Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AIMEZ_MOI dzięki ogromne! Twoje 20 zł na koncie!

Poczekam jeszcze z przelewem, jak się może uzbiera:
przypomnę ile jesteśmy winni jeszcze, szczegółowe rozliczenia wydatków i wpłat na str. 18

88 jesteśmy jeszcze winni Fundacji za sterylkę
42 -tyle dla DT za Frontline (mam skan paragonu)
======
-130 zł
+ 20 dzisiejsza wpłata dla Daisy
=====
-110 zł długu

to na prawdę nie tak źle, jesteśmy prawie na bieżąco!

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]"Karma jak najbardziej ok, nieprzeterminowana, ta która była zamówiona.[/FONT]
[FONT=Arial]Już dziś wieczorem zacznę nią dziewczynkę karmić. Dajsol bardzo dziękuje ;]]]]]][/FONT]
[FONT=Arial]Noc spokojnie, wczoraj wieczorem była już na spacerku, nawet patrzyła jak przeskoczyć zaspę ;]]]]][/FONT]
[FONT=Arial]generalnie zachowuje się jakby nic się nie stało ;]]]]]"

Dzięki za dobre wieści !!! Bardzo się cieszę, że po Daisy ta sterylka "spłynęła" tak łagodnie.
Ewa
[/FONT]

Posted

dzisiaj wpłaciłam 100 zł na konto AST dla Daisy na leczenie.
Od początku śledziłam jej wątek na AST. To jest pies z ras myśliwskich i potrzebuje dużo dziennego ruchu .
Może przypadła by do gustu jakiemuś leśniczemu? Myślę , że w takich warunkach była by najszczęśliwsza .

Posted

Docha, dzięki Ci wielkie!
Oj ja nie wiem, czy Daisy by chciała po lasach z myśliwymi hasać. Co ja ją widzę u Agi to ona ciągle leży. :)
Taka sunia przed kominek dla myśliwego.

Posted

doddy, nie znoszę myśliwych, ale leśniczy to cosik innego, może przed kominkiem w leśniczówce.
Wy macie najlepsze rozeznanie co, komu i dlaczego, jednak widzę tego psa w domu z zapleczem leśnym- dla pointerów przestrzeń to jest żywioł.

Posted

88 zł jesteśmy jeszcze winni Fundacji za sterylkę
+100 zł - wpłata na konto Fundacji AST
=====
+ 12 zł na koncie fundacji!!!!!

-42 -tyle dla DT za Frontline (mam skan paragonu)
+ 20 wpłata dla Daisy od AIMEZ_MOI (Poczekam jeszcze z przelewem, jak się może uzbiera coś więcej)
=======
-22 dla DT na razie

Ogromne dzięki za pomoc!!!!!!!!!

Posted

Agnieszka pisze o Daisy do mnie na maila, bo nie może się na dogo zalogować:

[FONT=Arial][FONT=Arial]Daisy ma się świetnie, wczoraj chciała przeskoczyć fotel, więc muszę na nią uważać żeby nie przesadzała ;]]][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Nastrój wyśmienity, merdoli ogonkiem nawet wczoraj zaszczekała z radości, że idziemy na spacerek ;]]][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Uszka i łapki pomału się leczą, strupki na łapach również. Przestałam też zdejmować z niej pchły więc się chyba wyniosły !![/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Generalnie jest grzeczna, miła, nie jest agresywna do psów ani do ludzi. Trochę histeryk np. przy czyszczeniu uszu, ale w miarę szybko[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]się później ogarnia. Po zdjęciu szwów ją wykąpię, też podejrzewam, że może być wesoło. ;]]][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Jeżeli chodzi o jedzenie to ona chyba nie ma dna ;)))) .... mam nadzieję, że w końcu będzie to po niej widać, bo nadal wzbudza litość na spacerach ;]]]][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Najważniejsze, że ma apetyt i dzieki Wam ma czym go zaspokoić.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]Agnieszka[/FONT][/FONT]
[/FONT]

Posted

Na razie zrobiłam nowy bazarek, żeby było na opłacenie domu tymczasowego u Agnieszki (na razie mamy opłacony jeden tydzień, a nie wiadomo ile sunia u niej pobędzie) oraz na szczepienia,

KOLCZYKI /KLIPSY naszyjniki HAND-MADE dla Daisy chudzinki z Płońska do 19.02.10 g.16

przypomnę, że są jeszcze do sprzedania czapki:
HAND MADE# CZAPKI# na DAISY sunię z Płońskachudą jak szkielet - 11.02 g. 12:29

Posted

ha, żebyście wiedziały jak ja jestem szczęśliwa, że psisko wraca do normy. :lol:
Wspaniała dziewczyna - prawdziwa arystokratka.

Posted

+ 12 zł na koncie fundacji!!!!!

140 za drugi tydzień Daisy w DT
-42 -tyle dla DT za Frontline (mam skan paragonu)
+ 20 wpłata dla Daisy od AIMEZ_MOI (Poczekam jeszcze z przelewem, jak się może uzbiera coś więcej)
+100 wpłata gotówkowa do przekazania Agnieszce za kolejny tydzień
=======
-62 dla DT