bognik Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Hehehe, ten "netoperek" jest genialny :lol: Właśnie, z jakimi lhasakami się na ŚWIATÓWKĘ wybieracie? Zgłaszajcie, bo do 20 sierpnia kosztuje 120zł zgłoszenie, potem to 180 ... :roll:
mopi Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Jeszcze nie wiem.Przez tą światówkę już dziś na nic nie mam czasu.:placz:
mopi Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Obiecane zdjęcia braciszka. Belzebub Rawipon -Nestor. Bożenko-Apso wysłać Ci zdjęcia Klifa?-niestety ostrzyżonego.
Apso Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='mopi']Obiecane zdjęcia braciszka. Belzebub Rawipon -Nestor. Bożenko-Apso wysłać Ci zdjęcia Klifa?-niestety ostrzyżonego. Ładniutki ten Belzebub:lol:...a kiedy zamiescisz fotki Belfegorka??? Jeżeli będziesz tak miła, to prześlij mi proszę fotki Klifa.....a, że obcięty:roll:..taki wybór włascicieli :lol:
Dora32 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 A oto przedstawiam moją Patinkę. 4 miesiące temu urodziła szczeniaczki. Patina 30 sierpnia kończy 4 lata.
Dora32 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Patina ma wspaniały charakter. Jest wspaniałą matką maluchów ( teraz tylko jednego , przechodzi kwarantanne u nas, pozostałe juz w nowych domkach:lol: ).
Dora32 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 A to juz Patinka ze swoim synkiem MESIM. MESI bedzie u nas mieszkał aż do lutego 2007 wtedy to dopiero bedzie mógł pojechać do Anglii. Nie wiem co to bedzie jak przyje go oddać:placz:
magnum sal Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 sylwia wczoraj na ukrainie otrzymała ze swoim psem CAC CACIB BOB gratulje i my sle ze wszyscy .Sylwia odebrała psa od poprzedniej włascicieliki ktora nie dbała o niego a ona wkłada w niego całą swoja miłość i prace i ma takie wyniki Sylwia gratulujemy ci
sylv Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 magnum sal napisał(a):sylwia wczoraj na ukrainie otrzymała ze swoim psem CAC CACIB BOB gratulje i my sle ze wszyscy . Donosiciel:mad: . Ale dzięki za gratulacje. Udało nam się z czego jestem zadowolona :lol: .
Apso Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='magnum sal']sylwia wczoraj na ukrainie otrzymała ze swoim psem CAC CACIB BOB gratulje i my sle ze wszyscy .Sylwia odebrała psa od poprzedniej włascicieliki ktora nie dbała o niego a ona wkłada w niego całą swoja miłość i prace i ma takie wyniki Sylwia gratulujemy ci Gratulacje
bognik Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Pati jest SUPER :loveu: A szczeniaczek jaki słodkiii, ja bym go nie oddała :diabloti: GRATULUJĘ Pani Sylwio!!! BRAWO! :klacz: :klacz: :klacz: :laola:
sylv Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dziękujemy :). Właśnie wstałam i naszła mnie myśl,że wracam do Lwowa:). Tam była śliczna pogoda a tu leje i leje.
Baha Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Gratulacje Sylwia. Ja mialam tam byc, ale moja psica powaznie sie pochorowala i niestety miala zakaz opuszczania w zasadzie nawet mieszkania... Co do pogody - nie musisz do Lwowa - zapraszam do nas - tu zawsze ladnie:)
sylv Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Baha mam nadzieję, że z Twoją "maluteńką" już lepiej. Jeżeli chodzi o pogodę to chyba mnie nabierasz :lol: . Nie może byc u Was zawsze ładnie.Jest demokracja:lol: U Was też musi popadać:mad: .
Dora32 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 sylv napisał(a):Baha mam nadzieję, że z Twoją "maluteńką" już lepiej. Jeżeli chodzi o pogodę to chyba mnie nabierasz :lol: . Nie może byc u Was zawsze ładnie.Jest demokracja:lol: U Was też musi popadać:mad: . Basia ma racje. U nas na podkarpaciu była piękna pogoda. Dziś od 20 zaczęło troszkę padac. Ale deszczu to u nas długo nie było. Oby za tydzień na wystawe była piękna pogoda. Gratulacje Sylwia!!!!!!
Dora32 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 bognik napisał(a):Pati jest SUPER :loveu: A szczeniaczek jaki słodkiii, ja bym go nie oddała :diabloti: Dzięki serdeczne. A co do małego to wiem że bedzie bardzo ciężko z jego oddaniem:placz: . Z obliczeń opuści nasz dom w marcu 2007 r. to spory kawał czasu.
sylv Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 mopi napisał(a):Sylwia GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: Dziękujemy, buziaczki dla Twoich chłopaków.
sylv Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dora32 napisał(a):Basia ma racje. Gratulacje Sylwia!!!!!! No niech Wam będzie :evil_lol: , u nas też pojawiło się slońce. Dziękujemy.
Dora32 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 sylv napisał(a):No niech Wam będzie :evil_lol: , u nas też pojawiło się slońce. Dziękujemy. Zapraszamy na podkarpacie:lol:
Ewelinaa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 hehe co prawda to nie lhasa ale obie te rasy maja w sobie tyle podobnych cech ze pozwoliłam sobie na wstawienie fotki :) mojeje maltanki
Dora32 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Ewelinaa']hehe co prawda to nie lhasa ale obie te rasy maja w sobie tyle podobnych cech ze pozwoliłam sobie na wstawienie fotki :) mojeje maltanki Bardzo ładna:lol:
sylv Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dora32 napisał(a):Zapraszamy na podkarpacie:lol: Dziękuję za zaproszenie, kusząca propozycja, niestety urlop zkończyłam :placz: .
sylv Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ewelinaa napisał(a):hehe co prawda to nie lhasa ale obie te rasy maja w sobie tyle podobnych cech ze pozwoliłam sobie na wstawienie fotki :) mojeje maltanki Fajna białaska. Z tego co mi się po głowie kołacze to chyba amerykanie nawet połączyli lhasa z maltańczykiem uzyskując całkiem ładne pieski pod nazwa LEO.......... (jakoś tak) Dalej nie pamiętam , raz tylko miałam okazję ogladać zdjęcia.
bognik Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ewelinaa - pięknaaa :loveu: :loveu: :loveu: Pani Sylwio - zgadza się, ta rasa to Kyi Leo :lol: Jak tam "nasze" lhasaki na Wystawie w Sopocie? ;)
Recommended Posts