Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzidtka napisał(a):
no ba , ja wybieram szczeniaki a Ty pomagasz w ich powstaniu :))) Ursus nie raz pomagała przy kryciu moich PONów czy Lhasaków :) w końcu mój pierwszy miot, dwóch "prawiczków" lhasaków dzieki Tobie!!!

no a ja się mogę pochwalic że jestem też po częsci matką chrzestną drugiego miotu Lhasaczków:loveu::cool3::razz:

Posted

pewnie, że jesteś Matką Chrzestną miotu R, ten miot szcześliwy ma kilka Matek i Ojców Chrzestnych :)

a tu zdjęcie Brekusia, synka Megi i DJa, w sobote debiutował na Międzynarodowej Wystawie w Szombhely na Węgrzech, w klasie baby, był sam czyli I z ocena wybitnie obiecującą :)

Posted

Pearl napisał(a):
Prezentuje się całkiem, całkiem:razz: Na Draculi bede go mogla zobaczyc na zywo:loveu:

no w Rumunii też go wystawiają :) jak będziesz miała aparat porób fotki, bo oni mają kamerkę i takiej sobie jakości wychodzą

Posted

Dzidtka napisał(a):
no w Rumunii też go wystawiają :) jak będziesz miała aparat porób fotki, bo oni mają kamerkę i takiej sobie jakości wychodzą

a w Polsce też oczywiście będzie wystawiany?? Chętnie go zobacze na żywo, bo prezentuje się świetnie na zdjęciach :)

Posted

pewnie, że bedzie , tylko w Polsce nie ma klasy baby a jego właścicielka napalona na wystawy, w Polsce Brekuś jezdzi na razie jako widz np Kraków, Olsztyn, Augustów... :)

Posted

Dzidtka napisał(a):
pewnie, że bedzie , tylko w Polsce nie ma klasy baby a jego właścicielka napalona na wystawy, w Polsce Brekuś jezdzi na razie jako widz np Kraków, Olsztyn, Augustów... :)

Super! w takim razie czekamy aż osiągnie te 6 miesięcy:cool3:

Posted

[quote name='EwikB']Mój Maluszek

Cud, miód :loveu:
[quote name='Dzidtka']
no w Rumunii też go wystawiają :smile: jak będziesz miała aparat porób fotki, bo oni mają kamerkę i takiej sobie jakości wychodzą

ja niestety jestem skazana na cudze aparaty :roll: zobaczymy mzoe cos wykombinuje

Posted

Uwaga Bardzo Ważna Sprawa Dla Wszystkich Członków Zk! "Odgrzebuje topik ze wzgledu na oszustwo podmiany suk podczas ubieglorocznej wystawy w Sopocie, ktore zostalo w nim przytoczone. Otoz sprawa ponownie ujrzala na swiatlo dzienne, gdyz pan Jamrozy zamiescil na innym forum ogloszenie o szczeniakach po suce, ktora uzyskala uprawnienia hodowlane w wyniku nieuczciwych dzialan. Dla zainteresowanych podaje link do dyskusji:
http://scr.home.pl/dogolandia/viewto...=asc&star t=0

Poniewaz szczecinski oddzial umyl rece i ukrecil leb sprawie, postanowilismy wystapic do Zarzadu Glownego ZKWP, opisac sprawe i przeslac dowody. Aby jednak ZG nas nie zignorowal, najlepiej bedzie podac w pismie dane jak najwiekszej ilosci osob, ktore sa zainteresowane wyjasnieniem tego zdarzenia i ukaraniem nieuczciwego hodowcy. W zwiazku z tym bardzo prosze, aby osoby chetne uczestniczeniem w tym przedsiewzieciu, przeslaly do mnie na pw swoje dane." ReiMar

Każdy kto nie chce by takie oszustwa więcej miały miejsce proszony jest o wysłanie pw lub emaila ( asienka30@vp.pl ) do użytkownika ReiMar. Proszę o to by możliwie jak najwięcej osób zgłaszało się, by więcej tak podłe oszustwa nie miały miejsca!
Więcej informacji również w topiku : Psy zaprzęgowe "Sopot-Kto Jedzie?" - ostatnia strona.
[SIZE=2]
Z góry przepraszam że umieszczam tą informacje na wszystkich topikach o danych rasach z Grupy IX, ale sprawa jest bardzo poważna. Myśle też że nie dotyczy tylko grupy V.
Pozdrawiam serdecznie

Posted

w Bedzinie 2 lhasaczki, oba w młodziezy pies URANOS Dar Tibetu , suka DIORA Śniezny Lew oba doskonałe, oba Zw.Mł. Najlepszy Junior Pies ale Rasy nikt nie dostał

a jak w Chojnicach ???

Posted

W Chojnicach Kiarcia zdobyła Zwycięstwo Młodzieży :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
i tym samym możemy składać papiery o Młodzieżowego Championa Polski:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: . Zdjęcia wkleję jak tylko opanuję nowy aparat i program do niego. Nie było porównania Best Junior, nie wiem dlaczego? Jedno jest pewne, Kiarcia zdobyła to, na czym mi baaaardzo zależało :loveu:

Posted

AgataM napisał(a):
W Chojnicach Kiarcia zdobyła Zwycięstwo Młodzieży :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
i tym samym możemy składać papiery o Młodzieżowego Championa Polski:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: . Zdjęcia wkleję jak tylko opanuję nowy aparat i program do niego. Nie było porównania Best Junior, nie wiem dlaczego? Jedno jest pewne, Kiarcia zdobyła to, na czym mi baaaardzo zależało :loveu:
[SIZE=6]GRATULUJę ukończenia[SIZE=2][SIZE=5] Młodzieżowego Championatu

Agata, dziękuję za świetne przygotowanie i super prezentację na wystawach....i trzymam kciuki za Was na kolejnych wystawach:laola:

Posted

Dzidtka napisał(a):
a jak reszta wyników ?

Jeżeli chodzi o moje, te ktore znam :lol: to:
AKIS Śnieżny Lew - doskonała, CWC
CZANTRA Śnieżny Lew - doskonała, lokata II

Posted

AgataM napisał(a):
Jedno jest pewne, Kiarcia zdobyła to, na czym mi baaaardzo zależało :loveu:

Jeszcze raz gratulacje. Zgodzisz się chyba,że to był bardzo miły chociaż męczący dzień :lol: .

Posted

sylv napisał(a):
Jeżeli chodzi o moje, te ktore znam :lol: to:
AKIS Śnieżny Lew - doskonała, CWC
CZANTRA Śnieżny Lew - doskonała, lokata II

GRATULACJE

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...