Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Madcat1981 :) dobra zabieram się za ogłoszenia, ale dziewczyny jak znajdziecie czas to proszę wyskrobcie jakiś tekst dla Bobera, bo ja to takie suchary walę ......

Posted

[quote name='yuki']Witaj Madcat1981 :) dobra zabieram się za ogłoszenia, ale dziewczyny jak znajdziecie czas to proszę wyskrobcie jakiś tekst dla Bobera, bo ja to takie suchary walę ......[/QUOTE]
Kiedy ten Twój tekst z pierwszej strony wątku jest bardzo dobry! Wystarczy wpleść w niego kilka brakujacych konkretów i gotowe :)
Wcale nie suchar ;)

Posted

Super ogłoszenia ale aż się prosi o jakieś fajne zdjęcia......... mam nadzieje, że Jamor cos podrzuci. A może dodać to zdjęcie sprzed strzyżenia, gdzie biegnie taki fajnie usmiechnięty?

Posted

Hmmmm , też o tym myślałam , bo to zdjęcie jest bombowe, moje ulubione. Dawajcie dziewczyny do ogłoszeń tak jak uważacie, każde ogłoszenie jest na wagę złota. Ale chyba jednak wkleję to sprzed golenia do reszty ogłoszeń :P ten uśmiech "żadna mi się nie oprze" :diabloti:

Posted

Mamanabank też się nad tym zastanawiałam, tylko nie mam konta ineternetowego i nie wiem jakby to zorganizować, chyba , że może bezpośrednio na konto Jamora ? Albo może sobie w końcu założę...

Posted

Do ostatnich ogłoszeń dodawałam to jedno sprzed strzyżenia, to gdzie tak mordę zaciesza :) a do reszty to prawie wszystkie te z domu , żeby wszyscy widzieli jaki z niego miś domownik !

Przeniosłam ogłoszenia na 1 stronę , żeby jasność była, będę je tam wklejać na bieżąco.

Posted

[quote name='Romka']No właśnie niech sie Jamor wypowie,ale Jamor odsnieża![/QUOTE]
w albumie teraz ma takie zdjecia ze domek znajdzie lada chwila. Romka, oczywiscie nico tez ma nowe

Posted

[quote name='jamor']w albumie teraz ma takie zdjecia ze domek znajdzie lada chwila. Romka, oczywiscie nico tez ma nowe[/QUOTE]

Oczywiście widziałam i doszłam do wniosku,że najlepiej miałby u Ciebie!Chłopak usmiechniety i szczęsliwy!