obraczus87 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Vasco napisał(a):Państwo nie mogą się doczekać malca, ale i tak odetchnę w sobote wieczorem;) Obraczus87 to może się przy tej po adopcyjnej poznamy :) tfu tfu, bo zapeszę znowu A bardzo chętnie tfu tfu ;) Quote
Vasco Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Karmelku, do soboty to ja chyba wrzodów żołądka z nerwów dostanę ;) dobrze, że ty sobie nieświadomie brykasz u Astaroth. Wczoraj kombinowałam 2 alternatywne transporty, wieczorem powinnam wiedzieć, kto ze mną w sobotę po Karmela pojedzie. Quote
obraczus87 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Vasco napisał(a):Karmelku, do soboty to ja chyba wrzodów żołądka z nerwów dostanę ;) dobrze, że ty sobie nieświadomie brykasz u Astaroth. Wczoraj kombinowałam 2 alternatywne transporty, wieczorem powinnam wiedzieć, kto ze mną w sobotę po Karmela pojedzie. O jakie godziny chodzi?? Quote
Vasco Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 między 11 a 13-14, nie wiem ile procedury zajmą.... Quote
Vasco Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 obraczus87 uratowała Karmela przed zamawianiem taksówki - jutro razem jedziemy po chłopaka. Bardzo, bardzo dziękuję!!!! Quote
Aga-33-76 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ojojoj, ależ się zadziało aż wstyd że nie jestem na bieżąco w karmelkowych sprawach :oops: bardzo się cieszę, że chłopak pojedzie do swojego domku :multi: a ciotka Obraczus, no cóż, jak zwykle niezawodna, na niej można polegać jak na Zawiszy (tyle że Czarnej) ;) Quote
Vasco Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Aga nie ciesz się - jutro wieczorem dopiero można, jak pies będzie od fundacji oficjalnie wyadoptowany...... Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Vasco napisał(a):obraczus87 uratowała Karmela przed zamawianiem taksówki - jutro razem jedziemy po chłopaka. Bardzo, bardzo dziękuję!!!! Ciotka uratowała Karmelka, bo............ mój TZ idzie na mecz :D więc nie będzie mi biadolić ;) Aga-33-76 napisał(a):ojojoj, ależ się zadziało aż wstyd że nie jestem na bieżąco w karmelkowych sprawach :oops: bardzo się cieszę, że chłopak pojedzie do swojego domku :multi: a ciotka Obraczus, no cóż, jak zwykle niezawodna, na niej można polegać jak na Zawiszy (tyle że Czarnej) ;) Ojojoj bez tych komplementów prosze ;) Vasco napisał(a):Aga nie ciesz się - jutro wieczorem dopiero można, jak pies będzie od fundacji oficjalnie wyadoptowany...... Jak jutro Karmel trafi do DS to chyba sie upiję :D Quote
Vasco Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 obraczus87 napisał(a):Karmelek jutro jedziemy :) i niech to będzie droga w jedną stronę tylko do DS, bez powrotu do hoteliku!!!!!!!! Quote
Piromanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Vasco napisał(a):i niech to będzie droga w jedną stronę tylko do DS, bez powrotu do hoteliku!!!!!!!! Jestem pewna że tak będzie. Zakochanie od pierwszego spotkania murowane! Quote
Laura1108 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 To już dziś ... nic nie mówię tylko trzymam kciuki :) Quote
Vasco Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Piromanka napisał(a):Jestem pewna że tak będzie. Zakochanie od pierwszego spotkania murowane! oby ta miłość rozlała się na osoby decyzyjne ;) Jak dożyję, bo z nerwów nie spałam i ogólnie takiej tremy nigdy chyba nie miałam, odezwę się pewnie przed 16.00 Quote
obraczus87 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ja się bardzo ciesze ;) Ale to Vasco oznajmi Wam efekt wizyty u Karmelka ;) Quote
Vasco Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Kochani, Karmelek ma dom, został u nowych właścicieli. Jak wychodziłam po ok. 1,5h formalnościach związanych z podpisaniem umowy, nawet z nowym panem już się leciutko zaprzyjaźnił, mimo,że facetów ogólnie lekko unika;) Jestem padnięta, ale prze szczęśliwa. Jeszcze raz dzięki obraczus87, Astaroth, Anouk92, Marfi, Laura1108, MyszkaMiki i wszystkim innym zaglądającym na wątek i wspierającym Karmelka. Bez Was nie trafiłby do domu. A oto Karmel na swoich nowych włościach: na ostatnim zestresowany Karmel, przełamał się i dał pogłaskać nowemu panu: wybaczcie jakość, ale nie chciałam go dodatkowo stresować pozowaniem ;) Quote
paros Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Strasznie cieszę się :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kinia1984 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 brawo Karmi!!! Brawo Vasco! wzruszylam sie na maxa:) zycze szczescia malutki:) Quote
Piromanka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Gratuluję!!! Wszystkiego naj Karmelku na nowej drodze życia! Quote
obraczus87 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Karmelek to fantastyczny psiak :) jego zgryz dodaje Mu uroku, niewątpliwie :) Karmelku wszystkiego dobrego !!!! :) A ja dziękuję Vasco, że zainteresowała się losem biedaka, który dzisiaj trafił do swojego domu!!! :) Quote
Marfi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 I to sie nazywa "straszna bajka ze szczęśliwym zakończeniem" :D Straaasznie się cieszę, już CI cioteczko Vasco mówiłam, że masz rewelacyjną rękę do psiaków, muszę Ci kilka podrzucić do poogłaszania i podziałania na nie swoją siłą witalną :) Quote
Vasco Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Taaa moja siła bez Waszej pomocy to by się zdała.... czekam na psiaki ;) Quote
Marfi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 To może po kolei, zaczynając od Rena, co myślisz cioteczko? Oto piękniś Ren: http://www.dogomania.pl/threads/133222-PILNE-Collie-przeganiany-petardami-STRACIA-DACH-NAD-GA-OWAE Quote
Vasco Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Nie wytrzymałam ciszy z DS i wysłałam smsa;) Oto odpowiedź, jaką dostałam: "Wszystko jest bardzo dobrze. Karmel jest bardzo posłuszny, dużo rozumie, ładnie się bawi. Polubił nas bardzo :) ciągle by się przytulał i bawił." Mam zaproszenie, by go odwiedzić, ale to ze względu na pracę, zrobię dopiero po Wielkanocy. Póki co, jestem w 7 niebie, że tak mu się poszczęściło!!! Quote
Recommended Posts