Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Dziewczyny fotki super :angel: :angel: Juz nie wiem która ładniejsza.
Gratulacje dla mamuski, a co do koloru to na fotce widziałam jedno dosc ciemne maleństwo że moze cos podobnego załapie, choc z drugiej strony to kolory u lhasa są zwariowane i dosc trudne do przewidywania w przyszłości :)

Posted

:evil: :evil: :evil:
Zezloscilam sie dzisiaj strasznie. Nie znosze, jak KAZDY chce glaskac i wola mala, jak jestesmy na spacerze.
Spacerujemy sobie dzisiaj (na smyczy), zatrzymalam sie na chwile i pogadalam z wlascicielka slicznej maltanki a tu przejezdzaja na rowerze takie dwie 0X podrosniete panny i juz z daleka wlaja mala i cmokaja. Nie wytrzymalam i mowie, ze wypada sie najpierw zapytac, czy mozna :evil: Jakby grochem o sciane :evil:
Ja nie chce wychowac dzikusa, ale wku... denerwuja mnie takie sytuacje. Wystarczy zapytac, a nie leciec jak do swojego :evil:
Jak Wy sobie z tym radzicie?

Posted

EwikB napisał(a):
Ech te kolorki, to u nich mocno sie zmienia ale generalnie jasnieją

A nie zdarzaja sie przypadki ciemnienia? :wink:

Acha, a propo pani od maltanki, o ktorej wyzej wspomnialam. Powiedziala, ze gdzies wyczytala, ze najstarszy znany lhasaczek mial 29 lat - czy to mozliwe? Slyszal ktos cos o tym?

Posted

nefesza napisał(a):
Nie wytrzymalam i mowie, ze wypada sie najpierw zapytac, czy mozna :evil: Jakby grochem o sciane :evil:
Ja nie chce wychowac dzikusa, ale wku... denerwuja mnie takie sytuacje. Wystarczy zapytac, a nie leciec jak do swojego :evil:

Ja na szczescie mam to za soba, teraz Lump to dorosly pies i ludzie sami boja sie dotknac ;)

Jesli chcesz wystawiac mala, to moze nawet i lepiej. Pies musi byc przyzwyczajony, ze ktos obcy go dotyka. Moze nie tak znienacka, ale socjalizacja powinna pojsc i w tym kierunku.

Z tego co czytalam w necie, ludzie roznie sobie radza. Najbardziej zapamietalam:"Prosze nie dotykac, to szczenie ma grzybice" itp. itd. Podobno wymiatalo na kilometr :lol: :lol:

Posted

anii napisał(a):
nefesza napisał(a):
Nie wytrzymalam i mowie, ze wypada sie najpierw zapytac, czy mozna :evil: Jakby grochem o sciane :evil:

Ja na szczescie mam to za soba, teraz Lump to dorosly pies i ludzie sami boja sie dotknac ;)

Jesli chcesz wystawiac mala, to moze nawet i lepiej. Pies musi byc przyzwyczajony, ze ktos obcy go dotyka. Moze nie tak znienacka, ale socjalizacja powinna pojsc i w tym kierunku.

Z tego co czytalam w necie, ludzie roznie sobie radza. Najbardziej zapamietalam:"Prosze nie dotykac, to szczenie ma grzybice" itp. itd. Podobno wymiatalo na kilometr :lol: :lol:

Teskt dla mnie BOMBA!!!! Zreszta i tak dookola mowie, ze to mieszaniec. Po pierwsze - zeby nei bylo pokusy ukadzenia. Po drugie, czasem mam wrazenie, ze jak mowie "lhasa apso" to i tak ludzie sobie mysla, ze nie ma takiej rasy i bujam :wink:

Acha, zaraz beda malenstwa od Bahy!

Posted

Ania-k napisał(a):
cieplutkie kluseczki :eating: :eating: :eek2:

Jak dla mnie zraziki :evilbat:

Piekne sa, gratuluje! :)

Posted

anii napisał(a):
Ania-k napisał(a):
cieplutkie kluseczki :eating: :eating: :eek2:

Jak dla mnie zraziki :evilbat:

Piekne sa, gratuluje! :)

A Wy co tak gastronomicznie? Glodne czy co??? :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...