Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków
robert

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EwikB napisał(a):
BOB-a wygrała Diora :lol:

Zarówno jej, jak i Carmela to był debiut w klasie młodzieży
Buziaki dla obydwu futerek od tatka Jowka;)

Nie ukrywam,że się cieszę. Myślę, że zarówno Diorka jak i jej właścicielka rozpoczynająca dopiero swoją przygodę z wystawami spisały się super.

Posted

magnum sal napisał(a):
środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka

Bardzo mi przykro Robercie:-( , trzymaj sie.

Posted

magnum sal napisał(a):
mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka

Jest mi naprawdę przykro...
Coś pechowy ten rok dla lhasa

Posted

magnum sal napisał(a):
mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków
robert

Panie Robercie.... jest mi ogromnie przykro...:-( ... Agata

Posted

sylv napisał(a):
Nie ukrywam,że się cieszę. Myślę, że zarówno Diorka jak i jej właścicielka rozpoczynająca dopiero swoją przygodę z wystawami spisały się super.

to jeszcze trzymajmy kciuki za BIS Juniorów i BOG!

Posted

sylv napisał(a):

Bardzo udany debiut :lol: Super. Fotki pewnie wieczorem będą

Posted

sylv napisał(a):

:cool2: Gratulacje Sylwia:cool2: . Mam nadzieję, że wstawisz jakieś fotki ? Pozdrawiam Agata

Posted

Dzidtka napisał(a):
to jeszcze trzymajmy kciuki za BIS Juniorów i BOG!

Nie należy wymagać zbyt wiele :lol: . Ważne,że się dziewczyny dobrze bawią.

Posted

magnum sal napisał(a):
robert

Panie Robercie, nie wiem co powiedzieć. Naprawde bardzo mi przykro. Szczerze mówiąc zastanawiałam się dlaczego od jakiegos czasu nie ma Pana na forum. Teraz rozumiem... Pozdrawiam

Posted

Dzidtka napisał(a):
wymagać nie ale trzymać kciuki wypada :)

fotki pewnie będę, Baśka robiła...

Oczywiście,że wypada :lol: .
Mam nadzieje,że jakieś zdjecia będą i zobaczę jak moje dziecko aktualnie wygląda.

Posted

Dzień dobry....
Mam na imię Weronika i jestem córką Bożeny, co ma hodowlę PIAULAU-GOU.Mam wyniki z Kalisza i je napiszę:
Psy klasa otwarta
KAN CZOU Złota Grota - ocena doskonała, I miejsce
Psy klasa championów
BIG BOS Pibaro - ocena doskonała , I miejsce, Najlepszy Pies w Rasie, BOB
Suki klasa młodzieży
KOOKAI Piaulau-Gou - ocena doskonała, I miejsce, Najlepsza Suka w Rasie
VALENTINE Dar Tybetu - ocena doskonała, II miejsce
Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom gratuluję :-)

Posted

Weronisia & Jokkusia napisał(a):
Dzień dobry....
Mam na imię Weronika i jestem córką Bożeny, co ma hodowlę PIAULAU-GOU.Mam wyniki z Kalisza i je napiszę:

Witamy i dziękujemy :lol: .

Posted

magnum sal napisał(a):
robert

Mi tez jest strasznie przykro.... rok temu sama stracilam mlodego psa, wiec jeszcze bardzo swiezo pamietam, co sie wtedy czuje.... i wiem, ze zadne slowa nie sa w stanie nic pomoc....

Posted

wrocilam, zmniejszam fotki, podesle komu trzeba i wstawia, Anno - mam ladne fotki Dodi;)
Carmel ściemnial z chodzeniem, Diora szla bardzo ladnie.

Posted

Baha napisał(a):
wrocila, zmniejszam fotki, podesle komu trzeba i wstawia, Anno - mam ladne fotki Dodi;)
Carmel ściemnial z chodzeniem, Diora szla bardzo ladnie.

Czekam na fotki, gratulacje dla Carmelka ,mimo, że ściemniał :lol: .

Posted

W Lublinie była super atmosfera:lol: . Diora bardzo ładna suczka od Jarosławia bardzo się zmieniła. :multi: Carmel niesamowity włos - a to że ściemniał jak napisała Basia - to była jego pierwsza wystawa:evil_lol: . Ale ogólnie było super , pogoda dopisała, dużo znajomych udana niedziela :lol: !!!

Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Lublinie i Kaliszu!!!!!!!!!!!

Posted

i fajnie że lhasa w hali a nie na dworze, było przyjemniej
tu dostałam fotke od Agaty (nie wiem czy jestes też na dogo ?) na chwilkę wyszłam zostawiając Dodi a ta hop na kolana... biedna cavalierka, musiałą się z tym pogodzić ;)

Posted

[quote name='Dzidtka'] biedna cavalierka, musiałą się z tym pogodzić ;)

Straszne, zabór pana, żaden lhasak by na to nie pozwolil.

Diorka w Lublinie.

Czekamy na Carmelka :lol: .
Moim zdaniem cała ekipa prezentowała się świetnie.

Posted

Panie Robercie .. no nie wiem co napisac, strasznie mi przykro, sama kiedyś straciłam nawet nie pół rocznego psiaka :-(

Cześc Weronika !!!! Kiedyś pisałyśmy do siebie e-maile, nie wiem czy pamiętasz :cool3:

Fotki SUPER (czemu tak mało? :mad: :eviltong: ) - GRATULUJĘ wszystkim :bigok:

Posted

magnum sal napisał(a):
robert

Wiem jak boli śmierć ukochanego członka rodziny jakim napewno była Livka:( Bardzo mi przykro że odeszła... żal mi wszystkich psiaków które odchodzą w nieznane....
Wyrazy współczucia...

Pozdrawiam Ninka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...