Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma] [/FONT]

[FONT=Tahoma]Było ich troje, dwie dziewczyny i chłopak, dwoje biszkoptowych i jedna czarna. Czarna jak Kawa. Te jasne - szybko znalazły chętnych je pokochać - Kawa została. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Szczeniaki jakiś "dobry" ludek pozostawi łw torbie reklamowej na klatce schodowej. Były malutkie, jeszcze chyba za malutkie by żyć bez mamy. Mokre od moczu, brudne od kału, wychłodzone. Takie trafiły do Fundacji. Musiały być karmione mlekiem ze strzykawki. Na początku Kawa nie dawała nadziei na przeżycie. Ale udało się - przeżyła.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Teraz jest śliczną, drobniutką psinką, z niesamowitym temperamentem. Właściwie bez przerwy coś psoci. Czasami tylko zatrzymuje się by pospać. Co z nią będzie? czy znajdzie ludzi, którym nie będzie przeszkadzać jej niezwykła energia?[/FONT]

Posted

Dziewczyny, zdjęcia na czerwonej poduszce, to pomaga. Naprawdę! Śliczny czarny pychol w zblizeniu na czerwonym tle w dobrym świetle. Tak robiłam z czarnuszkami u mnie na tymczasie i szły. Ona jest przepiekna.

Posted

Kawa jest od wczoraj w nowym domku. Nie wiem czy z nią wytrzymają bo Kawusia to maleńki - wielki tajfun. Pierwsza noc przeszła spokojnie ale rano piesio pożarła buciki swojej pańci gdy ta zazywała porannego prysznica i nasikała jej do łóżka.
Wiem co Kawa potrafi zrobić jak się rozkręci i dlatego jestem ostrożna w wyrażaniu radości z faktu ze ją ktoś zaadoptował. Jak wróci to się nie zdziwię.

Posted

dziś wieści z domku raczej uspakające. Psika nie nasikała w domku, czekała do rana. Wszystko załatwiła na spacerku. Prztula się do swoich ludzi w zależności, które w wygodniejszym łóżeczku - tego bardziej kocha.

Posted

auraa napisał(a):
czy wszystko w porządku?

Kawa zawojowała nowych właścicieli. Opanowała dom i łóżka. Wszyscy ją rozpieszczają a ona im się odwdzięcza. Jest mądra psinką i szybko przystosowała się do życia w nowym domku. Nie sika, nie niszczy, zabawia domowników . No ideał

• 3 months later...