Gośka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 No my jesteśmy rodziną z obydwóch stron już teraz :wink:
Alfa1 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='"Gośka"']A to trochę starsze dzieło taty :wink: ]quote] Który to bagietkę podgryza?
Gośka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 A to Bili zepsuł ujęcie :wink: Zjada szczebelki od starej huśtawki.
Alfa1 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 W moim domu to pare krzeseł tak poszło,tak podgryzały,że w efekcie rozlatywały się. :D
EwikB Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Witam Dziewczyny fotki super :angel: :angel: Juz nie wiem która ładniejsza. Gratulacje dla mamuski, a co do koloru to na fotce widziałam jedno dosc ciemne maleństwo że moze cos podobnego załapie, choc z drugiej strony to kolory u lhasa są zwariowane i dosc trudne do przewidywania w przyszłości :)
nefesza Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Malenstwa! A Liko jasnieje coraz bardziej.... zaczyna od glowki.
EwikB Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Ech te kolorki, to u nich mocno sie zmienia ale generalnie jasnieją tutaj na fotce Lapis, będzie typowy blondyn jak mama
nefesza Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 :evil: :evil: :evil: Zezloscilam sie dzisiaj strasznie. Nie znosze, jak KAZDY chce glaskac i wola mala, jak jestesmy na spacerze. Spacerujemy sobie dzisiaj (na smyczy), zatrzymalam sie na chwile i pogadalam z wlascicielka slicznej maltanki a tu przejezdzaja na rowerze takie dwie 0X podrosniete panny i juz z daleka wlaja mala i cmokaja. Nie wytrzymalam i mowie, ze wypada sie najpierw zapytac, czy mozna :evil: Jakby grochem o sciane :evil: Ja nie chce wychowac dzikusa, ale wku... denerwuja mnie takie sytuacje. Wystarczy zapytac, a nie leciec jak do swojego :evil: Jak Wy sobie z tym radzicie?
nefesza Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 EwikB napisał(a):Ech te kolorki, to u nich mocno sie zmienia ale generalnie jasnieją A nie zdarzaja sie przypadki ciemnienia? :wink: Acha, a propo pani od maltanki, o ktorej wyzej wspomnialam. Powiedziala, ze gdzies wyczytala, ze najstarszy znany lhasaczek mial 29 lat - czy to mozliwe? Slyszal ktos cos o tym?
anii Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 nefesza napisał(a): Nie wytrzymalam i mowie, ze wypada sie najpierw zapytac, czy mozna :evil: Jakby grochem o sciane :evil: Ja nie chce wychowac dzikusa, ale wku... denerwuja mnie takie sytuacje. Wystarczy zapytac, a nie leciec jak do swojego :evil: Jak Wy sobie z tym radzicie? Ja na szczescie mam to za soba, teraz Lump to dorosly pies i ludzie sami boja sie dotknac ;) Jesli chcesz wystawiac mala, to moze nawet i lepiej. Pies musi byc przyzwyczajony, ze ktos obcy go dotyka. Moze nie tak znienacka, ale socjalizacja powinna pojsc i w tym kierunku. Z tego co czytalam w necie, ludzie roznie sobie radza. Najbardziej zapamietalam:"Prosze nie dotykac, to szczenie ma grzybice" itp. itd. Podobno wymiatalo na kilometr :lol: :lol:
nefesza Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 anii napisał(a):nefesza napisał(a): Nie wytrzymalam i mowie, ze wypada sie najpierw zapytac, czy mozna :evil: Jakby grochem o sciane :evil: Ja nie chce wychowac dzikusa, ale wku... denerwuja mnie takie sytuacje. Wystarczy zapytac, a nie leciec jak do swojego :evil: Jak Wy sobie z tym radzicie? Ja na szczescie mam to za soba, teraz Lump to dorosly pies i ludzie sami boja sie dotknac ;) Jesli chcesz wystawiac mala, to moze nawet i lepiej. Pies musi byc przyzwyczajony, ze ktos obcy go dotyka. Moze nie tak znienacka, ale socjalizacja powinna pojsc i w tym kierunku. Z tego co czytalam w necie, ludzie roznie sobie radza. Najbardziej zapamietalam:"Prosze nie dotykac, to szczenie ma grzybice" itp. itd. Podobno wymiatalo na kilometr :lol: :lol: Teskt dla mnie BOMBA!!!! Zreszta i tak dookola mowie, ze to mieszaniec. Po pierwsze - zeby nei bylo pokusy ukadzenia. Po drugie, czasem mam wrazenie, ze jak mowie "lhasa apso" to i tak ludzie sobie mysla, ze nie ma takiej rasy i bujam :wink: Acha, zaraz beda malenstwa od Bahy!
nefesza Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Obiecane szkraby (ja tylko wklejam, na pytania o malenstwach odpowiedzi udziela Baha) Cudenka malenkie, prawda???
anii Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Ania-k napisał(a):cieplutkie kluseczki :eating: :eating: :eek2: Jak dla mnie zraziki :evilbat: Piekne sa, gratuluje! :)
nefesza Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 anii napisał(a):Ania-k napisał(a):cieplutkie kluseczki :eating: :eating: :eek2: Jak dla mnie zraziki :evilbat: Piekne sa, gratuluje! :) A Wy co tak gastronomicznie? Glodne czy co??? :lol: :lol:
Gośka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Czy psy również chowają głowę w piasek? Okazuje się że tak :wink: prawie latający lasak http://img191.imageshack.us/img191/2059/34bn.jpg
Gośka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Odrobinka cienia :wink: :lol: http://img332.imageshack.us/img332/3299/23tp.jpg
nefesza Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 brawo!!!! to z glowa w piasek jest superasne!!! :klacz: :klacz: :klacz:
Gośka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Kazano mi wkleić jeszcze jedno zdjęcie :wink: http://img65.imageshack.us/img65/2751/41ic.jpg
nefesza Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Gośka napisał(a):Kazano mi wkleić jeszcze jedno zdjęcie :wink: Oj tam zaraz "kazano" :wink: Poprosilam tylko ladnie :roll:
Gośka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 No dobrze, poproszono mnie bardzo ładnie nawet :D :wink:
Recommended Posts