karolayna Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Dzidtka']nowe fotki DJowo-DODIkowych maluszków :) 3 tygodnie i 2 dni ooo jaaa jakie słodkości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko schrupac i wymiziac całuski dla kazdego z osobna :loveu:
magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 karolayna napisał(a):ooo jaaa jakie słodkości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko schrupac i wymiziac całuski dla kazdego z osobna :loveu: i niech mi ktoś powie ze lasiatka nie sa piekne na szczeszcie nie podaja sie na hodowców:lol: :lol: :evil_lol:
magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 magnum sal napisał(a):i niech mi ktoś powie ze lasiatka nie sa piekne na szczeszcie nie podaja sie na hodowców:lol: :lol: :evil_lol: po mnie były by .................na dodatek.................a jeszcze..........przekichane normalnie
pumilo Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 nieee, no jak tak patrzę, to całkiem te maluchy podobne do Dzidtki :roll:
Dzidtka_Gl Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 ;) nie ma co reagować, komentować, ciesze się, ze się podobają :) teraz czekam na maluchy Boogi i Felka marzą mi sie platynowe jak Felek dziewczyny no ale co będzie to będzie :)
Dzidtka_Gl Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 mam jeszcze takie fotki moich maleństw moja ulubienica, dziewczynka po weekendzie kolejne fotki :)
pumilo Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 te dwa maluszki wyglądają, jakby sobie coś szeptały na ucho. Takie małe, już plotkują :) czekamy na kolejne śliczne fotki, A. i M.
Dzidtka_Gl Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 to akurat parka złota dziewczynka i blondyn :) mam podobne fotki pierwszego miotu , tej parki co do Francji poszła :)
bognik Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja chcę malutkiego lhasaczka :loveu: :loveu: :loveu: wolna jest jeszcze jedna suczka Jaaa chcę ją :razz: ( :loveu: )
magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bognik napisał(a):Ja chcę malutkiego lhasaczka :loveu: :loveu: :loveu: Jaaa chcę ją :razz: ( :loveu: ) no tak ... i znowu wychodowałabyś tak cudną lasaczke jak lara {mając taka ręke do pielęgnacji}i nam by nic nie zostało:mad: :lol:
Cheritka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Troszkę się pobawiłam z małym szczeniaczkiem...........i....... i jak Wam się podoba.:roll:
Dzidtka_Gl Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 oooo to MÓJ BLONDYNEK :) dzieki super wyszło :)
magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Ewaa']Troszkę się pobawiłam z małym szczeniaczkiem...........i....... i jak Wam się podoba.:roll: gratuluje plastycznych umiejetnosci :lol: :lol:
magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 słuchaj duza tak czekamy i czekamy myslisz ze ktos przyjdzie? no nie wiem na dwójce mecz na jedynce film a wtrójce sa Kaczuchy posiedzimy jeszcze troszke moze ktos przyjdzie Jeday i Sonia
lonka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dzidka zaraz zachoruje na Ihasaczka:loveu::loveu::loveu:ogladajac te foty:oops: Magnum sal ekstra fotka:lol:bardzo mi sie podoba:cool3:
Cheritka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nie wiem , o co sie sprzeczacie :roll: . Wszystkie szczeniaczki są piękne i kochane.
Pearl Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Dzidtka']mam jeszcze takie fotki moich maleństw moja ulubienica, dziewczynka po weekendzie kolejne fotki :) CUDAAAAAAAAAA!! Ah gdybym miała tak warunki....:shake: Naprawde masz sie czym pochwalić, bede z niecierpliwoscia śledzić coraz to nowe fotki.
magnum sal Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 gratulacjie i podziękowania dla Basi z Rzeszowa za piekna sesje zdjęciową:):):):) i dla Dorotki oczywiscie też
bognik Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='magnum sal']no tak ... i znowu wychodowałabyś tak cudną lasaczke jak lara {mając taka ręke do pielęgnacji}i nam by nic nie zostało:mad: :lol: Hehehe - no a jak :evil_lol: :cool3: ( ;) ) Słuchajcie - zostało 9 dni do 12 listopada :crazyeye: :lol: Ja już się stresuję :roll:
nefesza Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja tez.... i przyznam sie, ze lektura postow na watku o swiatowce w temacie "stroje" zaowocowaly wizyta w sklepie... heh.. nawet jak sie robiza tlo, chcialoby sie wygladac ladnie....
Apso Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='nefesza']Ja tez.... i przyznam sie, ze lektura postow na watku o swiatowce w temacie "stroje" zaowocowaly wizyta w sklepie... heh.. nawet jak sie robiza tlo, chcialoby sie wygladac ladnie.... To prawda
bognik Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 nefesza napisał(a):Ja tez.... i przyznam sie, ze lektura postow na watku o swiatowce w temacie "stroje" zaowocowaly wizyta w sklepie... hihihi, ja jutro wybieram się do sklepu :evil_lol: Jakieś czarne spodnie (lub jakąś spódniczkę) trzeba kupic :cool3:
Dora32 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='magnum sal'] a to suczka w sobote skończą cztery tygodnie wolna jest jeszcze jedna suczka Witam po długiej przerwie. Gratulacje dla maluszków tym bardziej że jakby nie było to jestem ich babcią:evil_lol:. A co do szczeniaczków Lhasa tak ogólnie -to wszystkie są cudne i kochane :lol: Robert mam nadzieje ze juz za 2 tygodnie się spotkamy na wystawie :evil_lol:
Apso Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ale tutaj cichutko :roll: No tak większość szykuje się na Swiatówkę.........na to wydarzenie czekaliśmy długo :multi: Samych sukcesów życzę tym, którzy wkroczą na ringi Miłej atmosfery i pięknie spędzonych chwil wszystkim wystawjającym i tym którzy będą kibicować :terazpol: Tych, którzy zostają w domkach, proszę trzymajcie za nas kciuki
Recommended Posts