Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dzidtka']nowe fotki DJowo-DODIkowych maluszków :)
3 tygodnie i 2 dni

ooo jaaa jakie słodkości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko schrupac i wymiziac
całuski dla kazdego z osobna :loveu:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolayna napisał(a):
ooo jaaa jakie słodkości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko schrupac i wymiziac
całuski dla kazdego z osobna :loveu:

i niech mi ktoś powie ze lasiatka nie sa piekne na szczeszcie nie podaja sie na hodowców:lol: :lol: :evil_lol:

Posted

magnum sal napisał(a):
i niech mi ktoś powie ze lasiatka nie sa piekne na szczeszcie nie podaja sie na hodowców:lol: :lol: :evil_lol:

po mnie były by .................na dodatek.................a jeszcze..........przekichane normalnie

Posted

;) nie ma co reagować, komentować, ciesze się, ze się podobają :)
teraz czekam na maluchy Boogi i Felka marzą mi sie platynowe jak Felek dziewczyny no ale co będzie to będzie :)

Posted

bognik napisał(a):
Ja chcę malutkiego lhasaczka :loveu: :loveu: :loveu:

Jaaa chcę ją :razz: ( :loveu: )

no tak ... i znowu wychodowałabyś tak cudną lasaczke jak lara {mając taka ręke do pielęgnacji}i nam by nic nie zostało:mad: :lol:

Posted

słuchaj duza tak czekamy i czekamy myslisz ze ktos przyjdzie?

no nie wiem na dwójce mecz na jedynce film a wtrójce sa Kaczuchy posiedzimy jeszcze troszke moze ktos przyjdzie

Jeday i Sonia

Posted

Dzidka zaraz zachoruje na Ihasaczka:loveu::loveu::loveu:ogladajac te foty:oops:
Magnum sal ekstra fotka:lol:bardzo mi sie podoba:cool3:

Posted

[quote name='Dzidtka']mam jeszcze takie fotki moich maleństw

moja ulubienica, dziewczynka

po weekendzie kolejne fotki :)

CUDAAAAAAAAAA!! Ah gdybym miała tak warunki....:shake: Naprawde masz sie czym pochwalić, bede z niecierpliwoscia śledzić coraz to nowe fotki.

Posted

[quote name='magnum sal']no tak ... i znowu wychodowałabyś tak cudną lasaczke jak lara {mając taka ręke do pielęgnacji}i nam by nic nie zostało:mad: :lol:
Hehehe - no a jak :evil_lol: :cool3: ( ;) )

Słuchajcie - zostało 9 dni do 12 listopada :crazyeye: :lol:
Ja już się stresuję :roll:

Posted

Ja tez.... i przyznam sie, ze lektura postow na watku o swiatowce w temacie "stroje" zaowocowaly wizyta w sklepie... heh.. nawet jak sie robiza tlo, chcialoby sie wygladac ladnie....

Posted

[quote name='nefesza']Ja tez.... i przyznam sie, ze lektura postow na watku o swiatowce w temacie "stroje" zaowocowaly wizyta w sklepie... heh.. nawet jak sie robiza tlo, chcialoby sie wygladac ladnie....

To prawda

Posted

nefesza napisał(a):
Ja tez.... i przyznam sie, ze lektura postow na watku o swiatowce w temacie "stroje" zaowocowaly wizyta w sklepie...

hihihi, ja jutro wybieram się do sklepu :evil_lol:
Jakieś czarne spodnie (lub jakąś spódniczkę) trzeba kupic :cool3:

Posted

[quote name='magnum sal'] a to suczka w sobote skończą cztery tygodnie wolna jest jeszcze jedna suczka

Witam po długiej przerwie. Gratulacje dla maluszków tym bardziej że jakby nie było to jestem ich babcią:evil_lol:.
A co do szczeniaczków Lhasa tak ogólnie -to wszystkie są cudne i kochane :lol:
Robert mam nadzieje ze juz za 2 tygodnie się spotkamy na wystawie :evil_lol:

Posted

Ale tutaj cichutko :roll:
No tak większość szykuje się na Swiatówkę.........na to wydarzenie czekaliśmy długo :multi:

Samych sukcesów życzę tym, którzy wkroczą na ringi

Miłej atmosfery i pięknie spędzonych chwil wszystkim wystawjającym i tym którzy będą kibicować :terazpol:

Tych, którzy zostają w domkach, proszę trzymajcie za nas kciuki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...