Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A poszłam ,tylko cholera wszystko robię jak trzeba a on nie działa, no ręce mi opadają ....nie wiem o co chodzi. Bober wybacz niedobremu komputerowi Cioci , o proszę o boski!!!

Posted

Figa u Ciebie jest ok , to u mnie coś nawala ale nie wiem co... Idę spać jak jutro się obudzę to siądę na inny komputer i coś pomądzę może :)

Posted

Tam, gdzie jest podlinkowany banerek Figi (jest dobrze podlinkowany), no to musisz tam wrócić do tego podlinkowanego banerka. Obok niego kliknąć i przeciągnąć klikniętą myszką, aż banerek się zaciemni. Gdy będzie zaciemniony klikasz prawym klawiszem myszki na banerku i zaznaczasz opcję kopiuj (lub ctrl + C), następnie wchodzisz w sygnaturę i w oknie sygnatury robisz wklej (lub Ctrl + V)

Ja tak robię zawsze i wszystko mi działa. Powodzenia!

Posted

Aaaa dziekuję dziękuję , heheh . No właśnie opere też przecież mam :) już będę na przyszłość pamiętać zamiast się głowić i głowić. Ciekawe co tamu Bobrzastego??? chciałabym go poznać osobiście :P

Posted

Eeeeee tam, po moich ostatnich wojażach 300km to dla mnie nic :D tylko musiałabym mieć coś poważniejszego do załatwienia w tamtych stronach , heheheh , żeby pojechać:) Boże jak ja chce słooooońca !!!!!! a to tylko chmurzyska i chmurzyska .....

Posted

Dziewczyny a może wrzucić go jeszcze na wątek kudłaczy?A tak na marginesie ja chcę pózną wiosnę i wczesne lato tak po pierwszych sianokosach!Długie dni ,ciepłe noce!