Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam dzisiaj wiadomość od Iwony, będą nowe lhasaczki po moim DJku :) :multi: :multi: :multi:
z moich obliczeń wynika że:
ok 23 sierpnia powinna rodzić AVENA Rawipon :loveu:
a ok 31 sierpnia Ruda czyli SILVER SPRITE Sylena :loveu:

Posted

EwikB napisał(a):
A tutaj moja Limor w minioną sobotę

Uzupełnie też wyniki z Chojnic
Najlepszy Pies , BOS - Jowo
Najlepsza Suka , BOB - Limor

GRATULACJE !!!!

Posted

EwikB napisał(a):
A tutaj moja Limor w minioną sobotę

Uzupełnie też wyniki z Chojnic
Najlepszy Pies , BOS - Jowo
Najlepsza Suka , BOB - Limor

Ewik Gratulacje wielkie, masz piękne psy, wiele im poświęcasz.
Oby tak dalej:)

Posted

Baha napisał(a):
Ewik Gratulacje wielkie, masz piękne psy, wiele im poświęcasz.
Oby tak dalej:)

Tak to prawda. Właśnie moja sunia MAGI pojechała do Gdyni do Pani Joli. Ona ma Lhasa apso od Ewy Ring the Moon Azurowa Amhara FCI . Naprawdę piękny pies.

Posted

Dzidtka napisał(a):
dostałam dzisiaj wiadomość od Iwony, będą nowe lhasaczki po moim DJku :) :multi: :multi: :multi:
z moich obliczeń wynika że:
ok 23 sierpnia powinna rodzić AVENA Rawipon :loveu:
a ok 31 sierpnia Ruda czyli SILVER SPRITE Sylena :loveu:

WOW!!!!!!!!!!!!!SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!Dzidzia to sie szykuja naprawde sliczne mioty!!!i papierowo jakie superasne!!!szkoda, ze nie moge sobie pozwolic na kolejnego pieska, bo z TAKIEGO skojarzenia to naprawde moze wyjsc cos fajnego w sam raz for me!!!!jeszcze raz gratuluje!!!

Posted

a jeszcze jeden ciekawy miocik sie szykuje :) moja Boogi pospieszyła się(przynajmniej tak twierdzi moja mama, bo jej jeszcze nie widziałam) i kilka dni temu dostała cieczkę. Trzymam sie planu i kryje ją Felkiem (to ten import z Francji , z Versace http://www.dzidtka.type.pl/originale.htm ) , to bedzie jego pierwszy miot :) tu masz rodowód http://www.dzidtka.type.pl/szczenietalhasa.htm
licze na śliczne, nie duże, z krótkimi kufkami jasne platynki, im jaśniejsze tym bardziej sie będę cieszyć :)

Posted

Dzidtka super !!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: ja chce takiego lhaska !!!!!!!!!!!!!!

taka platyneeeeeeeeeeeeeeee:multi::multi::multi::loveu:

grauluje swietnego doboru :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

oby sie wszystko udało... na razie nie mam jak jechac po Felka :/ ale coś wymyśle Edyta od Alaskanów ma go zabrać ale też ma problem z transportem... zawsze coś... od razu mi sie przypominaja kombinacje z kryciem Boogi Dyziem :) pół Polski było w to zaangazowane :)

Posted

[quote name='mopi']To wprawdzie zdjęcie nie na tą stronę ale to najlepszy kumpel moich lasaków -Dymiś

Czy któremuś z Waszych lhasa tak fruwają uszy?

Mojej Dafci fruwają... zawsze fruwały;) ....nie tylko uszy;)

Pozdrawiam ;) ;) ;) Agata

Posted

[quote name='AgataM']Mojej Dafci fruwają... zawsze fruwały;) ....nie tylko uszy;)

Pozdrawiam ;) ;) ;) Agata

Fajne fotki. Lhasaczki w ruchu wyglądają bosko:lol:

Posted

Chłopaki o.k. Za 40 min odbiorę CD ze zdjęciami.Jak będzie coś fajnego to wstawię.Wysłałam zgłoszenia Kajtka na wystawy, może się w końcu spotkamy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...