Dora32 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 wklejam ponownie fotki maluszków Roberta- mam nadzieje że rozmiar już dobry. prawda że kochane :lol: Wszystkim zwycięzcom w Opolu zarówno sobotniej jak również dzisiejszej wystawy GRATULUJE!!!!!!!!
EwikB Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Uzupełniam wyniki z wczoraj:lol: Tiarro ukończył CHAMPIONAT BOSNII & HERZEGOWINY Isztar At Yackety Azurowa Amhara FCI, która została Najlepszym Szczeniakiem Na finałach wybiegała II BEST IN SHOW PUPPY
Guest marketa2312 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Kasjana: Gratuluje wszystkim wygranym w Opolu:lol::lol::lol:, ( Felek drugi raz z rzędu BOB suppperrr)
BOŻENA Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nareszcie ma trochę czasu i mogę się trochę rozpisać !!! Przedewszystkim GRATULUJĘ WSZYSTKIM WYGRANYM w OPOLU !! A najbardziej ANI i jej psiakom za tak wspaniałe osiągnięcia i to w oba dni !!!- DODI mimo że przez nią musiałam stanąć na II lokacie i FELKOWI -poprostu jest zarombiastym psem !!!!!!!!!!!! Tak jak napisałam moja pierwsza wystawa w ozdóbkach zakończyła się na II lokacie ale z pięknym opisem i oceną W.O. - z zachowania Ferbisi też byłam zadowolona-atmosfera fajna . Bardzo chciała bym podziękować za porady ANI i KASI
Dzidtka_Gl Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 dziękuję, miło mi że niektórzy właściciele lhasa zauważyli moje sukcesy :))))) co do Twojej dziwczynki wiesz, że jest super.... długo kombinowałam i wybierałam z naszych dziewczyn, przez ponad tydzień miałam obie w domu i obserwowałam, masz powody do dumy i zadowolenia!
BOŻENA Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Dzięki ANIU !!!!!! TRUDNO Nie zauważyć Twojego Sukcesu na Opolskiej Wystrawie:loveu:
Dzidtka_Gl Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 ale Ty mi nie masz za co dziękować, no chyba że za przywiezienie małej chociaż to było w moim interesie bo sama nie mogłam się zdecydowac :) bo za reszte to powinnaś być na mnie zła ;))) na szczęscie masz briardy, nie jestes "skażona" i myślisz obiektywnie :)
Pearl Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ja to trafnie ujęłaś, ja również nie jestem "skażona" i szczerze gratuluje sukcesu, co nie zmienia faktu, że jestem nieco zła na Ciebie bo dla mnie ta wystawa w finałach to tylko BIS Jr.III ; Dodi jest świetna pod wzgledem eksterieru, mialam ja przez chwile w rekach moglam sie przekonac, czekam z niecierpliwościa az troche podrośnie i co wtedy bedzie sie dziać :) Co sie tyczy Felka i Asi, tylko gratulowac udanych i co ważne - przemyślanych - importow. A coraz to kolejne wystawy tylko potwierdzają klase psa.
EwikB Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Dostałam kolejne foteczki moich maluszków:lol: Brat Isztar - Idrys Azurowa Amhara , trenuje do przyszłych wystaw;)
magnum sal Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dzidtka napisał(a):dziękuję, miło mi że niektórzy właściciele lhasa zauważyli moje sukcesy :))))) co do Twojej dziwczynki wiesz, że jest super.... długo kombinowałam i wybierałam z naszych dziewczyn, przez ponad tydzień miałam obie w domu i obserwowałam, masz powody do dumy i zadowolenia! ze wzgledu na zamieszczenie zdjecia mojej małej i szczeniaków jestem zobowiazany podziekowac Dorocie za gratulacje i pamięć .Co do Opola gratulacje dla Anny Dzidt oraz właśćicieli pozostałych psów .Na ringu gratulowałem Pani Annie ,natomiast szczególne gratulacje za przygotowanie szczeniaczka bo jezeli sedzia oceniał by ruch i zdyscyplinowanie ta mała sunia powinna by wygrać .Dziekuje jeszcze za gratulacje dla małej liwci robert czekaj
magnum sal Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 sprostuje ta mała sunia powinna by wygrac w lhasa cała wystawe .gratulacje tez dla Hodowli z Rawiponu
magnum sal Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Dora32']Mam kolekną dobrą wiadomość . Otóż w Hodowli Magnum Sal urodziły się szczeniaki 3 suczki 2 pieski . Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Robert wczoraj miałeś bardzo szczęśliwy dzień :multi: :lol: :lol: :multi: . A oto fotki maluszków: http://upload.miau.pl/1/63682.jpeg prawda że cudne :lol: Zdjecie ZA DUZE! Przed wstawieniem fot, zapoznaj sie z Regulaminem Forum! Mod. Dorotka mam mozliwośc Tobie pogratulowac narodzin Lasaczków to pierwsze lasa urodzone w twojej Hodowli wielikie gratulacje dla Ciebie patinki i oczywiscie twojej córci robert
Dora32 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dziękuję Robert. Tak to prawda to mój pierwszy miot lhasa. Wczesniej miałam miot shih-tzu, ale to zupełnie inne szczeniaki :) Ja zachwycam się Twoją Liwką jest tak podobna do Lajli że szok różni ich tylko umaszczenie. Mam nadzieje że zobaczymy się w Krakowie na wystawie i powalczymy :):evil_lol: :lol: Moje maluszki otworzyły oczka. Pieski są zawaliste. W przyszłym tygodniu porobie fotki.
rokitnik Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='EwikB']Dostałam kolejne foteczki moich maluszków:lol: Brat Isztar - Idrys Azurowa Amhara , trenuje do przyszłych wystaw;) Piękny szczeniak (super szyja i doskonały włos)- myślę, że przed nim niezła kariera wystawowa
Dzidtka_Gl Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 dzisiaj w Bydgoszczy Asia (czyli Versaczka) wygrała klasę młodzieży dostała kolejne Mł.Zw. oraz wygrała w porównaniu Zwycięstwo Rasy!!! :)
Guest marketa2312 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Dzidtka']dzisiaj w Bydgoszczy Asia (czyli Versaczka) wygrała klasę młodzieży dostała kolejne Mł.Zw. oraz wygrała w porównaniu Zwycięstwo Rasy!!! :) KASJANA: Gratulacje!!!!!!!!! ;);););)TERAZ to doiero sie konkurencja zaczyna!!!!!!
BOŻENA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Anka -Wilekie Gratulacje!!!!!!!! A to moja Ferbisia w Opolu
Dzidtka_Gl Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 oj zacznie się dopiero jak te wszystkie szczeniaczki zaczną być wystawiane :) szkoda, że z Waszych najlepsze za granicą... no ale i o nich na pewno usłyszymy
bognik Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No to się chwalę :evil_lol: Lhara dzisiaj debiutowała w Bydgoszczy - dostała ocenę doskonałą i CWC :multi: No to powklejam fotki (nie są najlepszej jakości :/): Belfegor Rawipon Triple Choc Brownie Azurowa Amhara (FCI) Jeszcze raz Belfegor Very Versace's American Beauty (i trochę Lhary) Real Gold Lhara Azurowa Amhara (FCI) :loveu: Porównanie I na koniec moja Lhara: Chciałabym bardzo podziękowac Pani Ewie, która pomogła mi z przygotowaniem Lhary i powiedziała co i jak :)
Dzidtka_Gl Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 fakt, fotki takie sobie ale fajnie, że je dałaś na forum, jeszcze raz gratuluje debiutu :)
Cockerek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Bognik, wiedziałam :multi: !! Tak się cieszę że to taki udany dla was debiut!! Lhara jest piękna, prawdziwa z niej dama. GRATULACJE :multi: !! teraz tylko trzymam kciuki za koeljne sukcesy, a na pewno będą! :)
sylv Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 bognik napisał(a):No to się chwalę :evil_lol: Lhara dzisiaj debiutowała w Bydgoszczy - dostała ocenę doskonałą i CWC :multi: Bognik, gratuluję bardzo udanego debiutu. :multi: Sylwia i lhasaczki
bognik Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Bardzo wszystkim dziękuję !!! :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2:
Recommended Posts