Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='nefesza']Best Junior i Zw.Ml. dostala moja Liko Azurowa Amhara. Jeszcze jedno male zwyciestwo i mamy Ml.Ch.Pl :p

Brawo :klacz: :klacz: :klacz:
Widzę, że wystawy Cię wciągnęły - Nefesza :eviltong:

Czekam na fotki !!! :lol:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nefesza'] Best Junior i Zw.Ml. dostala moja Liko Azurowa Amhara. Jeszcze jedno male zwyciestwo i mamy Ml.Ch.Pl :p
;)

Dziewczyny ogromne gratulacje. Buziaczki dla Liko od rodzinki:lol: I trzymamy kciuki za kolejne wygrane

BOB i BOG wygrał CHIC CHOIX CANDY CANE .Nie ukrywam, ze lhasa ten był moim favorytem do Bob-a , no i ciesze sie ze wygrał i więcej:p

Posted

Buuu, to szkoda że nie ma fotek dobrych :placz: :placz: :placz:

Ale z Nowego Dworu musisz popstrykać jakieś lepsze :evil_lol: :lol: :evil_lol:
Pozdrawiam

Guest marketa2312
Posted

Witam po mieszęczniej przerwie!!
Po woli zaczynam się przyzwyczajać do zdarzeń życiowych , które zaznałam. Lhasa zawsze były moja miłością ( za nim nawet je miałam) także znich tak łatwo nie zrezygnuję.

w Nowym Dworze będzie z tego co wiem Fu chao w szczeniakach i piesek w Championach z Holandii.to już za tydzień !!

Prawie zapomiałam Bardzo bardzo gratuluje wszystkim wygranym w KAtowicach , ja niestety nie dojechałam..w wystawianiu zrobie mała przerwę na doładowanie sił!!!

Dodi przesyłam całuska..wyglądała- wygląda naprawde ślicznie, zaczynam miec kompleksy co ja to mam za lhasa apso?!!!!!
GRATULUJĘ JESZCZĘ RAZ!!!

Posted

[quote name='EwikB']

Chwilka zadumy ....

No cóż, Dafi często popada w chwile zadumy ;) , kilka już takich fotek ma. Cieszy mnie Ewo, że to zdjęcie się Tobie podoba :)

Posted

AgataM napisał(a):
No cóż, Dafi często popada w chwile zadumy ;) , kilka już takich fotek ma. Cieszy mnie Ewo, że to zdjęcie się Tobie podoba :)

Tak, ta foteczka jest super, Dafi tutaj mocno przypomina mi Gizma

Posted

bognik napisał(a):
Jak bym widziała moją Lharę - BOSKA dziewczynka :loveu:
Więcej zdjęć ! :P

To w końcu pólsiostry są;)

Posted

[quote name='Cockerek']:loveu: :loveu: :loveu: Po prostu istne cudo!!! :loveu: :loveu: :loveu: Maaaatko, jaki włos prześliczny!!!

Zgadzam sie :lol: dla Bognika nalezą sie ogromne gratulacje za pielęgnację. Mimo ze jest to jej pierwszy tak kudłaty psiak to stara sie jak moze, no i widać efekty. ;)
Raz jeszcze słowa uznania dla Ciebie Bogna

W ustawianiu też widać coraz lepsze postępy

Posted

Ojej - jaki mi miło, dzięki W końcu do 3 maja już nie daleko.Dzidtka - fota świetna Pani Ewo - pisała do mnie Pani e-maila o tej wystawie i klasie?Nie mogę odebrać narazie poczty, bo wirusy mam, cud że weszłam na dogomanię. Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...