sylv Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 nefesza napisał(a):Bardzo Wam dziekuje! A teraz pochwale sie, ze dzisiaj dostalam potwierdzenie mojego przydomka hodowlanego CZYSTA NUTA pod nr C/2415 :multi: Pierwszy krok juz za mna ;) Bardzo mi się podoba ten przydomek.:lol: Życzę udanych kolejnych kroków.:lol:
Apso Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='AgataM']Hmmm..... Tym razem wszystkie fotki robiła moja jedenastoletnia córcia Magda :iloveyou: W takim razie PODZIEKOWANIA i gratulacje za udane fotki dla Magdy:loveu:
nefesza Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='bognik']Wow! Nie wiedziałam że zakładasz hodowlę ... :-o Oj Bognik, zaraz tam "zakladasz hodowle":oops: Przydomek na razie mam, nie? ;) Nie zginie :cool3: Oooo... i logo juz mam (tym razem jako pierwszy krok do wlasnej stronki heh)
bognik Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='nefesza']Oj Bognik, zaraz tam "zakladasz hodowle":oops: Przydomek na razie mam, nie? ;) Nie zginie :cool3: Oooo... i logo juz mam (tym razem jako pierwszy krok do wlasnej stronki heh) No ładnie, ładnie :diabloti: A logo jakie fajne, oryginalne :razz: Teraz to o stronie internetowej myśl :evil_lol:
Savannah Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Apso']Zamieszczam fotkę z porównania we Wrocławiu, którą przesłała mi Iveta Cała trójka SUPER :lol: to fakt cała trójka super!!:loveu::loveu:
EwikB Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Apso'] GRATULACJE [SIZE=4]Możesz być naprawdę dumna, Ewo z sukcesów lhasaków z Twojej hodowli, poza granicami kraju :lol: Nie ukrywam, że bardzo sie z tego cieszę , tym bardziej że Ci hodowcy mają i swoje lhasa a mimo wszystko uznali że warto pokazywać moje futrzaki a nie tylko je mieć.
Dzidtka_Gl Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 w Rybniku aż 15 lhasaczków, pewnie Czesi nas odwiedzą :) Lhasa Apso PSY Klasa młodzieży 3 Klasa pośrednia 2 Klasa otwarta 2 Klasa championów 1 SUKI Klasa szczeniąt 1 Klasa młodzieży 1 Klasa pośrednia 4 Klasa otwarta 1
Dzidtka_Gl Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 w Legionowie tylko 2 Lhasa Apso Sędzia - Galina Zhuk PSYKlasa pośrednia1 SUKIKlasa młodzieży1
Savannah Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Dzidtka']w Rybniku aż 15 lhasaczków, pewnie Czesi nas odwiedzą :) Lhasa Apso PSY Klasa młodzieży 3 Klasa pośrednia 2 Klasa otwarta 2 Klasa championów 1 SUKI Klasa szczeniąt 1 Klasa młodzieży 1 Klasa pośrednia 4 Klasa otwarta 1 ilość jest naprawde ciekawa :)
Savannah Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='EwikB']Gratulacje.Łaciatki górą:lol: W tym samym czasie na wystawie w Czechach Idrys zdobywa JCAC a na finałach podobnie jak w zeszłym tygodniu wygrywa BIS JUNIOR II ;) Gratulacje dla wlaściciela i hodowczyni :)
Dzidtka_Gl Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Savannah napisał(a):ilość jest naprawde ciekawa :) na pewno będzie Eliska z Talizmanem, Aga z Uranosem, Marcela chyba z Nickiem, pewnie Aranka ale sama jestem ciekawa jakie lhasaczki dojadą, sędziuje p. Ewa Pyrchała
Cockerek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nefesza, Gratuluje przydomka, super nazwa :loveu: Mogę wiedzieć jak długo czekałaś na zatwierdzenie? Ja zgłosiłam latem a dopiero 18.09 wysłali Warszawy do głównego :roll:
nefesza Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Cockerek']Nefesza, Gratuluje przydomka, super nazwa :loveu: Mogę wiedzieć jak długo czekałaś na zatwierdzenie? Ja zgłosiłam latem a dopiero 18.09 wysłali Warszawy do głównego :roll: Dziekuje :) Nazwa dzieki mojej tesciowej - nazywala Liko "Nutka" i ja z "nutka" zaczelam kombinowac :lol: Zlozylam w maju,w sierpniu juz byl na stronie FCI, ale z oddzialu potwierdzili mi dopiero teraz.
Cockerek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 nefesza napisał(a): Zlozylam w maju,w sierpniu juz byl na stronie FCI, ale z oddzialu potwierdzili mi dopiero teraz. Hm, no to ja sobie jeszcze troszkę poczekam, a szkoda, bo chciałam juz trochę stronę zmieniać :cool3:
bognik Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Patrzcie, kogo ufocił[a] Asiaczek :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24185&page=78 ;)
mopi Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No jaki piękny duecik:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja do robienia fotek talentu nie mam, aparatu zresztą też, dlatego takie niespodzianki są mile widziane. Bognik dzięki dla Ciebie i Asiaczka.
bognik Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Duecik SUPER :-) mopi napisał(a):Bognik dzięki dla Ciebie i Asiaczka. Nie ma za co ;) Zawsze po wystawie śledzę wątek na dogomanii, bo może ktoś ufocił jakiegoś lhasaka :evil_lol:
ursus Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 ZABRZE 2006 - zgłoszone: FCI 227 - Lhasa Apso / Psy - Rüden Klasa: młodziey / youth 1392 BLACK Nice Field 1393 X-BOY Dar Tibetu Klasa: posrednia / intermediate 1394 LAPIS Azurowa Amhara 1395 TALISMAN Dar Tibetu 1396 URANOS Dar Tibetu Klasa: otwarta / open 1397 NICKY Dar Tibetu Suki - Hündinnen Klasa: szczeniat / puppy 1398 AMMIE Bri-Jack Klasa: młodziey / youth 1399 WINTER FLOWER Dar Tibetu Klasa: posrednia / intermediate 1400 UTOPIA Dar Tibetu 1401 YASSI Agata Lux
ursus Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 FCI 227 - Lhasa Apso / ZABRZE 2006 Psy - Rüden Klasa: młodziey / youth 1392 BLACK Nice Field 1393 X-BOY Dar Tibetu Klasa: posrednia / intermediate 1394 LAPIS Azurowa Amhara 1395 TALISMAN Dar Tibetu 1396 URANOS Dar Tibetu Klasa: otwarta / open 1397 NICKY Dar Tibetu Suki - Hündinnen Klasa: szczeniat / puppy 1398 AMMIE Bri-Jack Klasa: młodziey / youth 1399 WINTER FLOWER Dar Tibetu Klasa: posrednia / intermediate 1400 UTOPIA Dar Tibetu 1401 YASSI Agata Lux
Dzidtka_Gl Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 RYBNIK > wystawa zajefajna, super pogoda, dużo włascicieli lhasa chociaż z Polski tylko ja i Aga a tak to Czesi i Słowacy mam ponad 100 zdjęć, wybrane są u mnie na forum PSY kl.młodzieży I dosk, Zw.Mł.,Naj.Junior X-BOY Dar Tibetu spóżniony BLACK Nice Field nieobecny CORRADO Hestiin Chram kl.pośrednia I dosk ale bez CWC URAGAN Dar Tibetu nieobecny BEST FRIEND Hestiin Chram kl.otwarta (tu sie dziewczyny nie dogadały bo miały być w innych klasach) I dosk CWC, BOS i BOB TALISMAN Dar Tibetu II dosk URANOS Dar Tibetu kl.championów I dosk CWC MERLIN Dar Tibetu SUKI kl.szczeniąt I obiecująca AMMIE Bri-Jack kl.młodzieży I dosk. Zw.Mł. skończony Mł.Ch. moja DODInka :loveu: kl.pośrednia I dosk CWC, BOS YASSI Agata Lux II dosk UTOPIA Dar Tibetu III dosk KANAYMA Lenako niedojechała BALADA TIBETAN Hestiin Chram kl.otwarta I dosk bez CWC UTTAMH Agata Lux Dodi
nefesza Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 W niedziele w Nowym Dworze Lapis Azurowa Amhara zdobyl NPwR i BOBa - w konkurencji z Russian Roulette z Czanca. Z tym, ze porownania nie bylo (typowego) - wiec albo suka nie dostala dosk, albo sedzinie nie bylo to potrzebne i oba dostaly dosk i bez porownania podjela decyzje.
mopi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, a szczególnie dla Dodi-co rodzinka to rodzinka.:loveu: :loveu:
Dzidtka_Gl Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='nefesza']W niedziele w Nowym Dworze Lapis Azurowa Amhara zdobyl NPwR i BOBa - w konkurencji z Russian Roulette z Czanca. Z tym, ze porownania nie bylo (typowego) - wiec albo suka nie dostala dosk, albo sedzinie nie bylo to potrzebne i oba dostaly dosk i bez porownania podjela decyzje. Ruletka dostała ocene doskonałą
Dzidtka_Gl Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 i jeszcze jedna fotka mojej DODInki :loveu:
Recommended Posts