bognik Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Po raz kolejny DZIĘKUJĘ! :oops: Pani Ewo, ogromnie GRATULACJE !!! Dla Jowka oraz młodziutkiej Limor :bigok: ________________________________________________ http://img19.imageshack.us/img19/5372/jelenia3sa6.jpg - świetne te uszy :evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 dostałam dzisiaj wiadomość od Iwony, będą nowe lhasaczki po moim DJku :) :multi: :multi: :multi: z moich obliczeń wynika że: ok 23 sierpnia powinna rodzić AVENA Rawipon :loveu: a ok 31 sierpnia Ruda czyli SILVER SPRITE Sylena :loveu:
Dora32 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 EwikB napisał(a):A tutaj moja Limor w minioną sobotę Uzupełnie też wyniki z Chojnic Najlepszy Pies , BOS - Jowo Najlepsza Suka , BOB - Limor GRATULACJE !!!!
Baha Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 EwikB napisał(a):A tutaj moja Limor w minioną sobotę Uzupełnie też wyniki z Chojnic Najlepszy Pies , BOS - Jowo Najlepsza Suka , BOB - Limor Ewik Gratulacje wielkie, masz piękne psy, wiele im poświęcasz. Oby tak dalej:)
Dora32 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Baha napisał(a):Ewik Gratulacje wielkie, masz piękne psy, wiele im poświęcasz. Oby tak dalej:) Tak to prawda. Właśnie moja sunia MAGI pojechała do Gdyni do Pani Joli. Ona ma Lhasa apso od Ewy Ring the Moon Azurowa Amhara FCI . Naprawdę piękny pies.
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Dzidtka napisał(a):dostałam dzisiaj wiadomość od Iwony, będą nowe lhasaczki po moim DJku :) :multi: :multi: :multi: z moich obliczeń wynika że: ok 23 sierpnia powinna rodzić AVENA Rawipon :loveu: a ok 31 sierpnia Ruda czyli SILVER SPRITE Sylena :loveu: WOW!!!!!!!!!!!!!SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!Dzidzia to sie szykuja naprawde sliczne mioty!!!i papierowo jakie superasne!!!szkoda, ze nie moge sobie pozwolic na kolejnego pieska, bo z TAKIEGO skojarzenia to naprawde moze wyjsc cos fajnego w sam raz for me!!!!jeszcze raz gratuluje!!!
Dzidtka_Gl Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 a jeszcze jeden ciekawy miocik sie szykuje :) moja Boogi pospieszyła się(przynajmniej tak twierdzi moja mama, bo jej jeszcze nie widziałam) i kilka dni temu dostała cieczkę. Trzymam sie planu i kryje ją Felkiem (to ten import z Francji , z Versace http://www.dzidtka.type.pl/originale.htm ) , to bedzie jego pierwszy miot :) tu masz rodowód http://www.dzidtka.type.pl/szczenietalhasa.htm licze na śliczne, nie duże, z krótkimi kufkami jasne platynki, im jaśniejsze tym bardziej sie będę cieszyć :)
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ooo no!!!!super!!!!!!!!kurcze ale Ci zazdroszcze!!!!zreszta nie tylko pewnie ja:)))
Dzidtka_Gl Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 przestań :oops: :) nie masz czego zazdrościc, ani nikt nie zazdrości, za to pewnie, czekający przyszli właściciele już sie nie mogą doczekać
AngelOfDeath Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Dzidtka super !!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: ja chce takiego lhaska !!!!!!!!!!!!!! taka platyneeeeeeeeeeeeeeee:multi::multi::multi::loveu: grauluje swietnego doboru :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 no dobór hodowlany rewelacyjny!!!zreszta tak jak i dzidtka nasza kochana!:)
Savannah Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 orsini napisał(a):no dobór hodowlany rewelacyjny!!!zreszta tak jak i dzidtka nasza kochana!:) zgadzam się całkowicie :loveu::evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 oby sie wszystko udało... na razie nie mam jak jechac po Felka :/ ale coś wymyśle Edyta od Alaskanów ma go zabrać ale też ma problem z transportem... zawsze coś... od razu mi sie przypominaja kombinacje z kryciem Boogi Dyziem :) pół Polski było w to zaangazowane :)
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 bahahahaha Boogi wcale nie dostała cieczki :) moi rodzice są przewrażliwieni, w sumie szkoda będzie trzeba jeszcze poczekać
AgataM Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='mopi']To wprawdzie zdjęcie nie na tą stronę ale to najlepszy kumpel moich lasaków -Dymiś Czy któremuś z Waszych lhasa tak fruwają uszy? Mojej Dafci fruwają... zawsze fruwały;) ....nie tylko uszy;) Pozdrawiam ;) ;) ;) Agata
Dora32 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='AgataM']Mojej Dafci fruwają... zawsze fruwały;) ....nie tylko uszy;) Pozdrawiam ;) ;) ;) Agata Fajne fotki. Lhasaczki w ruchu wyglądają bosko:lol:
bognik Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Dafi w ruchu, w końcu wstawiłaś jej foty :multi: :multi: :multi: Jest świetna! :loveu: :loveu: :loveu:
Dzidtka_Gl Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 ja jestem netoperek :)))) a to moja mała Boogi jeszcze za nim do mnie trafiła, foto od Ewy
Dzidtka_Gl Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 a jak Twoje chłopaki ? może jakieś nowe fotki ?
mopi Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Chłopaki o.k. Za 40 min odbiorę CD ze zdjęciami.Jak będzie coś fajnego to wstawię.Wysłałam zgłoszenia Kajtka na wystawy, może się w końcu spotkamy.
Dzidtka_Gl Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 to we Wrocławiu pewnie sie zobaczymy, nie wiem jak z Wawą, no i na Światówce startujecie co ? :)
Recommended Posts