Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

nie mierzyłam 4-6 tygodniowych szczeniąt, jedynie ważyłam ale jak na złość nie mogę znaleźć tego notesu :/ (te moje przeprowadzki...)

na fotce 5 tygodniowa suczka lhasa

Bognik jak tylko dostane fotki (a mysle, ze w przyszłym tygodniu cos powinno być) zaraz wstawie :) teraz czekamy co tam Ruda urodzi DJowi :)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzidtka napisał(a):

Bognik jak tylko dostane fotki (a mysle, ze w przyszłym tygodniu cos powinno być) zaraz wstawie :) teraz czekamy co tam Ruda urodzi DJowi :)

Czekamy na fotki i na pieski! :cool3:

Posted

na pieski też są chętni (Marketa nie narzekała było 5: 1 Chorwacja, 1 Rosja, 1 Holandia... :) )ale ja nie chce synów DJa w Polsce :) jeden jest ale ma "klauzule na krycia" :) a reszta sioooooo w świat, zresztą po co psy po takim "pecie" w Polsce :))

a suczki zawsze mile widziane ,
oby jak u mnie... więcej suczek :)

Posted

Aniu życzę samch suczek oczywiście przecuuuudnej urody!!!!!!!
A ten mały -słodki.
Czy ktoś jeszcze pamięta mojego Mopka -Night Rider Sylena?

Kiedy będę mógł wrócić do spania?

Jestem zły bo Kajtek tarmosi moj ą ukochaną kurkę a ja tu muszę siedzieć.

Posted

Niestety :placz: Po operacji ma powiedzmy,mały defekcik,który wyklucza go z wystaw. Nie zeszliśmy z ringów z własnej woli:cool3:

Posted

[quote name='mopi']
Czy ktoś jeszcze pamięta mojego Mopka -Night Rider Sylena?

Pamiętamy, pamiętamy :). Takie Mopki zostają w pamięci na długo:).

Posted

mopi napisał(a):
Niestety :placz: Po operacji ma powiedzmy,mały defekcik,który wyklucza go z wystaw. Nie zeszliśmy z ringów z własnej woli:cool3:

oj tam pod kłakami nic nie widać ;)

Posted

oczywiscie, że mozna... zrobiłam Intera, kilka championatów nawet BIS psu który nie miał kawałka ucha (odgryz mu inny pies w walce) , wystawiałam też psa z połamanym ogonem... te same tytuły ;) jesli coś jest nabyte a nie wrodzone , nie jest wadą a w weteranach to taka "walka o pietruszke".... tak ładnie wyglada, że szkoda było by go nie pokazać :) podziwiam, że tak Ci się chce o niego tak dbać, ja to PONy mam obciete :)

Posted

No to może w przyszłwm roku-8 lat kończy w grudniu.
Lubię Mopka w takim włosie więc się"męczę" a tak ładnie wygląda tylko 2 razy w miesiącu-jak się domyślasz po kąpieli:evil_lol: .Gacusia też do końca miałam w długim włosie.Ale oczywiście nie mam nic do obcinania, sama parę razy byłam blisko:fadein: .Pozdrowienia.

Posted

psy klasa posrednia

luck magnum sal bdb
Carmel mały budda bdb

suki klasa posrednia
Lajla Magnum Sal dokonała CWC
chłopaki ponoc nie popisały sie w prezentacji jak to chłopaki

Posted

magnum sal napisał(a):
psy klasa posrednia

luck magnum sal bdb
Carmel mały budda bdb

suki klasa posrednia
Lajla Magnum Sal dokonała CWC
chłopaki ponoc nie popisały sie w prezentacji jak to chłopaki

Musze tu dac małą poprawkę

klasa młodzieży MUNDSHAKE CALMEL Mały Budda- bdb
klasa pośrednia LUCK Magnum Sal -bdb
suki klasa pośrednia LAJLA Magnum Sal dosk. CWC. NSwR
Musze dodać że pogoda była straszna. Bardzo duszno, parno i upalnie.

Posted

tak, upalnie, smazalnia normalnie, Lhasaczki ktos nam wsadzil na 10, nie za dobrze, psiaki wchodzily z biegu, nie za bardzo sie pokazały. Carmelek stwierdzil, ze nie bedzie chodzil i zabijcie mnie a ja nie pobiegam...ale opis ma superowy, nawet nie dal sie miarce sedziny;) (wzrost wzorcowy)

Sedzina p.Junikiewicz dzis ostro sedziowala. Malo bylo zw. ras. ludzie lekko zniesmaczeni, ale tak to bywa...

Posted

No cóż tak to czasami bywa, widać chlopcy nie mieli swojego dnia.Gratulacje dla grzecznej dziewczynki.
Kto sędziował, bo mi sie nie chce szperać :).
Mam cos ostatnio lenia.

Posted

[quote name='sylv']No cóż tak to czasami bywa, widać chlopcy nie mieli swojego dnia.Gratulacje dla grzecznej dziewczynki.
Kto sędziował, bo mi sie nie chce szperać :).
Mam cos ostatnio lenia.

Dziękujemy:lol:
A oto kilka fotek przed wyjściem na wystawę

Za fotki dziękuję bardzo Basi Długosz , która świetnie robi fotki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...