br, a już 21. zadzwoniła moja siostra, że znalazła na ulicy zagubionego kota. Obie myślałyśmy, że zaraz znajdzie ssię właściciel, ale odezwała się tylko jedna osoba, która niestety kotkę, a nie kocurka zgubiła... więc siedzi i czeka. 25.09.br z samego rana trafiły do mnie kolejne dwa kotki. Strasznie wymarznięte, jeden ledwie żywy :( dostały po zastrzyku, wygrzały się i są jak nowo narodzone :) boję się tylko, zeby z tego wyziębienia żadne choróbsko się nie rozwinęło, ale miejmy nadzieję, że nie... Są już w DT, mam cichą nadzieję, że zostaną na stałe ;) Quote
Recommended Posts