Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laura1108 dzięki.

Miałam nic nie pisać, bo sprawa wygląda na średnio konkretną, ale dziś jedziemy z kochaną cioteczką Marfi sprawdzić dom w Warszawie dla Karmela. Ok. 19ej proszę o kciuki.
Marfi, jeszcze raz wielkie dzięki, że ze mną pojedziesz, bo ja nigdy takiej wizyty nie robiłam :(

Posted

Po wizycie u bardzo sympatycznych, młodych i od małego obcujących z psami ludźmi, jestem na tak.

Muszę jednak przekonać panią Joannę i tu dopiero szczęście będzie potrzebne ....

Posted

vasco napisał(a):
po wizycie u bardzo sympatycznych, młodych i od małego obcujących z psami ludźmi, jestem na tak.

Muszę jednak przekonać panią joannę i tu dopiero szczęście będzie potrzebne ....

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Posted

no proszę zostawić was na chwile to dom Karmelkowi znajdujecie , internet musi mi się psuć częściej ;)
Wczoraj odszedł staruszek ONek który przyjechał do nas w sobote, to dzisiaj przynajmniej jakaś pozytywna wiadomość że Karmel ma szanse.
Internet mi nie działa, teraz korzystam gościnnie wieć jakby coś było wiecej wiadomo to wyśijcie smsa.

Posted

Kochani, w sobotę ok. 12.00 Karmelek pozna Państwa i mam nadzieję pojedzie już do swojego domku.
Cieszyć się zacznę w niedzielę ;)

Posted

Vasco napisał(a):
Kochani, w sobotę ok. 12.00 Karmelek pozna Państwa i mam nadzieję pojedzie już do swojego domku.
Cieszyć się zacznę w niedzielę ;)

Ja sie delikatnie usmiechnę ;) w niedziele będę skakać z radości jak się uda!

Posted

Na koniec dnia pracy ;), dodam jeszcze, że Państwo to bardzo sympatyczni, od małego otoczeni przez psy ludzie. Mieli starszego pieska wziętego ze schroniska, który odszedł przez nowotwór, obecnie przebywa u nich sunia znajdka mamy pani Kasi. Mieszkają w Warszawie na Mokotowie. Sunia będzie u nich do maja, więc Karmel nie powinien się nudzić. Wypatrzyli psiaka na przygarnijzwierzaka.

Posted

No, Karmelku, ciotki nie próżnowały i chyba Ci domek znalazły.
Ja to jestem pewna, że jak Państwo zobaczą na żywo tego niewymownie pięknego pieska to nie ma bata, żeby się nie zakochali od razu.

Posted

Państwo nie mogą się doczekać malca, ale i tak odetchnę w sobote wieczorem;)
Obraczus87 to może się przy tej po adopcyjnej poznamy :)
tfu tfu, bo zapeszę znowu