wiol1982 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dzięki Asiu za linki:) narazie przejżałam wątek zgrubsza ale pomału przeczytam pewnie cały:) Zdjęcia świetne,chociaż Feniks na żywo ładniejszy:) Quote
joaaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Bardzo Was przepraszam za tak długie milczenie. Szczególnie Menrzusia, też za brak odpowiedzi na pw. Proszę, wybaczcie. :) Miałam jakąś blokadę, żeby tu pisać. Nie wiem dlaczego. Może rzeczywistość mnie przerosła, bo chwilami było nieciekawie. A może coś nie tak z głową. :cool3: No ale teraz wiosna, więc jest coraz lepiej. Uzupełnię i nadrobię wszystko. Mam nadzieję, że mi wybaczycie i będziecie tu zaglądać. A teraz zaległe zdjęcia. Najpierw specjalnie dla Menrzusia. :) Kolejna boksiowa staruszka z SOS, mieszka z nami od października. Ma na imię Chili, ale mi powiedziała, że bardziej odpowiada jej Zuzia. Oceńcie sami, moim zdaniem to faktycznie Zuzia. ;) Babulki Basi już nie ma. Musiałam podjąć tą trudną decyzję, ale ostatnie 5 dni nie chciała już nic. Ani jeść, ani wstawać... Zostanie tu na zawsze, w sadzie, pod jabłonkami... Quote
joaaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 I dalej. Piśka nadal rządzi, ale w miarę sprawiedliwie. ;) Kanapa pełna psów: Quote
joaaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 W domu mieliśmy w mrozy 15 stopni, a rano ok.10, więc Zuzanka marzła. Założyłam jej sweterek, w którym chodziła Bunia, potem Teddy, a ostatnio Kefir. Na razie go nie zdejmujemy. Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Zuzia mi powiedziała, że Zuzia jej się baaaaaaaaaardzo podoba ;) Quote
joaaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 No co, Zuzia to Zuzia. ;) Zapraszam na blog dziadulka kaukaza, który mieszka u mnie w hotelu: http://pamietnikidzeka.blogspot.com/ Uzupełnię dalej i dojdziemy do dziadka. Quote
Menrzuś Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Zuzia jest przesłodka, ale mojej faworytce nie dorównuje urodą ;) Ty wróciłaś, a u mnie pierwsze kwiatki zakwitły - tu musiał zaistnieć jakiś związek :razz: https://lh5.googleusercontent.com/-us9quyOmZTU/T1I2dq0koAI/AAAAAAAAPSs/LHZu74800WQ/s640/013k.jpg Quote
joaaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 No jeżeli to kwiatki u Ciebie, to na pewno związek, bliski. :) Mam nadzieję, że będę miała takie kwiatki za rok, jak uporządkuję ogród. Dziękuję i przepraszam. A Piśka jest pierwsza, bezzębna Gwiazda i Kierowniczka stada ;) Quote
simbik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ale słodziaki z tych boksich seniorów :loveu:. U nas w mrozy też było nie wesoło, jakieś 16 stopni i wszyscy wtuleni w elektryczne grzejniki :-). Quote
Iv_ Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Joasiu, co u Ciebie? co u Twojej gromadki? jaki aktualny stan sierściuszków masz pod opieką? Tak dawno Cię tutaj nie było :shake: Quote
Iv_ Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Joasiu co u Ciebie? Szkoda, że tu ostatnio nie bywasz :shake: Quote
Iv_ Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Myślałam, że i tu zdjęcia się pojawią :roll: Quote
joaaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Przepraszam Was Wszystkich za to milczenie, ale jakoś nie mam weny, żeby tu pisać. Ale uzupełnię info i zdjęcia, obiecuję. Mam wielbicielkę, która jest też na dogo i od czasu do czasu wypisuje bardzo ciekawe rzeczy na mój temat. ;) A widziałam ją raz przez godzinę i nigdy nie była u mnie w domu, ani tu, ani w Warszawie. Kilka osób, które tu bywają, a do których to doszło sugeruje mi, żeby zgłosić sprawę do prokuratury. To się nazywa stalking i od zeszłego roku jest na to paragraf. Iv, a może mnie odwiedzisz wreszcie, będą znowu jabłka, za jakiś tydzień, dwa. :) Zdjęcia się pojawią. tylko muszę je obrobić i wrzucić na serwer. Quote
Menrzuś Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Nareszcie skromne "coś" :cool3: Nie przejmuj się "życzliwymi" - ja już się tego na dogo nauczyłem. Śmieć nadaje się tylko do utylizacji, a nie do stawiania na kominku. A śmieć jak to śmieć - śmierdzi, więc poco sobie życie zasmradzać ;) Quote
Iv_ Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Cudne! :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-122h6mpcPnE/UFRdmLrMJzI/AAAAAAAAA3M/-0i1MJB4OGg/s640/zuziakotdogo.jpg Quote
Iv_ Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Jabłka piękne! ;) U mnie to nie kwestia chęci, tylko braku czasu :placz: Ja praktycznie nie mam wolnego dnia, bo ciągle jestem w pracy :roll: No ale nic, może coś się wykombinuje, zobaczymy ;) Quote
joaaa Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Specjalnie dla Menrzusia, Piska i Zuzia. ;) Quote
Menrzuś Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ja Ci chyba ją ukradnę :cool3: .... jest przesłodka https://lh6.googleusercontent.com/-RuDXk6UdIDY/UF2xxn9uvOI/AAAAAAAABFg/7XwlWFMymOE/s640/pisia2.jpg Quote
Menrzuś Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='joaaa']A kradnij na zdrowie. :)[/QUOTE] Tylko nie wiem co by Sylwa na to powiedziała - przecież jest moją stadną Alfą ;) Za babami to się nie nadąży - masakra jakaś :evil_lol: Mieć takie dwie w nocy w łóżku - zgryzłyby się chyba :diabloti: Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 joaa pokaż się co tam nowego masz:) nie mowie o obrozach od taks Quote
Recommended Posts