Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nie wszyscy mnie tu znaja wiec sie przedstawie.Mam na Imie Agnieszka mam 16 lat mieszkam w Rzeszowie.Mam Pieska Rasy Lhasa Apso Carmelka:) Papierowo Mundshake Carmel Maly Budda.;)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diablica napisał(a):
Sliczna;) gdzie sie wybierasz w tym roku na wystawy

Nie wybieram się nigdzie, gdyż z moją rodziną nie da się za dużo załatwić.
Niestety na razie jestem zdana na nich (jeszcze 1,5 roku :razz:).

Lharze chyba dam spokój, a w przyszłości z moim nowym 'nabytkiem' (bo taki na pewno będzie) będę jeździć na wystawy.

Może zawitam jako widz na majowej wystawie (ponieważ walentynkowa jest przełożona do Torunia, przynajmniej tak słyszałam) w Bydgoszczy, lub na krajowej w Chojnicach, tak jak to było rok temu. Na pewno będzie Poznań (tylko bez spóźnień proszę :placz:), ale to dopiero za rok ...

A Wy gdzie planujecie wystawy? Trzeba Carmelka pokazywać!

Posted

Diablica napisał(a):
Nie wszyscy mnie tu znaja wiec sie przedstawie.Mam na Imie Agnieszka mam 16 lat mieszkam w Rzeszowie.Mam Pieska Rasy Lhasa Apso Carmelka:) Papierowo Mundshake Carmel Maly Budda.;)

Cześć Agnieszko fajnie że zawitałas wkońcu do nas. Carmelek to naprawde piękny pies. A fotki super

Posted

Diablica napisał(a):
Narazie Rzeszow w Lutym:) pozniej moze Krakow,moze jakas zagraniczna zobaczy sie,wszystko zalezy od mojej mamy:)

Daleko ode mnie. Pomyśl nad Poznaniem (jeszcze jest sporo czasu) w listopadzie! ;)

Widzę, że masz podobną sytuację w domu, co ja :lol:

Pozdrawiam!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...