idusiek Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Prezes wylądował w hoteliku w Otrębusach, bo cięzko go wyprowadzic do budy w taką pogodę i z jego problemem z łapami. koszt hotelowania 600 zł za miesiąc, ciotki ratujcie ;( Quote
Vlk Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jak to 600 za miesiąc? To ogromna kwota! Przecież nieraz konie mają tańsze boksy w pensjonatach... Nie jestem tutaj na bieżąco ale wiem, że są tańsze i bardzo dobre hoteliki. Podobno ten u Jamora jest świetny - i on ma doświadczenie z psami agresywnymi... Tylko nie wiem gdzie jest itp, trzeba by do Jamora napisać (jest dogomaniakiem). I chyba też mniej kosztuje... na razie pieniądzów ni mom, mogę zaglądać i podrzucać, komuś podesłać itp... Quote
idusiek Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 u jamora płaci się 450 zł i to są boksy na zewnatrz, z budą. A tu jest w środku, ma posłanie i ciepełeko. nie mozemy go z takim bólem dać do budy...zapowiadają znowu mrozy :( Quote
idusiek Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 ciotki, marnie idzie z tym Prezesem :( nikt go nie chce, nikt nie chce pomóc....ech stary, cięzko będzie :( Quote
mysza 1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='idusiek']ciotki, marnie idzie z tym Prezesem :( nikt go nie chce, nikt nie chce pomóc....ech stary, cięzko będzie :([/QUOTE] Kurde, ja chce pomóc ale sama ciężko przędę. Niech no tylko przypływ kasy poczuję ;) Ogłaszałaś go na allegro? Może jakiś miłośnik rasy go pokocha. Quote
idusiek Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 na razie dzwoniło 2 mośków, co go chcą go kojca ,do pilnownia ale jak usłyszeli, że pies ma chore stawy- to zmyli się w sekundę .. Quote
mysza 1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='idusiek']na razie dzwoniło 2 mośków, co go chcą go kojca ,do pilnownia ale jak usłyszeli, że pies ma chore stawy- to zmyli się w sekundę ..[/QUOTE] Uwielbiam takich wrrrr. Quote
pumcia02 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jak mialam szczeniaka pseudo benka, tez byla cala masa telefonow. Ale jak mowilam ze ma chore oczy, to wiekszosc rezygnowała. A jak mowilam o kastracji, to juz w ogole nikogo nie było :) Masakra. Co z tą dysplazją można zrobić? On coś teraz dostaje? Chcą go operować czy jak ma to wyglądać? Quote
idusiek Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 na razie chłopak musi sie odkuć z wagą. A potem będziemy radzic co dalej, zalecana operacja usunięcia głowek jakiś tam .. bannerki dla chłopaków - tamte były duze.eeee Quote
mysza 1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Resekcja głowki kości udowej, czylu usunięcie. To bolsny i obciążąjący zabieg ale przy dużje dysplazji jedyne wyjscie. Trzeba chyba 2 operacje zrobić, jeśli psiak ma obie nogi chore. Bidulek :( Quote
idusiek Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 bez zmian :( lepiej trocetylko wyglada. Quote
LadyBell Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Panie Prezesie proszę się na górze wszystkim pokazać! Quote
pumcia02 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 kurde taki sliczny pies... i jakie on ma teraz szanse... co za zycie Quote
idusiek Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 prosimy, ! nie mamy za co utrzymać :( Quote
pumcia02 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 a jak się czuje Prezes? Zaczyna tyć? jak jego mięśnie? Quote
idusiek Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 trochę tyje, mięśnie powoli powoli jakoś przędą.... ale nadal nie wiemy co robic z nim dalej. i zainteresowania wątkiem tez nie ma :( Quote
pumcia02 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 kurde on jest taki sliczny.. trzeba rozeslac watek, zeby ciotki i wujki ;) tu zagladali Quote
idusiek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 piękny jest, powoli rozpoczynamy leczenie... Quote
mysza 1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Idusiek, zróbcie allegro cegiełkowe, jak jest dobre to można ładną sumę uzbierać. Gdybym ja chciała adoptować psa, w ogóle by mi jego choroba i konieczność operacji nie przeszkadzała. Może są gdzieś tacy ludzie. Quote
idusiek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 nie wiem :( bo kazdy jak słyszy i dzwoni to mówi, że jak on chory to nie.. Quote
Recommended Posts