Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale masz piękności w domu :)

a tu portowe piękności, ze wczoraj (niestety były już najedzone i wyszły mnie przywitać tylko te bardziej ciekawskie):

Posted

A ja mam prośbę (do forumowiczów miau, zarejestrowanych tam od ponad roku i mających min 100 wpisów na forum) o głosy w wewnętrznej ankiecie: forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=138598&start=0 na Trzy karmicielki z Pomorza Zachodniego: kinia098, iza71koty, Cudak1
Ewentualna wygrana byłaby podzielona między koty pod opieką kinia098, iza71koty i nasze portowe kociaki :)

Posted

Szarotka napisał(a):
Nie jestem na miau. No i mam zgryza, bo chetnie zatrzymalabym obydwa koty, ale boje sie kosztow weta ........

Chorują? Na zdrowe koty dużo nie trzeba wydawac na weta - jedynie odrobaczanie i szczepienia, ewentualnie odpchlenie, jeśli koty wychodzące.

Posted

Nie choruja i mam nadzieje, ze nie beda, ale jak mojego kota rezydenta inny dziabnal i musial isc na zabieg, to kosztowalo to ok. $ 700. U nas wet jest strasznie drogi, kazda wizyta $ 65 za przekroczenia progu...........

Mingus jest wychodzacy, ale w zyciu nie mial pchel.:):)

Posted

Mój bazarek już się powoli kończy. Jeżeli wszyscy wpłacą koty dostaną około 85 zł (bo 5zł kup teraz cudak)