Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prezes wylądował w hoteliku w Otrębusach, bo cięzko go wyprowadzic do budy w taką pogodę i z jego problemem z łapami. koszt hotelowania 600 zł za miesiąc, ciotki ratujcie ;(

Posted

jak to 600 za miesiąc? To ogromna kwota! Przecież nieraz konie mają tańsze boksy w pensjonatach... Nie jestem tutaj na bieżąco ale wiem, że są tańsze i bardzo dobre hoteliki. Podobno ten u Jamora jest świetny - i on ma doświadczenie z psami agresywnymi... Tylko nie wiem gdzie jest itp, trzeba by do Jamora napisać (jest dogomaniakiem). I chyba też mniej kosztuje...

na razie pieniądzów ni mom, mogę zaglądać i podrzucać, komuś podesłać itp...

Posted

u jamora płaci się 450 zł i to są boksy na zewnatrz, z budą.
A tu jest w środku, ma posłanie i ciepełeko.

nie mozemy go z takim bólem dać do budy...zapowiadają znowu mrozy :(

Posted

[quote name='idusiek']ciotki, marnie idzie z tym Prezesem :( nikt go nie chce, nikt nie chce pomóc....ech stary, cięzko będzie :([/QUOTE]
Kurde, ja chce pomóc ale sama ciężko przędę. Niech no tylko przypływ kasy poczuję ;)
Ogłaszałaś go na allegro? Może jakiś miłośnik rasy go pokocha.

Posted

[quote name='idusiek']na razie dzwoniło 2 mośków, co go chcą go kojca ,do pilnownia ale jak usłyszeli, że pies ma chore stawy- to zmyli się w sekundę ..[/QUOTE]
Uwielbiam takich wrrrr.

Posted

Jak mialam szczeniaka pseudo benka, tez byla cala masa telefonow. Ale jak mowilam ze ma chore oczy, to wiekszosc rezygnowała. A jak mowilam o kastracji, to juz w ogole nikogo nie było :) Masakra.

Co z tą dysplazją można zrobić? On coś teraz dostaje? Chcą go operować czy jak ma to wyglądać?

Posted

na razie chłopak musi sie odkuć z wagą.
A potem będziemy radzic co dalej, zalecana operacja usunięcia głowek jakiś tam ..

bannerki dla chłopaków - tamte były duze.eeee

Posted

Resekcja głowki kości udowej, czylu usunięcie. To bolsny i obciążąjący zabieg ale przy dużje dysplazji jedyne wyjscie.
Trzeba chyba 2 operacje zrobić, jeśli psiak ma obie nogi chore. Bidulek :(

Posted

Idusiek, zróbcie allegro cegiełkowe, jak jest dobre to można ładną sumę uzbierać.

Gdybym ja chciała adoptować psa, w ogóle by mi jego choroba i konieczność operacji nie przeszkadzała. Może są gdzieś tacy ludzie.