Norbitka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Tak bardzo sie cieszę, że pojawia sie jakieś światełko w tunelu. Witam serdecznie Beatę z adopcji dogów. Quote
Norbitka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 joaaa napisał(a):Trzymajcie kciuki!!!!!! Z racji odległości tylko tyle mogę zgobic niestety Quote
Łajka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Wygląda na to,że kciuki to trzeba trzymać ,żeby (cigle bezimienny!!?)dog dał się przewieżć (bo miejsce na 99% jest !! ) ale za to trzeba opłacić pobyt -ja i Dogini deklarujemy -ja 100zl Dog. 200zł napiszcie czy dog może liczyć na jakieś Wasze wsparcie?!!!! Joaaa zobowiązała się pracować z Nim to b ważne Jeszcze jedno ważne pytanie Co, jeśli okaże się ,że nie da się psiny przystosować do życia????????(powinniśmy o tym pomyśleć teraz) BAARDZO PROSZĘ O ODZEW !!!!! musimy podjąć decyzję i potem nie będzie odwrotu czekamy na komentarze i deklaracje!! Quote
Dogini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dziekuje za mile przywitanie :) Pies moze nazywac sie Feniks :) Wiec tak, dzwonila do mnie Ewa, ona byla kiedys wolontariuszka na Paluchu, zawsze mi pomagala i mam do niej zaufanie :) Wieczorem sie odezwie w sprawie SGGW, to wlasnie ona i Kasia wozily jedna suczke z adopcji do Garncarza. Wiec sie znaja. Gry plan jest taki (zakladojac, ze wszystko sie uda): w sobote jade z Aga po psa, zawozimy go do SGGW, tam zostawiam im 300zl. Jeszcze nie wiem, na jak dlugo to wystarczy. A dalej... to potem :) Quote
Norbitka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Kto jest "skarbnikiem". jakies konto? Zaraz napisze o planach na molosach i prosbe o pomoc :) Quote
tanitka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ASICA, jakbyś chciała, to mogę cię zabrac ze sobą w sobotę do Sochaczewa. Pozostałe dziewczyny- jeśli chcecie miec przewodnika jak trafić do schroniska- to możemy umówić się np o 10.30 na Statoil na Połczyńskiej róg POwstańców Śląskich.:lol: Quote
ASICA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Tanitko dzięki śliczne ,pewnie że chce! Napisz gdzie,o której i do której;) musze sie okreslić w domku. Quote
Łajka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Poczekajcie z planami -w tej chwili kierownik schroniska wyjechał i chyba do końca tyg go nie będzie a sami rozumiecie że jest niezbędny -formalności- to dość skomplikowane i musi to załatwić wiadoma osoba :smokin: ale realne (trzeba psa adoptować) Quote
Dogini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 To czekam Aniu na wiesci. Chetnie tez sie dolacze do karawany do Sochaczewa :) Quote
Norbitka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Tez bym chciala sie przyłączyć i poznac osoby o wielkich serduchach. Quote
ASICA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Witaj Dogini! jak Ci się podoba dogomania??;) :cool3: dzięki tobie po dawnej Gajce nie ma śladu!!:p Quote
doddy Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Cześć ciotka Beata. Jak chcesz to mogę Ci podać tel kom do P. Magdy Garncarz ;) Quote
joaaa Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dziewczyny, poczekajcie, spokojnie! :roll: Najdalej sprawę posunęła Łajka. Rozmowa z dr Magdą została przeprowadzona! Miejsce jest zaklepane, o kosztach napiszemy po południu. Poczekajcie na wiesci! Jeżeli ja mam z nim pracować, to bardzo bym chciała uczestniczyć w pojechaniu po niego w sobotę, plissss! Doddy, zgubiłam do Ciebie telefon :placz: Czy możesz mi przysłać na pw? Quote
doddy Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Nasz telefon jest wyjątkowo publiczny :lol: Jest w naszym watku hotelu 024 23 11 332 Quote
eurydyka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ustalcie prosze kto oficjalnie tego psa zaadoptuje, bo bez tego nie zostanie pies wydany. musi sie pojawic w schronisku osoba z dowodem osobistym i przejac na siebie odpowiedzialnosc za dalsze losy psa. Quote
Łajka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Z grubsza miejsce jest załatwione ,szczegóły będzie można omówić jutro-więc jeszcze trochę cierpliwości Nie chciałabym pisać czegoś na wyrost Quote
Aganiok Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 będę trzymać kciuki, żeby się udało, szczególnie transport! Quote
Dogini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ASICA to Ty ????? :) Ale sie ciesze :) Mnie nic nie zawdzieczasz, tylko sobie :) A tak dla przypomnienia i oddania naleznych holdow, to na adopcjach jest jeszcze kilka osob :) Dzieki Bogu :) A Doddy to kto?? Wybacz nie kojarze :( No chyba, ze masz doga, podaj jego imie, a na pewno bede wiedziec z kim mam przyjemnosc ;) Wiec sprawa Sochaczewa odlozona do jutra. A ja jeszcze raz apeluje, zeby dog nazywal sie Feniks :) DGM mi sie nie podoba, szukam Was od godziny :( Jestem tempakiem, nie umiem cytowac itd. Quote
Norbitka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Cytowanie jest prosciutkie. Naciskasz quote w dolnym prawym rogu i juz z cytatem przenosi do pisania:) Miałam dla Doga przez znajomego przekazac karmę marce ale w sytuacji gdyby on zmienil miejsce na to SGGW to moze lepsza byłaby kasa? Quote
Norbitka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Mam oferte przewiezienia psa. Do wyboru Ford transit lub Ford Courier z kratką. Gdyby cos podam kontakt na PW Quote
Łajka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Do Dogini ! wysłałam na PW kilka pytań :bye: Quote
Recommended Posts