Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

bognik napisał(a):

Pani Sylwio - zgadza się, ta rasa to Kyi Leo :lol:

No wiedziałam,że jakoś tak:evil_lol: .Z nazwami i nazwiskami zawsze mam problem:shake: .

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a i ja dostałam dobre wieści ze Szwecji :)
5 sierpnia w Stenstavik, w Szwecji u sędziego z Norwegii Svein Helgesen syn DJka MAGIC MOMENT z Czańca znów CC + BOS !!! :multi:

Posted

Podam wyniki z Sopotu, ale zaznaczam, że mogą one nie byc dokładne....Mam nadzieje, że ktos kto brał udział w tej wystawie poda dokładnie jak było.
Przy okazji GRATULUJĘ serdecznie wszystkim zwycięzcom.
W szczególności Małgosi, która ukończyła na tej wystawie z Koko Młodzieżowy Championat

Psy
kl. posrednia
I LAPIS Azurowa Amhara - doskonała, CWC, CACIB, najlepszy Pies w Rasie
II CZAKO Śnieżny Lew - doskonała
kl. otwarta
I KAN -CZOU Złota Grota - doskonała, CWC, res-CACIB
SUKI
kl. szczeniąt
I VIXIE From Himalaya Hill's - wybitnie obiecująca, Najlepsze Szczenię
II RUBY ROSE Z Czańca - wybitnie obiecująca
kl. młodzieży
I KOOKAI Piaulau-Gou - doskonała, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior
II VALENTINA Dar Tybetu - doskonała
kl. posrednia
I LIMOR Azurowa Amhara - doskonała, CWC, CACIB, Najlepsza Suka w Rasie, BOB
kl.otwarta
I TIAKIRA Azurowa Amhara - doskonała, CWC
HONEY Belidor - nieobecna

Jeżeli cos pomyliłam to serdecznie przepraszam....
pomyliłam...pomyliłam...:-( ale juz poprawiłam :-)

Posted

Dzidtka napisał(a):
mała poprawka :
RUBY ROSE z Czańca II Wybitnie Obiecująca , I Wybitnie Obiecujaca i Najlepsze Szczenie w Rasie Vixi Markety :)
Oooo...bardzo przepraszam....:oops:....już poprawiam........mam nadzieje, że tylko to pomyliłam.....

Posted

Apso napisał(a):
Oooo...bardzo przepraszam....:oops:....już poprawiam........mam nadzieje, że tylko to pomyliłam.....

W klasie otwartej CWC dostała TIAKIRA to HONEY nie dotarła zapewne"ze względu na zły stan dróg" :p .
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Dzidtka']a i ja dostałam dobre wieści ze Szwecji :)
5 sierpnia w Stenstavik, w Szwecji u sędziego z Norwegii Svein Helgesen syn DJka MAGIC MOMENT z Czańca znów CC + BOS !!! :multi:

super !!!!!!!! Dzidtka gratulacje wielkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby tak dalej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jestes najlepsza !!!!!!!!!

Posted

[quote name='AgataM']A to dzisiejsze fotki z szaleństw Kiary w ogródku ;)

A teraz, dla odmiany, trochę powagi

Kiara jest poprostu piękna, fotki superowe szczególnie te w ruchu. Lhasaczki fajnie wtedy wyglądają.

Posted

Kiara prezentuje się ślicznie.Jej umaszczenie mnie rozbraja.
No i fruwające lhasaki to jest to :lol: .
U nas był tydzień czystości :evil_lol: .

Moje dziewczynki po zabiegach pielęgnacyjnych, niestety tylko w wersji na poważnie.

No i jeszcze szef Akis zwany Wojtkiem

Posted

[quote name='Dora32']Kiara jest poprostu piękna, fotki superowe szczególnie te w ruchu. Lhasaczki fajnie wtedy wyglądają.

Widzę, że są tu fani fotek lhasaków w ruchu ;) , no to proszę bardzo, jeszcze coś

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Posted

sylv napisał(a):
Oba kolorowce są super :). Dobrze,że mozna się polapać gdzie przód, gdzie tył.:evil_lol:

Mnie się już parę razy przytrafiło, że nie wiedziałam w pierwszej chwili gdzie Kiara ma przód a gdzie tył :cool3: . Kiarcia potrafi spać w przedziwnych pozycjach, muszę to kiedyś uchwycić na fotkach, to wstawię;)

Posted

AgataM napisał(a):
Kiarcia potrafi spać w przedziwnych pozycjach, muszę to kiedyś uchwycić na fotkach, to wstawię;)

Dobry pomysł, to mogą być zdjecia pod hasłem joga w wydaniu lhasa:lol: .

Posted

starsza siostra mojej Dodi AVENA Rawipon wczoraj pośpieszyła się i urodziła DJowe maluszki :)
są dwie dziewczynki :) jak tylko będe miała fotki zaraz wkleje, ale na razie to złote chomiczki :)

Posted

No SUPER, w końcu nowe fotki! Cudne Wasze lhasa, naprawdę! :loveu:

Ja też parę razy się pomyliłam, jak Lhara sobie leży w koszyku na plecach, to trudno odróżnic gdzie tył a gdzie przód :evil_lol:

Tą fotkę kiedyś jej zrobiłam, właśnie żeby pokazac, że mam prawo się pomylic przy takim kudłaczu :cool3: Na tej fotce to jeszcze można poznac, gdzie jest przód :lol:

GRATULUJĘ szczeniaczków! :smilecol:

Posted

Dzidtka napisał(a):

Bognik, niestety te szczeniaczki nie u mnie a jakieś 600km ode mnie buuuu :)

Ale i tak masz powód do radosci, w końcu po DJ-u są :cool3:
Szybko fotki wstawiaj tych panienek jak będziesz miała ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...