Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UWAGA UWAGA UWAGA .trzy dni wstecz zadzwonił do mnie znajomy Pan, z m. Prusy k/warki, Pan Ignaczak, marlenka pewno go zna bo gosc ma tartak i to taki wesoły człowiek. z 10 lat wstecz córke wzenił w srodowisko policyjne i miałem okazje byc na weselu. wesele super, chyba na lepszym nie byłem. ale do rzeczy ." artur, chciałbym kupic dla znajomej pieska" no to za godzine facet był juz u mnie i wytłumaczyłem mu ze na swiecie jest tyle bezdomnych psów ze jesli nie wybierze sobie jakiegos odemnie z hotelu to z pomocą dogo znajdziemy mu odpowiedniego dla jego przyjaciółki. Pies miałbyc do mieszkania. bez małych dzieci. Tuptus pasował, ale faceta mało przez kratę do srodkanie wciągnął " ło Jezu " krzyknął. Z reszty tylko bober sie podobał. dostał Pan namiary na neta z galerią zdjec bobera i pojechał. Wczoraj przed wieczorem pojechałem z Golinem do veta, na kastracje. w drodze tel " artur, przyjechalismy pod bobera " Bober pojechał, poinformowałem ze jakby cos nie tak to niech wraca bo bober lubi pokazywac ząbki. dzwonił dzis rano, o dziwno zadnego agresywnego zachowania z jego strony, podlizuje sie, bardzo sie podoba. mam dostac zdjecia z nową Panią, moze podjade na dniach . W poniedziałek ma byc ustalony termin kastracji. Mam nadzieje ze to troche uspokoi jego zapedy dominacyjne. wczoraj z rana zrobiłem allegro dla bobera to teraz usuwam. poczekajcie jeszcze z jeden dzien i jak wszystko bedzie ok to usuwamy ogłoszenia. pies mieszka w magnuszewie pow. kozienice , 15 km od warki w kierunku południowo-wschodnim.

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja widziałam Bobera- baardzo ładny pies, zajebiaszczy rzekłabym, bo w moim typie- ale nie dałabym rady, jakbymi zęby pokazywał tak, jak to zrobił jamorowi. On sie odwija skubany mocno i szybko.

na Tupka przyjdzie pora- oby teraz Bober nie wrocił.

Modlić się :)

• 2 months later...
  • 10 months later...