moon_light Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 UWAGA ! KOLEJNY DOG W POTRZEBIE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49&page=375 przeczytajcie pierwszego posta w tym temacie Quote
Łajka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 wcześniej jeden z forumowiczów podawał adres do ludzi ,którzy chcieli adoptować doga lub innego psa(nie pamiętam jakiej rasy)Pisałam do Nich w sprawie Fenia ale odpowiedzieli ,że szukają szczeniaka, bo mają małe dziecko Potem napisałam o dogu którego wynlazła w schronisku Norbitka Ci Państwo odpisali ,że dzwonili -psa odebrał właściciel . Moon light, jeśli jest jakieś zdjęcie, to może prześlij pod adres sklejka17@op.pl Quote
Norbitka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='moon_light']UWAGA ! KOLEJNY DOG W POTRZEBIE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49&page=375 przeczytajcie pierwszego posta w tym temacie Czy ma juz załozony tenat na psach w potrzebie bo na Halo... nikt sie nie zajaknął nawet poza Lagunką Quote
Norbitka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 No to niech nasz piekny Feniks skacze na sama góre. Dziewczyny popiszcie też cos na Molosach bo sama sie tam udzielam na wątku Feniksa. :-( Quote
moon_light Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Łajka']wcześniej jeden z forumowiczów podawał adres do ludzi ,którzy chcieli adoptować doga lub innego psa(nie pamiętam jakiej rasy)Pisałam do Nich w sprawie Fenia ale odpowiedzieli ,że szukają szczeniaka, bo mają małe dziecko Potem napisałam o dogu którego wynlazła w schronisku Norbitka Ci Państwo odpisali ,że dzwonili -psa odebrał właściciel . Moon light, jeśli jest jakieś zdjęcie, to może prześlij pod adres sklejka17@op.pl Zdjęć narazie nie mam. Ten mail to Twoj czy do ludzi którzy chcą adoptować doga ? Quote
izka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czytam temat z zapartym tchem, i cieszę sie ogromnie że wszystko idzie w dobrym kierunku.Wyrazy uznania dla Wszystkich za Wielkie Serca,i zaangażowanie. Powodzenia Dziewczyny, żeby Feniks znalazł naprawdę mądrych włascicieli.Jest przepiękny. Quote
joaaa Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Sorki, piszę nie od siebie! Mój twardy dysk odmawia współpracy. Feniks cudo! Były mizianki i buziaczki, pierwszy raz! Ale jak sama go chciałam pogłaskać na posłanku, to nie bardzo! Z klatki wychodzimy ale nie do końca. Ale jesteśmy do przodu! Było mizianko po głowie i po boku! I oglądanie zębów! Chyba ma rzeczywiście ok.3 lat. I jest kochany! Quote
moon_light Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 joaaa napisał(a):Sorki, piszę nie od siebie! Mój twardy dysk odmawia współpracy. Feniks cudo! Były mizianki i buziaczki, pierwszy raz! Ale jak sama go chciałam pogłaskać na posłanku, to nie bardzo! Z klatki wychodzimy ale nie do końca. Ale jesteśmy do przodu! Było mizianko po głowie i po boku! I oglądanie zębów! Chyba ma rzeczywiście ok.3 lat. I jest kochany! Czy dobrze rozumiem że DAŁ OBEJRZEC CI ZĘBY ??:crazyeye: Moje GRATULACJE:multi: z Twoją pomoca robi niesamowite postępy-podziwiam! Quote
Łajka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Feniks teraz -kiedy zyskał przyjaciela w osobie Asi, zmienia się nie do poznania!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Łajka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Łajka']Pamiętacie -tak wyglądał Feniks tydzień temu Pewnie ta buda śni się biedakowi w koszmarach sennych :-o Quote
ania14p Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 W schronie, nie był psem zapomnianym, i tylko dzięki temu Joaa tak swobodnie do niego podeszła ( przygotowana była na wojnę, a była tylko wojenka), napewno pan Sebastian nie jest supermenem od zwierzątek, ale jak zauważyłam dobrze swoim podopiecznym życzy, i chciałabym, żeby w innych schroniskach byli tacy pozytywnie nastawieni opiekunowie. Teraz, my musimy zadbać o tego cudownego psa i wspomagać Jooę ( okropny nik do odmiany), bo przecież nie może przygarnąć wszystkich psów, które kocha , bo trzeba by mówić do niej Violetto! Quote
Łajka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 HALO HALO miłośnicy dogów Fenio i Joaaa potrzebują wsparcia moralnego :lol: i pochwał za mozolną pracę :loveu: Pozdrawiam wszystkich - "ZOSTAŃTA PANSTWO Z NAMI!!" :bye: Quote
Norbitka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Łajka napisał(a):HALO HALO miłośnicy dogów Fenio i Joaaa potrzebują wsparcia moralnego :lol: i pochwał za mozolną pracę :loveu: Pozdrawiam wszystkich - "ZOSTAŃTA PANSTWO Z NAMI!!" :bye: :) Ona wie ona napewno czuje nasze pozytywne energie! Joasiu ja ze swojej strony barrrrrdzoooooo dziekuje. Quote
Rzenia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Teraz trzeba Fenusia podbijać, bo tylko czekać jak będzie szukał nowego domku- piękny, zresocjalizowany dożek...:lol: Joaaa jesteś wielka!!!:buzi: Quote
Lagunka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Joaaa - chylę czoła :modla: Nie miałam prawie żadnej nadziei, ze ten pies dostanie szansę, po tym co przeczytałam w mailu od Marki :) Założyłam mu wątek na molosach uważając sprawę za beznadziejną :oops: Bardzo się cieszę, ze się myliłam :) Jestem pod ogromnym wrażeniem i bardzo, bardzo się cieszę :klacz: W poniedziałek wyślę pieniądze. Quote
joaaa Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dziewczyny, wielkie dzięki za wsparcie. Dzisiaj merdał ogonem i wyglądał z klatki jak tylko weszłam do pokoju! :multi: :multi: :multi: Potem bardzo rzetelnie oblizał mi twarz i trochę się bawiliśmy. Przyniosłam mu sznur do gryzienia, bo zauważyłam, że od dwóch dni mamle swoje posłanko, pewnie sie biedaczek nudzi. Więc teraz ma gruby sznur do gryzienia zabrany moim dziewczynom. Wyklepałam go i wygłaskałam po całym ciele. Nie pozwala mi tylko poprawic obroży, moge go głaskać i dotykać po całej szyji ale jak chciałam poprawić obrożę, to nie! Dzisiaj nie było pana Maćka, zastępuje go pani, na którą nasz Fen nawarczał rano. No bo jakaś obca do niego przyszła, a pies przecież musi pilnować swoich misek i posłania! :cool3: Aha, zapomniałam napisać, że Feniks ma widoczne tylko jedno jajko. :crazyeye: Nie wiadomo na razie dlaczego, czy jest wnętrem, czy może drugie schowało się. Trzeba będzie go zbadać. Zaraz wstawiam zdjęcia. Quote
joaaa Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 uczymy się wychodzić z klatki 02.03 03.03. tylne nogi muszą byc w klatce :cool3: Quote
joaaa Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 zobaczcie jaki jest kochany! :loveu: a tu najadł się i kima: Quote
Rzenia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Kurcze, wydaje mi się czy to prawe oczko zaczęło mu zachodzić trzecią powieką? Nie da sobie pewnie zakropić? Quote
Bodziulka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 a tu najadł się i kima: Tak, tak - najadł :evil_lol: chyba czekoladek z likierem :cool3: Jak sznureczek słodko trzyma :loveu: Taka zdobycz - to trzeba pilnować ;) Quote
Łajka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Czy nie męczy Go już ta popularność...? :B-fly: :cool3: Quote
Łajka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Joaaa na" Halo halo...." prosili o zdjęcia Fenia :cool3: więc jeszcze nie odchodż od komputera:lol: :turn-l: :user: -coś mi się zdaje ,że potrzebujesz pomocy! Quote
joaaa Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Aniu, zaraz tam pójdę. Teraz byłam na wątku Fenia na molosach. Zapomniałąm napisać, że dzisiaj dostałam 100zł od Norbitki! Bardzo dziękujemy! :lol: I wczoraj 30 zł od Gabi7 z molosów. :Rose: Razem mamy 680zł. Quote
Recommended Posts