joaaa Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Vectra napisał(a):khmmmm :hmmmm: jeśli jest miłym kotkiem to oczywiście :evil_lol: :evil_lol: oczywiście że wygłaskać , wytarmosić i wycałować kotecka również :loveu: jakoś nie załapałam że masz również kotka :oops: :oops: a jak Fen reaguje na koty ? Misio jest bardzo miłym kotkiem! :diabloti: Jest bardzo zrównoważony i pewny siebie, z charakteru sprawia wrażenie, że jest dużym, dobrodusznym psem. Pozwala Myszy tarmosić się, a Fenowi wylizywać jajka. :cool3: Kiedys nazywał się Jańcio Wodnik, ponieważ bez przerwy prowadził badania wodne w łazience i toalecie. Teraz trochę mu przeszło, widocznie obserwacje powtarzały się, więc wyciągnąl wnioski i zajął się czym innym. :p Czyli leżeniem do góry brzuchem i wieczornymi polowaniami na drobną zwierzynę latającą. A teraz kilka fotek Misia ( mam nadzieję, że nie pogniewacie się, że wstawiam je w wątku Feniksa, ale przecież musicie poznawć wreszcie wszystkich z kim Fen przebywa na codzień). Śpię gdzie chcę: Małe polowanko: Konkurencja won! Moje picie: Moje ulubione kwiaty: Quote
Vectra Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Kotecek cudny :loveu: :loveu: ja ostatnio miałam nie miłe przygody z własnym wredosławem kocim :angryy: :angryy: dlatego omijam koty szerokim łukiem ;) To kolejny plusik dla Fena za to że lubi koty :multi: :multi: Joaaa to masz wesolutko w domciu :cool3: :cool3: Quote
joaaa Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Vectra napisał(a):Joaaa to masz wesolutko w domciu :cool3: :cool3: Aż za wesolutko!!! :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 dawno mnie ty nie było:oops: Joaa i takie zaległości a i ten Jońcio Wodnik i Fen mu jajka wylizuje:wolfie: :buzi: a myślałam, że tylko mój Gryfik i Dandi to robią:-o . Super kocię te pozy po prostu wymiatają:eviltong: :multi: Quote
joaaa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 oktawia6 napisał(a):dawno mnie ty nie było:oops: Joaa i takie zaległości a i ten Jońcio Wodnik i Fen mu jajka wylizuje:wolfie: :buzi: a myślałam, że tylko mój Gryfik i Dandi to robią:-o . Super kocię te pozy po prostu wymiatają:eviltong: :multi: Fen nie ma jajek, może mu brakuje!!! :cool3: A Misio ich nie używa, może dlatego toleruje! (do czasu,potem Fen dostaje lanie) Jak przewprowadzimy się do domu, to będzie miał wyciachane. Do tej pory ma ze względów zdrowotnych, miał problemy z zatrzymaniem moczu. Przyczyna: za mało ruchu u tak młodego kota. Pewnie, jak ciągle leży albo wgapia się w kran! :diabloti: Na szczęście nie znaczy terenu. Robił to tylko jak był chory. Quote
oktawia6 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 on jest w pyte powiem wprost:eviltong: :p :multi: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Analizy toaletowe bardzo mi sie podobały :) Joaaa, pozostałych objawów też nie masz i nie bedziesz mieć więc spokojnie - wszyscy zdrowi a Fenia dojdzie do siebie :) Kotecek jest rewelacyjny , szczególnie w przypadku zakazu konkurencji. Quote
joaaa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Dzisiaj miałam pierwszy telefon w sprawie Feniksa. Niestety, pani dzwoniła z Tarnowskich Gór, to daleko. Opowiedziałam o Fenie i jego problemach, i że trzeba z nim pracować. Pani powiedziała, że przemyśli sprawę jeszcze raz i ewentualnie sie odezwie. Ale wydaje mi się, że chociaż domek dobry, to jednak nie dla Fena. Ale to pierwsza jaskółka! :lol: Quote
simbik Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 No to może moja zmasowana akcja ogłoszeń coś dała :razz: . Quote
Lipizzan Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No czekamy, czekamy na domek i mocno trzymamy kciuki. Bo jak nie to będzie :lmaa: :lmaa: :mad: :mad: Przy okazji przypominam o spacerku :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
_beatka_ Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 i trzymamy kcuki, zawsze pierwsze koty za ploty:cool3: a kocur rewelacyjny, zdujecia cudne poprostu:razz: Quote
joaaa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Fefinello do góry!!! Iza, w ten weekend znowu mam szkołę.:puppydog: A poza tym jest tak gorąco, że wychodzimy dopiero po 20 albo później. Wczoraj byliśmy na polu po 24, myślałam, że nikogo nie spotkamy, a tam młodzież pijąca piwo i trzy osoby z psami!! :crazyeye: Chyba też jak ja, nie mogą spać. Quote
Lipizzan Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Joaa całkowicie się z Tobą zgadzam jest tak gorąco, że można zdechnąć z gorąca. Ale skoro w ciągu dnia nie da się wyjść to może rano tak np. o 8.00 rano? Chociaż nie wiem jak ty wstajesz bo to może dla ciebie za wcześnie ?:evil_lol: :evil_lol: Pomiziaj ode mnie całe swoje stado. Ciocia Iza P.S. Gdzie ten domek dla Fenisława:-o :-o:niewiem: Quote
_beatka_ Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 joaa i co z ta pania co sie miala zastanowic ?odezwala się wogóle? Quote
joaaa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Nie, pani z Tarnowskich Gór już sie nie odezwała. Ale to nie był ten domek. Ale jutro mamy pewne spotkanie ........ :cool1: Iza, o 8 rano to my śpimy!:diabloti: A teraz zaraz idziemy na spacerek. Quote
Lipizzan Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Śpicie o 8 rano :-o :-o :-o :-o ale wtedy jest w miarę chłodno. No dobra rozumiem. :diabloti: :diabloti: Proszę wygłaskaj całą swoją sforę ode mnie Ciocia Iza Quote
_beatka_ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 i koniecznie daj znać jak poszlo z ta nową osoba?:cool3: Quote
joaaa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No więc poszło bardzo dobrze, aż jestem zaskoczona zachowaniem Feniksa :-o Pozwolił sie pogłaskać prawie od razu, był na dystans, ale pozwalał sie dotykać. Uważam, że dom jest dobry, ale jeszcze zobaczymy. Państwo muszą dobrze przemysleć, I słusznie! Quote
_beatka_ Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 no to moze zaiskrzylo miedzy nimi a fenkiem?:cool3: trzymam kciuki w takim razie za feniksa:p a skąd są Ci panstwo? z warszawy? Quote
joaaa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No i tak jak pisałam wcześniej, czekamy teraz na przemyślenia Państwa. A Państwo są z Warszawy. :lol: Jeszcze jeden Pan napisał do mnie maila, wydawałoby się , że sensowny, ale poprosiłam, żeby napisał coś o sobie i do dzisiaj cisza. Zalicytował też Feniksa na allegro, ale ustaliłyśmy z Magdą, że jak nie odpisze na moje pytania, to usunie ofertę jako nieuzgodnioną. Quote
Recommended Posts