Lipizzan Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Czyżby zalało wszystkim neta, że się nikt nie odzywa???:shake: :-o Jakieś nowe informacje ??? Jakieś zdjątka naszych pupilków. Stęskniona ciocia Iza Quote
Lipizzan Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ciocia Iza nadal tęskni za jakimiś zdjątkami może też pare newsów jak sobie radzicie ??????? plisssssss:cool3: Quote
joaaa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Bardzo przepraszamy wszystkie cioteczki za brak wieści, ale mam strasznie dużo roboty w pracy i w fundacji(mamy szczeniaczki, które trzeba już szkolić). Wracam do domu wieczorem i jestem padnięta, zaglądam tylko na chwilę na dgm i już chce mi się spać. Fen i Mysza kiblują w domu, Bunia jest na wczasach u moich rodziców. Po raz kolejny stwierdzam, że w bloku dwa psy, to optymalna ilość. :cool3: Feniks coraz fajniejszy, potwierdza się moja opinia, że to bardzo inteligentny pies.Od wczoraj ćwiczymy warowanie. Nauczył się tak szybko, że nie mogłam w to uwierzyć. Po 3 minutach już warował! :crazyeye: I nie zapomniał do dzisiaj! A nie sądzę, że znał tą komendę wcześniej. Wstawię teraz parę zdjęć. Niestety jak idziemy na spacer, to zawsze zapominam aparatu.:mad: Quote
joaaa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Czekamy na jedzenie: Tak śpimy: Ta szmata na pierwszym planie, to kocyk Buni zeżarty przez Feniksa. Jego ulubione zajęcie, to gryzienie szmat i sznurków. Ale niestety, dostawę tych ostanich wójcio nam zlikwidował, powiedzał, że za szybko są przerabiane na kłebek nitek. Niedobry wójcio!:mad: Powiedział, że może dostarczać tylko jeden sznurek na miesiąc! A tu poranne dosypianie. Jak tylko wstanę Mysz natychmiast korzysta z okazji! Quote
joaaa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cociu Izo! Masz może czas w niedzielę albo wtorek???? Może spacerek? Wyślę Ci jeszcze maila. Quote
boksiedwa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ale fajne fafluny :) i wiedzą gdzie sypia porządny pies Quote
joaaa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Widzę, że już trafiłaś! :lol: Ja musiałam skończyć wstawianie Tonia do podpisu. Quote
oktawia6 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Joaa czy Feniks ma zapalenie spojówek czy entropium? Może to jest trzecia powieka? Co z jego oczkiem? Quote
joaaa Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ciocu Oktawio, Feniks to ten z tyłu, a z przodu jest Myszka, która ma faktycznie przerośniętą trzecia powiekę. :cool3: Quote
oktawia6 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='joaaa']Ciocu Oktawio, Feniks to ten z tyłu, a z przodu jest Myszka, która ma faktycznie przerośniętą trzecia powiekę. :cool3: o qurcze:oops: Fen z tyłu:oops: niesamowite podobieństwo-Myszka-to mam dobre oko-zawsze chciałam być wetem:p =ale będzie operowana na nią? można to łatwo "zlikwidować" zabiegiem operacyjnym-kriochirurgia? jeszcze jedną (a jest ich wiele:multi: ) fotka z koleżanką Fena z biednymi oczkami:-( Quote
joaaa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Feniks czuje się już tak dobrze, że w kwestiach łóżkowych zaczął brać przykład z Myszy. No i miałam kiedys łóżko! :mad: Może nie było super wygodne, ale było! Quote
Norbitka Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Stanowczo za male masz łózko :evil_lol:. Super foto. Quote
oktawia6 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 tu na trzeciego miejsca nie ma Joaa :eviltong: :eviltong: :eviltong: musisz się zadowolić jakimś taborecikiem:evil_lol: Quote
Lipizzan Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A tu ciocia Iza zrobiła numer i wzięła i wyjechała na kilka dni. :cool1: No ale teraz już jestem i gdybyś chciała na spacerek to proszę bardzo, jesteśmy z Czarą do dyspozycji. Ciocia Iza Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Jola, nie oszukuj, jak rozlożysz to jeszcze sie bokserka zmieści a i Ty sie jakos upakujesz :) Spoko ps. to wyglada podobnie jak u mnie , kolami do gory i kanapa moja :) Quote
Aganiok Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='joaaa']No i miałam kiedys łóżko! :mad: Może nie było super wygodne, ale było! podobno spanie na twardej podłodze dobrze wpływa na kręgosłup :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Lipizzan Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Tak potwierdzam, a dogi muszą przecież spać na miękkim,:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Bo mają bardzo delikatne kosteczki, a przecież nie chciałabyś by im coś się stało:eviltong: :p :eviltong: :p :diabloti: Quote
joaaa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Taaaaaaaaaaaaaaaaa......:watpliwy: A w kwestii rozkładania, to to juz przeszłość. Teraz się nie rozkłada, albo rozkłada się za bardzo. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Joaaa, jakby co to karimata tez jest dobra :cool3: Quote
joaaa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Izunia, sorki! Jestem zarobiona po uszy! Mam własnie kolejnego pieska z problemami po schronisku. Może w niedzielę. Ale wieczorem, po południu. Bo my chodzimy po południu na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi spacer. Jeżeli, to odezwę się jutro. I wielkie dzięki za cierpliwość.:loveu: Quote
Lipizzan Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Nie ma za co zawsze z Czarą jesteśmy do usług. Bo my bardzo lubimy spacerki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Więc chętnie się dołączymy do waszego, chyba, że mam sama się dołączyć bez Czary:placz: Ciocia Iza Quote
joaaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Z nowych wieści o Feniksie: Fen pozwala głaskać się na ulicy obcym ludziom!!! Juz trzy razy, różnym ludziom. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 hmmm, pewnie pogoda była jakaś uspokojająca i dlatego ;) Joaa, poprosze o nowe fotki . Quote
Recommended Posts