Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Gratki dla kolejnych wygranych ;)

W Słupsku natomiast był prezentowany psiak Ring The Moon , który został Najlepszym Psem w Rasie. Młody zastrajkował przy prezentacji w ruchu , natomiast dzieki sędzinie, która korzystała z miarki ,wiem że Ring ma 26 cm.Otrzymał również bardzo ciekawy opis ::lol:

Pies na górnej granicy wzrostu.Proporcjonalnej budowy, jedynie kufa mogłaby być trochę dłuższa. Zgryz. oczy . uszy, górna linia ,kończyny -bdb.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EwikB napisał(a):
Gratki dla kolejnych wygranych ;)

W Słupsku natomiast był prezentowany psiak Ring The Moon , który został Najlepszym Psem w Rasie. Młody zastrajkował przy prezentacji w ruchu , natomiast dzieki sędzinie, która korzystała z miarki ,wiem że Ring ma 26 cm.Otrzymał również bardzo ciekawy opis ::lol:

Pies na górnej granicy wzrostu.Proporcjonalnej budowy, jedynie kufa mogłaby być trochę dłuższa. Zgryz. oczy . uszy, górna linia ,kończyny -bdb.

GRATULACJE!!!!

Widac że wczorajszy dzień obfitował w zwycięstwa i dobrze:multi:

Posted

trochę się pochwalę :) doszły kolejne kraje, w których hodowcy mają szczenię po moim DJu :) po Francji, Szwecji i Niemczech kolejne lhasaczki wyemigrowały do Holandii i Chorwacji, z dwóch kolejnych krajów sa zamówione i czekają na transport :) cieszy mnie to, że za granica jest doceniany a jego "krew" tak porządana, no ale kto by się nie cieszył :)

Posted

GRATULACJE !!! dla wszystkich wygranych na ostatnich wystawach.
ANKA supere że psiaki po DJ idą w świat i dla Markety też rewelacyjnie, psiaki jak malowane -to fajnie że będę nasz kraj reprezentować za granicami a nie siedzieć tylko na kanapach !!!!!!!!!!

Guest marketa2312
Posted

Chwilka relaksu przed komputerem!!
Także gratuluje wszystkim wygranym!!!!
Szczenięta po Dj mają faktycznie branie jak świeże bułeczki!!
Sama jestem w szoku, ludzie któzy kupili ode mnie teraz szczeniaki sa naprawde super!!
Także czekamy teraz na ich sukcesy!!
Marketa

Posted

marketa2312 napisał(a):
Chwilka relaksu przed komputerem!!
Także gratuluje wszystkim wygranym!!!!
Szczenięta po Dj mają faktycznie branie jak świeże bułeczki!!
Sama jestem w szoku, ludzie któzy kupili ode mnie teraz szczeniaki sa naprawde super!!
Także czekamy teraz na ich sukcesy!!
Marketa

dobrze sie dzieje ze szczeniaki sie sprzedaja ale okreslenie jak sweże bułeczki to bardziej do sklepu pasuje :):):):) hodowcy szukaja raczej dobrych domów i wystawców ,no cheba ze mówiomy o handlarzach ale w lasa ich pewnie nie ma

Posted

[quote name='magnum sal']dobrze sie dzieje ze szczeniaki sie sprzedaja ale okreslenie jak sweże bułeczki to bardziej do sklepu pasuje :):):):) hodowcy szukaja raczej dobrych domów i wystawców ,no cheba ze mówiomy o handlarzach ale w lasa ich pewnie nie ma

Myślę , że to dobrze , że szczeniaki idą w świat. A co do handlarzy niestety czasem się zdarzaja. Miałam doczynienia kiedyś z handlarą ale jak miałam miot shih-tzu . Dobrze , że w pore się udało odebrac szczeniaka.

Posted

[quote name='Dora32']Myślę , że to dobrze , że szczeniaki idą w świat. A co do handlarzy niestety czasem się zdarzaja. Miałam doczynienia kiedyś z handlarą ale jak miałam miot shih-tzu . Dobrze , że w pore się udało odebrac szczeniaka.

to prawda trzeba uwazać na handlarzy w tamtym roku miałem mase meili i tel z europy ze wzgledu na krycie Marciem z Polski nawet bez mojej zgody przesłano mi pieniadze za dwie suczki .pieniadze zwróciłem a psów nigdy nie wysłałem przesyłka bo dla mnie jak ktos nie przyjedzie osobiscie po psa to nie ma oczym mówic .teraz tez dostałem z Dani Belgi propozycje ale wszystko z czasem sie okaze czy to handlarz czy uczciwy człowiek

Posted

niektórzy mają problemy ze zrozumieniem porównania... piekarni nikt z nas nie otwiera, robimy wszystko by nasze buleczki trafily do dobrych domow, byly pokazywane na wystawach wypiekow, utrzymujemy kontakty i sprawdzamy przyszłych włascicieli (wątek Danii już był poruszany nie raz)
a główny cel to zagranica bo nie chcemy by nawet okruszek z naszych wypieków trafił do niepowołanych rąk :)

Guest marketa2312
Posted

KAsjana:

TRZEBA CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!

Posted

:evil_lol: wiatr był paskudny :mad:, ja napoczątku jeszcze usiłowałam jakos uczesac swojego Olka, ale nawet lakier w niczym nie pomogl takze dałam sobie spokoj

ciekawe czy "taft na każda pogode":evil_lol: byłby dobry na wystawe w Radomiu :eviltong:

Guest marketa2312
Posted

Oj tak, czytanie ze zrozumieniem to trudna sprawa...!!!!
Marketa

Posted

Witam Wszystkich!
Dużo mnie ominęło :-(
Troszkę późno, ale gratuluję serdecznie wszystkim nowm zwycięzcom:-)
Choroba mnie "rozłożyła" i będąc w szpitalu mam tyły :-) :-)
Gratuluję kolejnych exportów....
Piesek z mojej hodowli też "wyemigrował" ponad miesiąc temu do Włoch, do znanej hodowli PABER's :-)

Posted

Apso napisał(a):
Witam Wszystkich!
Choroba mnie "rozłożyła" i będąc w szpitalu mam tyły :-) :-)
Piesek z mojej hodowli też "wyemigrował" ponad miesiąc temu do Włoch, do znanej hodowli PABER's :-)

Po pierwsze życzę dużo zdrowia, po drugie gratuluję udanego exportu:lol: .
Mam nadzieję, że zaowocuje to równie udanym importem;) .

Posted

sylv napisał(a):

Ja też i mam nadzieję , że będzie płci męskiej;) Podobają mi się lhasa z "Pabersa" i papierowo i eksterierowo a Poznań zdecydowanie bliżej:lol: Trzymam kciuki , a myślę ze nie tylko ja

Posted

[quote name='sylv']Po pierwsze życzę dużo zdrowia, po drugie gratuluję udanego exportu:lol: .

Dziękuję serdecznie za życzenia:lol:
Mój mały "italianiec" przyleci do :terazpol: latem:lol::lol::lol::lol:

Posted

Apso napisał(a):

Mój mały "italianiec" przyleci do :terazpol: latem:lol::lol::lol::lol:

Italianiec = chłopak ( mam nadzieje ) Super. Proszę zdradz cos więcej:lol:

Posted

[quote name='EwikB']Italianiec = chłopak ( mam nadzieje ) Super. Proszę zdradz cos więcej:lol:

Chłopak!!!! Chłopak!!!!:loveu:.....mam nadzieje, że będzie w nim płynęła prawdziwa połudnowa krew :laugh2_2:Mogę zdradzić, że posiada super rodowód.....
Jak przyleci obiecuję, że zaraz zamieszczę jego fotki:lol:

Posted

[quote name='Apso']Chłopak!!!! Chłopak!!!!:loveu:.....mam nadzieje, że będzie w nim płynęła prawdziwa połudnowa krew :laugh2_2:Mogę zdradzić, że posiada super rodowód.....
Jak przyleci obiecuję, że zaraz zamieszczę jego fotki:lol:

Super. Trzymamy kciuki i czekamy na małego włocha:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...