Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kąpiel w bidecie - pierwsza klasa!:multi: Ofi wygląda jakby leżał w gorących źródłach.

Madźka, a co to za nowa dyscyplina?:lol: Torek wygląda super z tą piłką w pyszczku:loveu:

Uzi to prawdziwy mały przystojniak:cool3:

Posted

Jejku! to jest Biewerek !!! Ale śliczny :-) Szkoda,że u nasz w naszym zacofanym kraju te pieski nie mogą brać udziału w wystawach :-( Wymiotły by wszystkie psy!!! Ucałuj go proszę ode mnie:-)

...Mój York...Serduszko u mych stóp...

Posted

Wycałowany,dziękujemy bardzo.Od wiosny będziemy brać udział w wystawach.Niestety są to wystawy Polskiego Klubu Psa Rasowego,ale zawsze to już coś.Czekamy na uznanie rasy przez FCI:lol:.Pierwsza wystawa jaka nas czeka we Wrocławiu 20 kwietnia-międzynarodowa:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Witamy:hand:Mam deo was pytanie:ile razy na miesiąc kąpiecie swojego yorka latem.Ja wiosna , zima i jesienią kapałam go raz na tydzień a teraz jak jest ciepło to p 4 dniach jest brudny:roll:

Posted

Balbina12 napisał(a):
Witamy:hand:Mam deo was pytanie:ile razy na miesiąc kąpiecie swojego yorka latem.Ja wiosna , zima i jesienią kapałam go raz na tydzień a teraz jak jest ciepło to p 4 dniach jest brudny:roll:

Ja kapie 2-3 razy w miesiącu ;)

Posted

Ja też tak 2-3 razy, jesli ubrudzi się w międzyczasie np w błotku to tylko prysznic łapek i brzuszka:lol: no i pysiolka po jedzonku, no i siusiaka:oops:

• 2 months later...
Posted

mój mały ma 2 miesiace ma kwarantannę która potrwa do końca miesiąca i zastanawaim się czy mogę go wykąpać bo trochę już śmierdzi a to nie jest zbyt przyjemne.ale piszecie na forum , żeby nie kąpać do końca kwarantanny ale dlaczego?? jesli ktoś mi może napisać to proszę.

Posted

i mam jeszcze jedno pytanie jak kąpać pieska.mam mu zasłaniać oczy i uszy żeby tam się woda nie dostała czy nie trzeba . bo boję się , że mu krzywdę zrobię a on jeszcze do tego taki ruchliwy.