Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Hehehe, ten "netoperek" jest genialny :lol:

Właśnie, z jakimi lhasakami się na ŚWIATÓWKĘ wybieracie? Zgłaszajcie, bo do 20 sierpnia kosztuje 120zł zgłoszenie, potem to 180 ... :roll:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecane zdjęcia braciszka. Belzebub Rawipon -Nestor.

Bożenko-Apso wysłać Ci zdjęcia Klifa?-niestety ostrzyżonego.

Posted

[quote name='mopi']Obiecane zdjęcia braciszka. Belzebub Rawipon -Nestor.

Bożenko-Apso wysłać Ci zdjęcia Klifa?-niestety ostrzyżonego.
Ładniutki ten Belzebub:lol:...a kiedy zamiescisz fotki Belfegorka???
Jeżeli będziesz tak miła, to prześlij mi proszę fotki Klifa.....a, że obcięty:roll:..taki wybór włascicieli :lol:

Posted

Patina ma wspaniały charakter. Jest wspaniałą matką maluchów ( teraz tylko jednego , przechodzi kwarantanne u nas, pozostałe juz w nowych domkach:lol: ).

Posted

A to juz Patinka ze swoim synkiem MESIM. MESI bedzie u nas mieszkał aż do lutego 2007 wtedy to dopiero bedzie mógł pojechać do Anglii. Nie wiem co to bedzie jak przyje go oddać:placz:

Posted

sylwia wczoraj na ukrainie otrzymała ze swoim psem CAC CACIB BOB gratulje i my sle ze wszyscy .Sylwia odebrała psa od poprzedniej włascicieliki ktora nie dbała o niego a ona wkłada w niego całą swoja miłość i prace i ma takie wyniki Sylwia gratulujemy ci

Posted

magnum sal napisał(a):
sylwia wczoraj na ukrainie otrzymała ze swoim psem CAC CACIB BOB gratulje i my sle ze wszyscy .

Donosiciel:mad: . Ale dzięki za gratulacje. Udało nam się z czego jestem zadowolona :lol: .

Posted

[quote name='magnum sal']sylwia wczoraj na ukrainie otrzymała ze swoim psem CAC CACIB BOB gratulje i my sle ze wszyscy .Sylwia odebrała psa od poprzedniej włascicieliki ktora nie dbała o niego a ona wkłada w niego całą swoja miłość i prace i ma takie wyniki Sylwia gratulujemy ci
Gratulacje

Posted

Pati jest SUPER :loveu:
A szczeniaczek jaki słodkiii, ja bym go nie oddała :diabloti:

GRATULUJĘ Pani Sylwio!!! BRAWO! :klacz: :klacz: :klacz: :laola:

Posted

Dziękujemy :). Właśnie wstałam i naszła mnie myśl,że wracam do Lwowa:). Tam była śliczna pogoda a tu leje i leje.

Posted

Gratulacje Sylwia. Ja mialam tam byc, ale moja psica powaznie sie pochorowala i niestety miala zakaz opuszczania w zasadzie nawet mieszkania...
Co do pogody - nie musisz do Lwowa - zapraszam do nas - tu zawsze ladnie:)

Posted

Baha mam nadzieję, że z Twoją "maluteńką" już lepiej.
Jeżeli chodzi o pogodę to chyba mnie nabierasz :lol: . Nie może byc u Was zawsze ładnie.Jest demokracja:lol: U Was też musi popadać:mad: .

Posted

sylv napisał(a):
Baha mam nadzieję, że z Twoją "maluteńką" już lepiej.
Jeżeli chodzi o pogodę to chyba mnie nabierasz :lol: . Nie może byc u Was zawsze ładnie.Jest demokracja:lol: U Was też musi popadać:mad: .

Basia ma racje. U nas na podkarpaciu była piękna pogoda. Dziś od 20 zaczęło troszkę padac. Ale deszczu to u nas długo nie było. Oby za tydzień na wystawe była piękna pogoda.

Gratulacje Sylwia!!!!!!

Posted

bognik napisał(a):
Pati jest SUPER :loveu:
A szczeniaczek jaki słodkiii, ja bym go nie oddała :diabloti:

Dzięki serdeczne. A co do małego to wiem że bedzie bardzo ciężko z jego oddaniem:placz: . Z obliczeń opuści nasz dom w marcu 2007 r. to spory kawał czasu.

Posted

Dora32 napisał(a):
Basia ma racje.

Gratulacje Sylwia!!!!!!

No niech Wam będzie :evil_lol: , u nas też pojawiło się slońce.
Dziękujemy.

Posted

[quote name='Ewelinaa']hehe co prawda to nie lhasa ale obie te rasy maja w sobie tyle podobnych cech ze pozwoliłam sobie na wstawienie fotki :) mojeje maltanki

Bardzo ładna:lol:

Posted

Dora32 napisał(a):
Zapraszamy na podkarpacie:lol:

Dziękuję za zaproszenie, kusząca propozycja, niestety urlop zkończyłam :placz: .

Posted

Ewelinaa napisał(a):
hehe co prawda to nie lhasa ale obie te rasy maja w sobie tyle podobnych cech ze pozwoliłam sobie na wstawienie fotki :) mojeje maltanki

Fajna białaska.
Z tego co mi się po głowie kołacze to chyba amerykanie nawet połączyli lhasa z maltańczykiem uzyskując całkiem ładne pieski pod nazwa LEO.......... (jakoś tak) Dalej nie pamiętam , raz tylko miałam okazję ogladać zdjęcia.

Posted

Ewelinaa - pięknaaa :loveu: :loveu: :loveu:

Pani Sylwio - zgadza się, ta rasa to Kyi Leo :lol:

Jak tam "nasze" lhasaki na Wystawie w Sopocie? ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...