Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro o 18 w Zielonce spotykamy się z P.Joanną. Zapraszamy wszystkie osoby które chcą pomagać w fundacji i porozmawiać z Joanną na ten temat. Mam nadzieję że wszyscy wiedzą o co chodzi. Po szczegóły możecie do mnie dzwonić 513-077-146

Posted

[quote name='anouk92']Jutro o 18 w Zielonce spotykamy się z P.Joanną. Zapraszamy wszystkie osoby które chcą pomagać w fundacji i porozmawiać z Joanną na ten temat. Mam nadzieję że wszyscy wiedzą o co chodzi. Po szczegóły możecie do mnie dzwonić 513-077-146[/QUOTE]

Niestety ja mogę tylko duchem być z Wami :-(

Posted

Dzięki za powiadomienie o spotkaniu. Bardzo chętnie bym się pojawiła, ale do 18.00 siedzę w pracy w Starej Miłosnej i jak dotrę do Zielonki będzie już pewnie po wszystkim... Zadzwonię, jak dojadę i jak jeszcze będzie po co, wpadnę.

Posted

witajcie! Karmelek jest u mnie, postaram się jutro zdać relację bo dzisiaj późno wróciłam z wyprawy do weta z dwoma suniami a jak psy i resztę zwierzyńca udało mi się ogarnąć to się zrobiła godzina 23 i padam na twarz :)

Posted

Laura, DZIĘKI :):):)

Piromanka potrzebne, potrzebne - moim zdaniem w tym wypadku od przybytku głowa nie boli;)

Astaroth dzięki, że wpadłaś tu do nas i coś jeszcze napiszesz.

Posted

no więc tak , Karmelek czuje się dobrze, wybrał sobie moją mamę i wszędzie za nią chodzi, a jak mama idzie do łazienki to siada pod drzwiami i piszczy. Przywiązuje się bardzo to słodkie ale mam nadzieje że mu przejdzie bo jak nie to przyszły DS będzie miał problem z zostawianiem go samego w domu.
Z psami się dogaduje, tylko raz został przywołany do porządku przez jednego jak chciał go zdominować, a to największy pies w domu i najstarszy więc Karmel troche przegiął ;)
Nie bardzo ma apetyt, troche poskubie i zostawia, nie wiem jak było z jego jedzeniem wcześniej czy też marudził? bo albo nie przepada za suchym, albo może akurat ta karma mu nie przypadła do gustu, albo ma problemyz jedzeniem w związku z wadą zgryzu, sama nie wiem, bo nawet wczoraj mu namoczyłam suche żeby nie miał problemu z pogryzieniem i dorzuciłam mięsko żeby nie wybrzydzał ale i tak nie zjadł całej porcji. Dzisiaj wypróbuję inną karmę, zobaczymy.

Posted

Astaroth, u mnie jadł gotowane - ryż, warzywa i mięsko i dosłownie pochłaniał, ile dostał. Może rzeczywiście musi się nauczyć jeść karmę.
Co do piszczenia, przerabiałam to i ja i niestety masz rację, że to nie jest zaleta młodego, ale może ... wyrośnie.

Posted

[quote name='Vasco']Astaroth, u mnie jadł gotowane - ryż, warzywa i mięsko i dosłownie pochłaniał, ile dostał. Może rzeczywiście musi się nauczyć jeść karmę.
Co do piszczenia, przerabiałam to i ja i niestety masz rację, że to nie jest zaleta młodego, ale może ... wyrośnie.[/QUOTE]

może to trauma po porzuceniu, koniecznie musi widzieć wybraną osobę bo się boi że zostanie sam. Może za kilka dni zacznę go przyzwyczajać do "samotnośc", będę go zamykać w pokoju i wypuszczać dopiero jak się uspokji, co o tym myślicie? tak żeby się przekonał że jednak za każdym razem do niego wracamy i że nic złego się nie dzieje jeśli przez chwilę nas nie będzie.