joaaa Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 i jeszcze podniesiemy przed spaniem żeby zapominalskie cioteczki zajrzały!!!!!!!!!!!!!! Quote
Łajka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Jak mu się zmienia wyraz mordki!!! :loveu: Na tych zdjęciach nie do poznania !!!:lol: Teraz Feniks -wersja -rozbrykany szczeniaczek :cool3: -UROCZY!!! pozdrawiamy opiekunkę ;) (swoją drogą Aśka!-co Ty za tryb życia prowadzisz!? 4.37????:eek2: -my odpadamy!!!:mdleje: Quote
andzia69 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 joaaa - no ja nie wiem, ale czy on nie jest Twoim przeznaczeniem?????:eviltong: Quote
Norbitka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Norbitka... hehe fakt odsypiala. Cos ostatnio nie moge sie wyrobić i obrobić ale na wątek stale zaglądam i podziwiam. Joaaa napisałam PW bo osoba chcaca wpacić na konto musi wiedziec jaki to bank inaczej jej nie przyjmie. Jestem pełna podziwu i wdzieczności dla Ciebie Joasiu. Quote
joaaa Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Dzisiaj Feniksa odwiedziła ciocia Mirabel. Fen na początku nawarczał na nią ale na koniec brał od niej jedzenie z ręki. A wrażenia to opisze ona sama. Potem jak sobie poszła to bawilismy się w bieganie po boksie i gryzienie moich rąk (ale bardzo lekko). Aha i cały czas było dawanie łapy! A z zakładaniem obroży w dalszym ciągu nici. :cool3: I podobno jak pan Maciek mu sprzatał i poprawiał posłannie, to kłapnął go zębami. Pewnie, co będzie ruszał jego jedyny majątek. :mad: Serwisu zdjęciowego dzisiaj brak! Przepraszam bardzo! Quote
joaaa Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Będę potrzebowała Waszej pomocy w socjalizacji Feniksa, może od poniedziałku.Chciałabym, żeby codziennie odwiedzała go inna obca osoba ale tylko w mojej obecności. Bardzo proszę ciotki z Warszawy o pomoc. Niestety, tylko w godzinach pracy, do 16. Norbitka, może wpiszesz to w temacie wątku, bardzo Cię proszę! Quote
Łajka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Joaaasiu może skorzystaj z okazji że w piątki Marka odwiedza na sggw Nero i umów się z ciocią Magdą :diabloti: Quote
pixie Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Do Szejka z Korabiewic tez przychodza goscie, i to chyba w ciagu dnia, jak wlasnie wyczytalam ? moze by przy okazji Viktorija i jej goscie odwiedzili Fenia? a molosy z Szarym na czele, chyba tez sa jeszcze w szpitaliku, kto ich odwiedza moglby zajrzec do Fenia... przydalyby sie w tym miejscu takie "linki' zbiegajace sie w szpitaliku SGGW by powiadomic, ze FENIKS rozpoczal kuracje ODWIEDZINOWA Quote
anovi Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Wreszcie dzisiaj troszkę czasu.. przeczytałam wątek od "deski do deski"... Fenuś jest prześliczny :loveu: Z każdą fotką ładniejszy i bardziej pełny życia.. :) Już zupełnie nie przypomina zastraszonego zwierzaczka kryjącego się w tej małej budzie, z pierwszej strony wątku... Dziewczyny jesteście super! :) a Ty Joaa jesteś wielka :lol: Witam też "cioteczkę Fenka", Beatkę :p Quote
Norbitka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Dopiero wróciłam z wyjazdu z Łapką do weta(do Lublina) . Co napisac w temacie? Jakos malo kumata dziś jestem :) Quote
asher Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Joaaa, dobra, mogę posocjalizować... Ale jak mnie Feniks zeżre, to dostaniesz w spadku moje dwa burki :evil_lol: ;) Mój telefon 0608 450 022 Quote
anovi Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ale się naszukałam... uff znalazłam.. na 10 stronie! :roll: asher, taaa akurat Cię zeżre :cool1: siedzi tam pewnie i czeka na Ciebie i już obmyśla przepis na asher :eviltong::lol: A tak na poważnie wymiziajcie go od mła :iloveyou: Quote
joaaa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Sorry, że wczoraj nic nie napisałam ale padłam zaraz po powrocie do domu. :modla: :modla: :modla: Nie byłam też u Fenka. Właśnie zaraz sie wybieram. Pixie i Łajka, macie rację, postaram sie z nimi umówić! Asher, bardzo Cię proszę o dokładne przygotowania na poniedziałek! Moze jakaś marynata?! I oczywiście dokładne czyszczenie, przecież Feniks nie może jeśc nie oczyszczonego mięska! :evil_lol: Anovi,dzięki, wymiziam już dzisiaj od tła! Quote
asher Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 joaaa napisał(a):Asher, bardzo Cię proszę o dokładne przygotowania na poniedziałek! Moze jakaś marynata?! I oczywiście dokładne czyszczenie, przecież Feniks nie może jeśc nie oczyszczonego mięska! :evil_lol:Sugerujesz, że mam się wydepilować? :mad: I iśc do kosmetyczki na jakieś maseczki i inne duperele? :mad: :evil_lol: Quote
joaaa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 to nie żadne duperele, chodzi mi o zdrowie Fenka! :evil_lol: Akcja chwilowo jest zawieszona! Muszę ustalić te odwiedziny z panią dr Garncarz. W poniedziałek będę z nią rozmawiać. Mam nadzieję, że się zgodzi, bo Feniksowi to może bardzo pomóc. Tak więc Asher masz więcej czasu na dokładne przygotowania! :diabloti: Quote
Lagunka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Joaaa, jesteś cudotwórczynią :lol: Proszę Fenka ode mnie też wygłaskać ;) Przepraszam, ze tutaj, ale może tu zaglądają Wrocławianie? Proszę Was, zapoznajcie się z wątkiem Dosi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23032 Sytuacja analogiczna jak u Feniksa, niestety nikt z adopcji nie mieszka w tamtych okolicach :( Quote
pixie Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 joaaa napisał(a):to nie żadne duperele, chodzi mi o zdrowie Fenka! :evil_lol: Akcja chwilowo jest zawieszona! Muszę ustalić te odwiedziny z panią dr Garncarz. W poniedziałek będę z nią rozmawiać. Mam nadzieję, że się zgodzi, bo Feniksowi to może bardzo pomóc. Tak więc Asher masz więcej czasu na dokładne przygotowania! :diabloti: goscie Fenka odwiedzajcie Szejka i jego przyjaciol z Korabiewic ! goscie Szejka, skladajcie kurtuazyjne wizyty Feniowi! jestescie pod tym samym dachem! jestescie sobie potrzebni! Quote
AśkaK Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Hej hej!:p Jestem na SGGW w każdy piątek, niestety dopiero przed 16 kończę zajęcia więc dopiero o 16 mogłabym Feniksa odwiedzić. Czy pasowałoby Ci to Joasiu?:cool3: Czasem też bywam w inne dni i we wcześniejszych godzinach, też możemy się umówić.:p Quote
joaaa Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Słuchajcie!!! VICTORIA!!! Co Fenek ma na szyji?! :p Quote
anovi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ale z Niego fajny chłopak :loveu: i jaką ma gustowną czerwoną obróżkę :p [SIZE=2](że tak nieśmialo zapytam - czyżbym był na spacerku ?!?) Quote
joaaa Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Nie, spacerek jeszcze nie. :shake: Ale nie dawał założyć sobie obroży. I dzisiaj cud!!! Jestem po prostu najlepsza! :p :p :p I bardzo skromna! :oops: Quote
Recommended Posts