EwikB Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Baha'] Lhasaczki w Rzeszowie -- sedzia Miroslaw Redlicki - dzis dosc ostro posedziowal IX:) LIKO Azurowa Amhara Zw Ml BOB:multi: :megagrin: :cool2: :smile: Super, i aby tak dalej :lol: Ogromne gratulacje dla Was dziewczyny !!!;)
nefesza Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Bardzo Wam dziekuje za gratulacje. Mi samej lezka sie w oku zakrecila jak odbieralam zloty medal :Cool!: W koncu pierwszy w zyciu :multi: Opis dostala super, chociaz ze wstydem musze przyznac, ze wyszlo moje lenistwo :oops: i Liko troszke zapomniala, jak sie wypada zachowywac na ringu. Czas na trening, bo w Katowicach konkurencja bedzie ostrzejsza :razz: Teraz mala fotorelacja, zdjecia niestety nie za dobrej jakosci, bo do hali moj aparat specjalnie sie nie nadaje....:roll: Przed wejsciem: Ocena: No popatrz jaka jestem piekna! 5 min. dla fotoreportera: Mozemy juz jechac do domu????
zachcianka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :multi: Wielkie gratulacje za wspaniały występ!!!
anii Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Nefesza Super:)!! Liko to mala gwiazdeczka!!:loveu::loveu: Ja tez pierwszy zloty medal odebralam od pana Redlickiego. Lumpik tez byl w klasie mlodziezymi dostal boba, tylko, ze to byla wystawa w Kielcach, ale tez w hali i niestety zdjecia takze sa bardzo ciemne. :angryy::-(:cool1:
bognik Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Wielkie brawa, naprawdę !!! :klacz: :bigok: Liko jest PRZECUDNA :loveu: A ja dziś byłam w ZK, zamierzam wystawić Lharę w maju w Bydgoszczy, w związku spotkałam P. Angelikę Sokołowską która powiedziała do moich rodziców że jak nie wstydzą się Lhary to muszą dać mi ją wystawić :lol: No i END - wystawię ją i już :evil_lol:
EwikB Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 bognik napisał(a)::lol: No i END - wystawię ją i już :evil_lol: Super Bognik , w końcu rodzice się przekonali;) Trzymam kciuki za Was :lol:
Baha Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 WIELKIE GRATULACJE raz jeszcze:) a ja mam pytanie czysto techniczne :evil_lol: - w jakim wieku wasze psiaki - samce podniosly nozke do sikania;-) , mój Carmel juz od piątego miesiąca noge podnosi, teraz ma 6 mies i robi to baaaardzo fachowo. Nie jest to jeszcze takie typowe znaczenie, tylko dluugie siku, ale juz zupelnie jak dorosly psiak :smile::evil_lol:
sylv Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hej, Jestem lepsza, Dante zaczął podnosić po ukończeniu 4 miesiąca i robi to teraz bardzo fachowo. Pozdrawiam Sylwia.
Dzidtka_Gl Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 moja ulubienica, siedze u chlopakiow w firmie mmmmmmmmmm :))) buziaki dla mojej synowej :)
Baha Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Axa pięknie wygląda(ła) - bo z tego co słyszałam to obcieta jest... a szkoda...
Guest marketa2312 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 HMM Z TYM SŁYSZENIEM TO CIEKAWA RZECZ!!!!NAWET NIEWIESZ ILE JA SŁYSZAŁAM I albo niezwracam na to uwagę , albo dziele to przez 10!!Była byś w szoku i ja pewnie też gdyby wyszło kto co i po co ...itd. Axa owszem, ma podcięty włos ,ale nie obcięty!!!Myślę, że warto by jej zrobić kilka tytułów, bo jest tego warta. Dlatego za 2-3 mieisące będzie włos taki jak przed obcięciem, jej rośnie szybko.Także nei ma wiekszego problemu!! TO POZDRÓW ..informatora!! a najlepiej jest sie przekonać na własne oczy!!
Irkowa Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Witam znajoma jest zainteresowana zakupem (Lhasa Apso) czy jest wsrod Was hodowca z Warszawy? prosze o kontakt pod mailem : ewuleczka1@wp.pl pozdrawiam serdecznie
Baha Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Marketa, Axa to piękna suka, i ciesze sie, ze bedzie jeszcze pokazywana, bo w 100% jest tego warta. Kto, co i po co informacje rozne przekazuje? ...chyba kazdy po troche...ale taka juz natura ludzka;) i lhasaczkowego srodowiska ... Axa bardzo mi sie podoba (no, zaraz po mojej Hondzie;) ) i oby jak najwiecej przekazala swoim dzieciom... "a najlepiej jest sie przekonać na własne oczy!!" - noo, nie mam jak:evil_lol:
EwikB Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Chrupek napisał(a):Witam znajoma jest zainteresowana zakupem (Lhasa Apso) czy jest wsrod Was hodowca z Warszawy? Witam Mam nadzieję że za kilka tygodni urodzą sie małe lhasa w Wawie. Jak będą to dam znać :evil_lol: Trzymajcie kciuki :evil_lol: :evil_lol:
Genia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Baha napisał(a):Marketa, Axa to piękna suka, i ciesze sie, ze bedzie jeszcze pokazywana, bo w 100% jest tego warta. Kto, co i po co informacje rozne przekazuje? ...chyba kazdy po troche...ale taka juz natura ludzka;) i lhasaczkowego srodowiska ... Axa bardzo mi sie podoba (no, zaraz po mojej Hondzie;) ) i oby jak najwiecej przekazala swoim dzieciom... "a najlepiej jest sie przekonać na własne oczy!!" - noo, nie mam jak:evil_lol: Tak. Axa to sliczna sunia !! :loveu: Z tego co wiem to w kazdej rasie są czarne owce,które zmyslają rózne bajeczki aby oczernić konkurencje. Ostatnio dobrze sie ubawiłam jak dzwoniacy do mnie po szczeniaka kaukaza facet powiedział mi,ze słyszał,ze w hodowli x jest miot po bardzo agresywnym reproduktorze.!!:mad: Ja akurat znam tego psa z wystaw i tak baaaardzo jest agresywny,ze małe dzieci mizialy go po głowie . A rodzice robili im w tym czasie zdjecia.:evil_lol: Czego to ludzie nie wymyslą......
Dzidtka_Gl Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 dlatego najpierw warto zobaczyć/ocenić/sprawdzić samemu a później pisać,mówić, oceniać itd... ja jak słucham/czytam niektórych to dziele na pół, wyciagam pierwiastek i mam 1/5 prawdy ;)
Dzidtka_Gl Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 w Bydgoszczy Rokiś Markety BOB :) czekamy na relacje, chyba jeszcze Marketa wraca, a miała podróż z nie miłymi przygodami :(
Guest marketa2312 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Wystawa chyba bardzo udana, pozwole sobie również stwierdzić że i w miłym nastroju odbyły się pogawęduszki pomiędzy lhasakomaniakami!! Natomiast droga do Bydgoszczy do Łowicza fatalna ( przez 115 minut siedziałałm w rowie:mad::mad::mad: " nie mam tu na myśli to co Sylwia , że szukałam grzybów lub robiłam kupę!!!" tylko wyrzuciło mnie z drogi do rowu bo wpadłam w poslizg. Za Łowiczem już droga super ( bez nadmiarów opadów) to jakos nadgonilismy o 11 pojawiliśmy się na stadionie. Ale droga powrotna była przekoszmarna:placz::placz::placz::placz:Ja zdjęc nie robiłam, ale obiecano mi je przesłać, jak tylko będe miała wkleje je tu.
sylv Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Marketa, jeszcze raz gratulacje. Roki bardzo ładnie się prezentował.Chłopak ma śliczny włos. Faktycznie wystawa miła i udana. Nasza droga powrotna, ze względu na malą odległość i jeszcze znośne warunki przebiegła bez zastrzeżeń. Chociaż zafiniszowałam kontaktem z panami w mundurkach:roll: .To chyba było wpisane w scenariusz tej wystawy.:lol: Podrawiam Sylwia
nefesza Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 A powiedzcie, kto wybiera sie na wystawe w Katowicach? Jako widz i jako wystawca oczywiscie.
Dzidtka_Gl Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 ja będę z moja Dodi ( BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon ) w klasie szczeniąt :)
nefesza Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Milo mi bedzie poznac Was osobiscie :) ps. Nie ukrywam, ze interesuje mnie konkurencja w klasie mlodziezy.
Recommended Posts