Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

wklejam ponownie fotki maluszków Roberta- mam nadzieje że rozmiar już dobry.

prawda że kochane :lol:

Wszystkim zwycięzcom w Opolu zarówno sobotniej jak również dzisiejszej wystawy GRATULUJE!!!!!!!!

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uzupełniam wyniki z wczoraj:lol:
Tiarro ukończył CHAMPIONAT BOSNII & HERZEGOWINY

Isztar At Yackety Azurowa Amhara FCI, która została Najlepszym Szczeniakiem
Na finałach wybiegała II BEST IN SHOW PUPPY

Guest marketa2312
Posted

Kasjana:

Gratuluje wszystkim wygranym w Opolu:lol::lol::lol:, ( Felek drugi raz z rzędu BOB suppperrr)

Posted

Nareszcie ma trochę czasu i mogę się trochę rozpisać !!!
Przedewszystkim GRATULUJĘ WSZYSTKIM WYGRANYM w OPOLU !!
A najbardziej ANI i jej psiakom za tak wspaniałe osiągnięcia i to w oba dni !!!-
DODI mimo że przez nią musiałam stanąć na II lokacie i FELKOWI -poprostu jest zarombiastym psem !!!!!!!!!!!!
Tak jak napisałam moja pierwsza wystawa w ozdóbkach zakończyła się na II lokacie ale z pięknym opisem i oceną W.O. - z zachowania Ferbisi też byłam zadowolona-atmosfera fajna . Bardzo chciała bym podziękować za porady ANI i KASI

Posted

dziękuję, miło mi że niektórzy właściciele lhasa zauważyli moje sukcesy :)))))

co do Twojej dziwczynki wiesz, że jest super.... długo kombinowałam i wybierałam z naszych dziewczyn, przez ponad tydzień miałam obie w domu i obserwowałam, masz powody do dumy i zadowolenia!

Posted

ale Ty mi nie masz za co dziękować, no chyba że za przywiezienie małej chociaż to było w moim interesie bo sama nie mogłam się zdecydowac :) bo za reszte to powinnaś być na mnie zła ;))) na szczęscie masz briardy, nie jestes "skażona" i myślisz obiektywnie :)

Posted

Ja to trafnie ujęłaś, ja również nie jestem "skażona" i szczerze gratuluje sukcesu, co nie zmienia faktu, że jestem nieco zła na Ciebie bo dla mnie ta wystawa w finałach to tylko BIS Jr.III ; Dodi jest świetna pod wzgledem eksterieru, mialam ja przez chwile w rekach moglam sie przekonac, czekam z niecierpliwościa az troche podrośnie i co wtedy bedzie sie dziać :) Co sie tyczy Felka i Asi, tylko gratulowac udanych i co ważne - przemyślanych - importow. A coraz to kolejne wystawy tylko potwierdzają klase psa.

Posted

Dzidtka napisał(a):
dziękuję, miło mi że niektórzy właściciele lhasa zauważyli moje sukcesy :)))))

co do Twojej dziwczynki wiesz, że jest super.... długo kombinowałam i wybierałam z naszych dziewczyn, przez ponad tydzień miałam obie w domu i obserwowałam, masz powody do dumy i zadowolenia!

ze wzgledu na zamieszczenie zdjecia mojej małej i szczeniaków jestem zobowiazany podziekowac Dorocie za gratulacje i pamięć .Co do Opola gratulacje dla Anny Dzidt oraz właśćicieli pozostałych psów .Na ringu gratulowałem Pani Annie ,natomiast szczególne gratulacje za przygotowanie szczeniaczka bo jezeli sedzia oceniał by ruch i zdyscyplinowanie ta mała sunia powinna by wygrać .Dziekuje jeszcze za gratulacje dla małej liwci
robert czekaj

Posted

[quote name='Dora32']Mam kolekną dobrą wiadomość . Otóż w Hodowli Magnum Sal urodziły się szczeniaki 3 suczki 2 pieski . Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Robert wczoraj miałeś bardzo szczęśliwy dzień :multi: :lol: :lol: :multi: .
A oto fotki maluszków:
http://upload.miau.pl/1/63682.jpeg
prawda że cudne :lol:

Zdjecie ZA DUZE! Przed wstawieniem fot, zapoznaj sie z Regulaminem Forum!

Mod.

Dorotka mam mozliwośc Tobie pogratulowac narodzin Lasaczków to pierwsze lasa urodzone w twojej Hodowli wielikie gratulacje dla Ciebie patinki i oczywiscie twojej córci
robert

Posted

Dziękuję Robert.
Tak to prawda to mój pierwszy miot lhasa. Wczesniej miałam miot shih-tzu, ale to zupełnie inne szczeniaki :)
Ja zachwycam się Twoją Liwką jest tak podobna do Lajli że szok różni ich tylko umaszczenie.
Mam nadzieje że zobaczymy się w Krakowie na wystawie i powalczymy :):evil_lol: :lol:
Moje maluszki otworzyły oczka. Pieski są zawaliste. W przyszłym tygodniu porobie fotki.

Posted

[quote name='EwikB']Dostałam kolejne foteczki moich maluszków:lol:
Brat Isztar - Idrys Azurowa Amhara , trenuje do przyszłych wystaw;)

Piękny szczeniak (super szyja i doskonały włos)- myślę, że przed nim niezła kariera wystawowa

Guest marketa2312
Posted

[quote name='Dzidtka']dzisiaj w Bydgoszczy Asia (czyli Versaczka) wygrała klasę młodzieży dostała kolejne Mł.Zw. oraz wygrała w porównaniu Zwycięstwo Rasy!!! :)

KASJANA:

Gratulacje!!!!!!!!! ;);););)TERAZ to doiero sie konkurencja zaczyna!!!!!!

Posted

oj zacznie się dopiero jak te wszystkie szczeniaczki zaczną być wystawiane :) szkoda, że z Waszych najlepsze za granicą... no ale i o nich na pewno usłyszymy

Posted

No to się chwalę :evil_lol:

Lhara dzisiaj debiutowała w Bydgoszczy - dostała ocenę doskonałą i CWC :multi:

No to powklejam fotki (nie są najlepszej jakości :/):

Belfegor Rawipon

Triple Choc Brownie Azurowa Amhara (FCI)

Jeszcze raz Belfegor

Very Versace's American Beauty (i trochę Lhary)

Real Gold Lhara Azurowa Amhara (FCI) :loveu:

Porównanie

I na koniec moja Lhara:

Chciałabym bardzo podziękowac Pani Ewie, która pomogła mi z przygotowaniem Lhary i powiedziała co i jak :)

Posted

Bognik, wiedziałam :multi: !! Tak się cieszę że to taki udany dla was debiut!! Lhara jest piękna, prawdziwa z niej dama. GRATULACJE :multi: !! teraz tylko trzymam kciuki za koeljne sukcesy, a na pewno będą! :)

Posted

bognik napisał(a):
No to się chwalę :evil_lol:

Lhara dzisiaj debiutowała w Bydgoszczy - dostała ocenę doskonałą i CWC :multi:

Bognik, gratuluję bardzo udanego debiutu. :multi:
Sylwia i lhasaczki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...