obraczus87 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dobrze, że Karmelek już w DT bezpieczny :) Quote
obraczus87 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Przepraszam za OFF... Zapraszam na bazarek z extra ciuszkami :) http://www.dogomania.pl/threads/179073-EXTRA-CIUSZKI-ZOBACZ-Na-psy-z-Duczek-do-08-02-godz-21-00-ZAPRASZAMY Quote
Aga-33-76 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Vasco, mogę się tylko domyślać jak ciężko było Ci się rozstać z Karmelkiem :( Quote
anouk92 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Jutro o 18 w Zielonce spotykamy się z P.Joanną. Zapraszamy wszystkie osoby które chcą pomagać w fundacji i porozmawiać z Joanną na ten temat. Mam nadzieję że wszyscy wiedzą o co chodzi. Po szczegóły możecie do mnie dzwonić 513-077-146 Quote
paros Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='anouk92']Jutro o 18 w Zielonce spotykamy się z P.Joanną. Zapraszamy wszystkie osoby które chcą pomagać w fundacji i porozmawiać z Joanną na ten temat. Mam nadzieję że wszyscy wiedzą o co chodzi. Po szczegóły możecie do mnie dzwonić 513-077-146[/QUOTE] Niestety ja mogę tylko duchem być z Wami :-( Quote
Vasco Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dzięki za powiadomienie o spotkaniu. Bardzo chętnie bym się pojawiła, ale do 18.00 siedzę w pracy w Starej Miłosnej i jak dotrę do Zielonki będzie już pewnie po wszystkim... Zadzwonię, jak dojadę i jak jeszcze będzie po co, wpadnę. Quote
Vasco Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Czekam na weści z hoteliku, co z maluszkiem. Quote
obraczus87 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178334-Wielki-BAZARRRRRRO-ogA-oszeniowy-Na-wrzesiA-skie-psiaki-Do-koA-ca-marca-2010r Quote
Vasco Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Jutro finalizuję sprawę ogłoszeń dzięki postowi powyżej;) Quote
Piromanka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Vasco']Jutro finalizuję sprawę ogłoszeń dzięki postowi powyżej;)[/QUOTE] Rozumiem, że moje ogloszenia juz nie potrzebne? Quote
paros Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Piromanka']Rozumiem, że moje ogloszenia juz nie potrzebne?[/QUOTE] Dlaczego tak myślisz? :roll: Quote
Astaroth Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 witajcie! Karmelek jest u mnie, postaram się jutro zdać relację bo dzisiaj późno wróciłam z wyprawy do weta z dwoma suniami a jak psy i resztę zwierzyńca udało mi się ogarnąć to się zrobiła godzina 23 i padam na twarz :) Quote
marysia55 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No to spokojnie poczekamy aż sie wyśpisz :p:p i jutro zdasz relację :cool1:. Chociaż Vasco to i tak pewnie nogami przebiera :cool3: Quote
Laura1108 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=909944922 Quote
Vasco Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Laura, DZIĘKI :):):) Piromanka potrzebne, potrzebne - moim zdaniem w tym wypadku od przybytku głowa nie boli;) Astaroth dzięki, że wpadłaś tu do nas i coś jeszcze napiszesz. Quote
Astaroth Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 no więc tak , Karmelek czuje się dobrze, wybrał sobie moją mamę i wszędzie za nią chodzi, a jak mama idzie do łazienki to siada pod drzwiami i piszczy. Przywiązuje się bardzo to słodkie ale mam nadzieje że mu przejdzie bo jak nie to przyszły DS będzie miał problem z zostawianiem go samego w domu. Z psami się dogaduje, tylko raz został przywołany do porządku przez jednego jak chciał go zdominować, a to największy pies w domu i najstarszy więc Karmel troche przegiął ;) Nie bardzo ma apetyt, troche poskubie i zostawia, nie wiem jak było z jego jedzeniem wcześniej czy też marudził? bo albo nie przepada za suchym, albo może akurat ta karma mu nie przypadła do gustu, albo ma problemyz jedzeniem w związku z wadą zgryzu, sama nie wiem, bo nawet wczoraj mu namoczyłam suche żeby nie miał problemu z pogryzieniem i dorzuciłam mięsko żeby nie wybrzydzał ale i tak nie zjadł całej porcji. Dzisiaj wypróbuję inną karmę, zobaczymy. Quote
Vasco Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Astaroth, u mnie jadł gotowane - ryż, warzywa i mięsko i dosłownie pochłaniał, ile dostał. Może rzeczywiście musi się nauczyć jeść karmę. Co do piszczenia, przerabiałam to i ja i niestety masz rację, że to nie jest zaleta młodego, ale może ... wyrośnie. Quote
Astaroth Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Vasco']Astaroth, u mnie jadł gotowane - ryż, warzywa i mięsko i dosłownie pochłaniał, ile dostał. Może rzeczywiście musi się nauczyć jeść karmę. Co do piszczenia, przerabiałam to i ja i niestety masz rację, że to nie jest zaleta młodego, ale może ... wyrośnie.[/QUOTE] może to trauma po porzuceniu, koniecznie musi widzieć wybraną osobę bo się boi że zostanie sam. Może za kilka dni zacznę go przyzwyczajać do "samotnośc", będę go zamykać w pokoju i wypuszczać dopiero jak się uspokji, co o tym myślicie? tak żeby się przekonał że jednak za każdym razem do niego wracamy i że nic złego się nie dzieje jeśli przez chwilę nas nie będzie. Quote
Vasco Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Myslę, że to bardzo dobry pomysł, tylko tak może od przyszłego tygodnia dopiero, żeby już u Ciebie nie czuł się jak na nowym miejscu. Quote
Astaroth Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 tak właśnie myślałam że za kilka dni żeby go stresu nie nabawiać za wcześnie, niech kilka dni odetchnie chłopak :) Quote
MyszkaMiki Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Hello Czy mam podać wszystkie już ogłoszenia jak porobię czy pojedynczo tak je robię?? Na daną godzinę mam 2. Quote
Recommended Posts