sylv Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 sylwia w-wa napisał(a):a oto egona narzeczona suna Hi hi, chłopak lubi mocne blondynki.
bognik Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='EmiTofik']Bognik, obydwie dostałyśmy nauczke. Ale człowiek uczy się na własnych błedach. Mam wrażenie, że jakby ktoś inny mnie przed tym przestrzegał to i tak chyba zrobiłabym po swojemu. Co się stało z Twoim psiaczkiem, masz go jeszcze? Niestety, nie mam :( Pies nie był chory (jak większośc od pseudohodowców) ale zginął pod kołami samochodu, nie miał nawet 6 miesięcy :-( Od tego czasu Lharę bardzo pilnuję i nie pozwolę, żeby i ona tak zginęła ... sylwia w-wa - witamy, witamy !!! :) Masz cudnego psiaka :) Pozdrawiam :)
sylwia w-wa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Kochani jesli pozwolicie przeslę jeszcze pare fotek małego podczas sesji zdjęciowej;) Wszystkim bardzo dziękuję za powitanie. Sylwio, Ewuniu mam nadzieję że jesteście dumne bo jest kim się chwalić:)
BOŻENA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 EGON rewelacja prześliczny ma kolor !!!!czekamy na więcej fotek !!!!
sylv Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Tak Sylwiu, jemu to juz chyba tylko gwiazdki z nieba potrzeba.:lol: Miło popatrzeć na tak zadbanego i szczęśliwego psiaka. W sumie mimo,że coś mi czasami w sercu strzyka:evil_lol: to bardzo się ciesze, ze jest u Ciebie.
Dora32 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 sylwia w-wa napisał(a): Witam wśród nas:lol: Egon jest piękny ma bardzo ładny kolor
Cockerek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='sylwia w-wa']A oto jedna z fotek Egona:) Znowu te piękne kolory :loveu: Strasznie mi się podobaja takie pasemka. Jak się nazywa taki kolor włosa u lhasa?
sylwia w-wa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Sylwiu, rozumiem Cię. Możesz być pewna że mały ma jak w raju:) Jest tak jak kiedyś rozmawiałyśmy typem intelektualisty:) Cieszę się ze mamy siebie. I jestem dumna jakich ma fantastycznych rodziców.
sylv Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Cockerek napisał(a):Znowu te piękne kolory :loveu: Strasznie mi się podobaja takie pasemka. Jak się nazywa taki kolor włosa u lhasa? No chłopak chyba ma zamiar być czerwonym sobole, tylko cicho sza bo się rozmyśli.:lol:
sylv Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 sylwia w-wa napisał(a):Sylwiu, rozumiem Cię. Możesz być pewna że mały ma jak w raju:) Jest tak jak kiedyś rozmawiałyśmy typem intelektualisty:) Cieszę się ze mamy siebie. I jestem dumna jakich ma fantastycznych rodziców. Ja jestem dumna z chłopczyka i jego widok jest dla mnie jak balsamiczny okład.:lol:
sylwia w-wa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Mały jest wyjątkowy:) Rozpiera mnie duma jak idę na spacer i słyszę - jaki cudny piesek:) aha:)
sylwia w-wa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 i jak tu nie kochać pieski. Ale lhasa to dla mnie wyjątkowe zjawisko:) pokuszę się o stwierdzenie że to nie piesek:)
sylv Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 No coż, niewątpliwie lhasa jest bardzo specyficzną rasą, jest w nich coś innego:lol: .
Cockerek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 sylv napisał(a):No chłopak chyba ma zamiar być czerwonym sobole, tylko cicho sza bo się rozmyśli.:lol: A to jest, rozumiem, rzadkość? Cudowny :)
sylv Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Cockerek napisał(a):A to jest, rozumiem, rzadkość? Cudowny :) No coż, raczej tak:lol: .
Apso Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='sylwia w-wa']zabawa na całego mały jest urodzonym modelem:) Cóz za piękny kolor :loveu:...!!!!!! Gratuluję ślicznego lhasaka i życzę wielu sukcesów na ringach:loveu:
Dzidtka_Gl Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 sesja foto chłopczyka na jasno morelowym tle BOSKA! nic tylko taką fotkę na tapete na kompie dać :)
Recommended Posts