Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PSIA KOŚĆ CZY MUSZĄ MNIE TYLE MACAĆ :eek: :eek: :eek: :motz: :motz: :motz:

Uffffffffffffffffffffffff:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Posted

[quote name='AgataM']PSIA KOŚĆ CZY MUSZĄ MNIE TYLE MACAĆ :eek: :eek: :eek: :motz: :motz: :motz:

Uffffffffffffffffffffffff:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Agatko Kiarcia jak zwykle piękna. Gratulacje:multi:

Posted

AgataM napisał(a):
Aniu Gratulacje, teraz czekamy na fotki ;)

dziękuję, fotki oczywiście dam jak tylko będę miała, pierwsza "chomików" jest u mnie na forum

cudna ta Twoja Kiara :) :loveu:

Posted

No to pierwsze wiadomości z Warszawy. Pogoda ładna, nawet wietrzyk nie natarczywy za bardzo.
Zapodziała mi się kartka z wynikami suczek a nie chcę niczego pomylić więc nie piszę.
Wyniki piesków:
kl. mł Belfegor Rawipon -b.dobra. Na pierwszą w mł. nie dojechaliśmy.Teraz udało się dojechać i nawet dostać ocenę-idzie mu coraz lepiej:lol: :lol:
Klasa otwarta Abuk Pibaro-b. dobra -wyglądał ślicznie.
Dziewczyny też pięknie się pokazały.
Zdjęcia wstawię jutro.

Posted

klasa pśredniaLuck MagnumSal ocena doskonała złoto
klasa młodzieży Laila Magnum Sal złoto Zw.mł .najlepsza suka w rasie i Zyciestwo rasy
gratulacje dla Dorotki za dbanie tak o naszą Lalisie i dla Lajli ze znowu ładnie sie spisała :lol: :lol: :lol:
sędziowała Pani Kowalska

Posted

w ten weekend Kasia z lhasaczką Asią (Very Versace`s AMERICAN BEAUTY Z CZAŃCA) pojechałą na dwie międzynarodowe wystawy na Węgry, do Kecskemet
pierwszego dnia zdobyła res.CAC i res.CACIB a dzisiaj CAC i CACIB!!!! :multi:
rozpoczeła swój kolejny Championat no i ma kolejnego caciba, z kolejnego kraju potrzebnego do tytułu Międzynarodowego Championa :) :laugh2_2:
zdrówko Kasi & Asi :knajpa:

Posted

[quote name='Dzidtka']to czekamy na fotki, ja mam Ruletki (która wogóle sie nie pokazała no ale to był i jej debiut, i właścicieli)

Ad
Dzień Dobry
Proszę o informacje, jak zamieszczasz fotki swoich psów, że wszyscy je widzą.
Ja mam z tym problem, zupełnie nie wiem, jak się do tego zabrać. Może pomożesz?

śliczny psiulek!

ja mam foksa.
Władek

Posted

magnum sal napisał(a):
klasa pśredniaLuck MagnumSal ocena doskonała złoto
klasa młodzieży Laila Magnum Sal złoto Zw.mł .najlepsza suka w rasie i Zyciestwo rasy
gratulacje dla Dorotki za dbanie tak o naszą Lalisie i dla Lajli ze znowu ładnie sie spisała :lol: :lol: :lol:
sędziowała Pani Kowalska

Dzieki Robciu.

Pogoda dopisała, dużo znajomych, miła atmosfera. Luck bardzo ładnie się pokazał, widać że zaczyna się przyzwyczajać do wystaw:evil_lol:
Lajla jak zwykle przespała całą wystawę, weszła na ring, zeszła i nadal spała. Zero stresu. Poprostu jak to napisała sędzina "super psychika":evil_lol:

Posted

[quote name='Dzidtka']w ten weekend Kasia z lhasaczką Asią (Very Versace`s AMERICAN BEAUTY Z CZAŃCA) pojechałą na dwie międzynarodowe wystawy na Węgry, do Kecskemet
pierwszego dnia zdobyła res.CAC i res.CACIB a dzisiaj CAC i CACIB!!!! :multi:
rozpoczeła swój kolejny Championat no i ma kolejnego caciba, z kolejnego kraju potrzebnego do tytułu Międzynarodowego Championa :) :laugh2_2:
zdrówko Kasi & Asi :knajpa:
WOW!!!!!!!!!!!!!!Dzidzia GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!nio to jest SUKCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wow!!!!!!!!!!!!bravo bravo bravo!!!!!!!

Posted

Dzidtka napisał(a):
to czekamy na fotki, ja mam Ruletki (która wogóle sie nie pokazała no ale to był i jej debiut, i właścicieli)

Hohoho! Jaka zmiana stanowiska, szukanie wytlumaczenia... a ponoc pies wystawiany POWINIEN UMIEC SIE POKAZAC i ladnie chodzic, nawet w mlodziezy....
A taki byl niesmak i komentarze po Liko w wyskoku na ringu.....

Posted

uuu chyba w Warszawie znowu nie poszło ??? nic się nie przejmuj następnym razem będzie lepiej, a jak nie to kolejnym :)

a moje stanowisko co do handlingu sie nie zmieniło, takie zachowanie jest nie wybaczalne nawet u niespełna 10 miesięcznego, debiutującego psa i osoby wystawiającej, jednak jestem dobrej myśli że obie dziewczyny szybko wszystkiego sie nauczą :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...