Dudek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Dobra - poniosła mnie nieco wyobraźnia: Lhasa;) z Palucha
Savannah Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Dzidtka napisał(a):no ba , ja wybieram szczeniaki a Ty pomagasz w ich powstaniu :))) Ursus nie raz pomagała przy kryciu moich PONów czy Lhasaków :) w końcu mój pierwszy miot, dwóch "prawiczków" lhasaków dzieki Tobie!!! no a ja się mogę pochwalic że jestem też po częsci matką chrzestną drugiego miotu Lhasaczków:loveu::cool3::razz:
Dzidtka_Gl Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 pewnie, że jesteś Matką Chrzestną miotu R, ten miot szcześliwy ma kilka Matek i Ojców Chrzestnych :) a tu zdjęcie Brekusia, synka Megi i DJa, w sobote debiutował na Międzynarodowej Wystawie w Szombhely na Węgrzech, w klasie baby, był sam czyli I z ocena wybitnie obiecującą :)
Pearl Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Prezentuje się całkiem, całkiem:razz: Na Draculi bede go mogla zobaczyc na zywo:loveu:
sylv Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='EwikB']Mój Maluszek Słodziak,duża buźka w nosek :lol: .
Dzidtka_Gl Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Pearl napisał(a):Prezentuje się całkiem, całkiem:razz: Na Draculi bede go mogla zobaczyc na zywo:loveu: no w Rumunii też go wystawiają :) jak będziesz miała aparat porób fotki, bo oni mają kamerkę i takiej sobie jakości wychodzą
AngelOfDeath Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dzidtka w takim razie rozumiem ze zostaniesz matka chrzesna mojego najblizszego miotu ???:eviltong:
Dzidtka_Gl Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 nie ma problemu ;) ja chyba zaczne za to jakieś opłaty brać :)))
Apso Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='EwikB']Mój Maluszek Ale SłODZIAR :lilangel:
AngelOfDeath Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dzidtka napisał(a):nie ma problemu ;) ja chyba zaczne za to jakieś opłaty brać :))) no wiesz ode mnie :mad::mad::mad::mad:
Savannah Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 AngelOfDeath napisał(a):no wiesz ode mnie :mad::mad::mad::mad: Z Dzidtką nie ma zmiłuj :lol::lol::cool3:
Savannah Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dzidtka napisał(a):no w Rumunii też go wystawiają :) jak będziesz miała aparat porób fotki, bo oni mają kamerkę i takiej sobie jakości wychodzą a w Polsce też oczywiście będzie wystawiany?? Chętnie go zobacze na żywo, bo prezentuje się świetnie na zdjęciach :)
Dzidtka_Gl Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 pewnie, że bedzie , tylko w Polsce nie ma klasy baby a jego właścicielka napalona na wystawy, w Polsce Brekuś jezdzi na razie jako widz np Kraków, Olsztyn, Augustów... :)
Savannah Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dzidtka napisał(a):pewnie, że bedzie , tylko w Polsce nie ma klasy baby a jego właścicielka napalona na wystawy, w Polsce Brekuś jezdzi na razie jako widz np Kraków, Olsztyn, Augustów... :) Super! w takim razie czekamy aż osiągnie te 6 miesięcy:cool3:
Pearl Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='EwikB']Mój Maluszek Cud, miód :loveu: [quote name='Dzidtka'] no w Rumunii też go wystawiają :smile: jak będziesz miała aparat porób fotki, bo oni mają kamerkę i takiej sobie jakości wychodzą ja niestety jestem skazana na cudze aparaty :roll: zobaczymy mzoe cos wykombinuje
Savannah Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Uwaga Bardzo Ważna Sprawa Dla Wszystkich Członków Zk! "Odgrzebuje topik ze wzgledu na oszustwo podmiany suk podczas ubieglorocznej wystawy w Sopocie, ktore zostalo w nim przytoczone. Otoz sprawa ponownie ujrzala na swiatlo dzienne, gdyz pan Jamrozy zamiescil na innym forum ogloszenie o szczeniakach po suce, ktora uzyskala uprawnienia hodowlane w wyniku nieuczciwych dzialan. Dla zainteresowanych podaje link do dyskusji: http://scr.home.pl/dogolandia/viewto...=asc&star t=0 Poniewaz szczecinski oddzial umyl rece i ukrecil leb sprawie, postanowilismy wystapic do Zarzadu Glownego ZKWP, opisac sprawe i przeslac dowody. Aby jednak ZG nas nie zignorowal, najlepiej bedzie podac w pismie dane jak najwiekszej ilosci osob, ktore sa zainteresowane wyjasnieniem tego zdarzenia i ukaraniem nieuczciwego hodowcy. W zwiazku z tym bardzo prosze, aby osoby chetne uczestniczeniem w tym przedsiewzieciu, przeslaly do mnie na pw swoje dane." ReiMar Każdy kto nie chce by takie oszustwa więcej miały miejsce proszony jest o wysłanie pw lub emaila ( asienka30@vp.pl ) do użytkownika ReiMar. Proszę o to by możliwie jak najwięcej osób zgłaszało się, by więcej tak podłe oszustwa nie miały miejsca! Więcej informacji również w topiku : Psy zaprzęgowe "Sopot-Kto Jedzie?" - ostatnia strona. [SIZE=2] Z góry przepraszam że umieszczam tą informacje na wszystkich topikach o danych rasach z Grupy IX, ale sprawa jest bardzo poważna. Myśle też że nie dotyczy tylko grupy V. Pozdrawiam serdecznie
Dzidtka_Gl Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 w Bedzinie 2 lhasaczki, oba w młodziezy pies URANOS Dar Tibetu , suka DIORA Śniezny Lew oba doskonałe, oba Zw.Mł. Najlepszy Junior Pies ale Rasy nikt nie dostał a jak w Chojnicach ???
AgataM Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 W Chojnicach Kiarcia zdobyła Zwycięstwo Młodzieży :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: i tym samym możemy składać papiery o Młodzieżowego Championa Polski:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: . Zdjęcia wkleję jak tylko opanuję nowy aparat i program do niego. Nie było porównania Best Junior, nie wiem dlaczego? Jedno jest pewne, Kiarcia zdobyła to, na czym mi baaaardzo zależało :loveu:
Dzidtka_Gl Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 serdeczanie gratuluje, to teraz czas na rozpoczęcie dorosłego championatu :) a jak reszta wyników ?
Apso Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 AgataM napisał(a):W Chojnicach Kiarcia zdobyła Zwycięstwo Młodzieży :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: i tym samym możemy składać papiery o Młodzieżowego Championa Polski:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: . Zdjęcia wkleję jak tylko opanuję nowy aparat i program do niego. Nie było porównania Best Junior, nie wiem dlaczego? Jedno jest pewne, Kiarcia zdobyła to, na czym mi baaaardzo zależało :loveu: [SIZE=6]GRATULUJę ukończenia[SIZE=2][SIZE=5] Młodzieżowego Championatu Agata, dziękuję za świetne przygotowanie i super prezentację na wystawach....i trzymam kciuki za Was na kolejnych wystawach:laola:
sylv Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Dzidtka napisał(a): a jak reszta wyników ? Jeżeli chodzi o moje, te ktore znam :lol: to: AKIS Śnieżny Lew - doskonała, CWC CZANTRA Śnieżny Lew - doskonała, lokata II
sylv Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 AgataM napisał(a):Jedno jest pewne, Kiarcia zdobyła to, na czym mi baaaardzo zależało :loveu: Jeszcze raz gratulacje. Zgodzisz się chyba,że to był bardzo miły chociaż męczący dzień :lol: .
Apso Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 GRATULACJE :Rose: [SIZE=4]dla wszystkich uczestników i zwycięzców wystaw w Chojnicach i Będzinie
Apso Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 sylv napisał(a):Jeżeli chodzi o moje, te ktore znam :lol: to: AKIS Śnieżny Lew - doskonała, CWC CZANTRA Śnieżny Lew - doskonała, lokata II GRATULACJE
Recommended Posts