Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

marketa2312 napisał(a):
KAsjana:

TRZEBA CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!

dziewczynko czy to moze do mnie piszesz z tymi wykrzyknikami?wiesz ja juz dawno z podstawówki wyszłem :):):)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dora32 napisał(a):
Super. Trzymamy kciuki i czekamy na małego włocha:multi:

Bozena czekam na twego psa nawet nie wiesz jak, włochy kocham ,(chodzi o lasa)ja od pani dzidt usłyszałem nieraz o pecie z włoch a pózniej suka z tego miotu nawet sie spisała i wygrała z jej importem szkoda tylko ze z jej ust nie usłyszałem gratuluje ale widocznie to kwestia wychowania i kultury Ciesze sie i nie tylko ja z twojego importu a zwłaszcza ze suk troche juz mam
robert

Posted

magnum sal napisał(a):
dziewczynko czy to moze do mnie piszesz z tymi wykrzyknikami?wiesz ja juz dawno z podstawówki wyszłem :):):)

ja przepraszam ze sie wtrącam, ale krytykowac innych to łatwo a w podstwawówce to chyba uczą ze mowi sie "wyszedłem" a nie "wyszłem":evil_lol:

Posted

nie wyszłeś a wyszedłeś, jednak te podstawówki są na niskim poziomie :)

co do psów z Włoch, gdybyś znał hodowle i linie wiedziałbyś, że w Paber płynie Hylan, a w Hylan Orlane i to jest to co mnie interesuje

a co do suczki, wygrała ale jej brat przegrał, tak to jest już na wystawach, no i ta twoja suczka przegrała porównanie z moim drugim importem tego Ci miałam gratulować ? a bez złośliwości osobiście nie chce mieć z panem nic wspólnego o czym już wspominałam nie raz i nie mam zamiaru utrzymywać z panem jakiegokolwiek kontaktu czy to osobistego czy telefonicznego lub pisemnego, życzę powodzenia

Posted

Dzidtka napisał(a):
nie wyszłeś a wyszedłeś, jednak te podstawówki są na niskim poziomie :)

co do psów z Włoch, gdybyś znał hodowle i linie wiedziałbyś, że w Paber płynie Hylan, a w Hylan Orlane i to jest to co mnie interesuje

a co do Twojej suczki, wygrała ale jej brat przegrał, tak to jest już na wystawach

no tak dlatego sie tobie dziwie ze nie znasz słowa gratuluje:):):)a co do słowa pet tak okreslasz inne psy :):):)

Posted

karolayna napisał(a):
ja przepraszam ze sie wtrącam, ale krytykowac innych to łatwo a w podstwawówce to chyba uczą ze mowi sie "wyszedłem" a nie "wyszłem":evil_lol:

no wiec sam fakt pisowni okresla ze mamy do czynienie ze zgredem :):):)

Posted

ale ja się z tym nie kryje nic a nic
i nie zgodziłam się na propozycje krycia tym psem, chociaż za suczkę (za pieniądze nikt nie chce nim kryć to kryje za szczenie) pojechał do Niemiec i szybko wrócił, zainteresowani wiedzą...

Posted

Dzidtka napisał(a):
ale ja się z tym nie kryje nic a nic
i nie zgodziłam się na propozycje krycia tym psem, chociaż za suczkę (za pieniądze nikt nie chce nim kryć to kryje za szczenie) pojechał do Niemiec i szybko wrócił, zainteresowani wiedzą...

wiesz kazdy ma takiego psa na jakiego zasługuje boli cie to ze on wygrywa a twój pies bez włosa dostawał ocene bdb ...czy ty uwazasz ze w poilsce oprócz Markety ludzie nie kryje dj dlatego ze ty go masz nie dlatego nioe kryja...............zreszzta wez go wystaw hehehehehhehe

Posted

lepiej sprawdź ile razy ten pies przegrał...
co do DJa, Ty się o jego krycia i wystawy nie martw, jakie on ma tytuły każdy wie :) Ty masz problem z głupim polskim championatem, pisze na stronach że jest championem polski a jak wszyscy wiedzą nie skończył championatu, a na wystawie w tym roku gdzie miał skończyć dostał bdb :) no i miałeś z nim podbijać ringi zagraniczne, nie mogę się doczekać :) powodzenia

Posted

Dzidtka napisał(a):
lepiej sprawdź ile razy ten pies przegrał...
co do DJa, Ty się o jego krycia i wystawy nie martw, jakie on ma tytuły każdy wie :) Ty masz problem z głupim polskim championatem, pisze na stronach że jest championem polski a jak wszyscy wiedzą nie skończył championatu, a na wystawie w tym roku gdzie miał skończyć dostał bdb :) no i miałeś z nim podbijać ringi zagraniczne, nie mogę się doczekać :) powodzenia

dostał raz bo skakał jak głupi zdarz a sie aczempionem juz jest tylko ty o tym nie wiesz :):):)

Posted

magnum sal napisał(a):
dostał raz bo skakał jak głupi zdarz a sie aczempionem juz jest tylko ty o tym nie wiesz :):):)

nioe wszystko załatwia sie po znajomosci wystarczy by pies sie sędziemu spodobał a ty uwierz mi za granica nie robisz nam najlepszej reklamy i tu wcale nie chodzi o psy wystarczy bys kultury troche załapała no ale niedaleko pada jabłko od lepera :):):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...