Genia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzidtka-masz rzeczywiscie super reproduktora !!/ doskonałe geny !!/:multi: Dlaczego akurat zalezy Ci na czarnej suni ??:loveu:
Dzidtka_Gl Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 kiedy zaczełam interesować sie lhasa nie znosiułam (ładnie pisząc) czarnych... ale teraz... cóż tylko krowa zdania nie zmienia ;) a Megi jest przesłodka... to ulubienica mojej mamy :)
Cockerek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Bognik, Lhara tak pięknie rośnie i ma juz takie piękne długie włosy, nie wpsominając o tym jej baleyagu , który normalnie mnie zwala z nóg :loveu: Bardzo, bardzo mi się dziewczyna podoba :iloveyou:
Baha Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 a ja przedstawie Wam mojego maluszka: z młodszą Pańcia:-) co tam widac.... z jeszcze młodszą Pancia:-) ukradne jedzonko... udalo sie i zajadam...
EwikB Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 bognik napisał(a):A to moja Lhara: Bognik - Lhara wyglada ślicznie.Ogromne gratulacje za tak staranną pielęgnacje:lol: Tak trzymaj
EwikB Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Baha napisał(a):a ja przedstawie Wam mojego maluszka: No, no - Carmelek coraz doroślejszy , prezentuje się - " bardzo wybitnie obiecująco":lol:
bognik Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Cockerku - wielkie dzięki ;) Jedno ma takie fajne, czarne pasmo włosów :loveu: Jej siostra to dopiero ma CUDNE kolorki :lol: Pani Ewo - dziękuję, dużo pracy wkładam w pielęgnację niuni :P P. Basiu - piesek EXTRA
Cockerek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Te kolorki tzn. pasemka czarne sa swietne. Baha, twój Carmelek tez jest śliczny! Jak mi sie strasznie podobają takie kolorki :multi:
bognik Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Cockerek']Te kolorki tzn. pasemka czarne sa swietne. Cockerku -ta tym zdjęciu widać dobrze Lharci pasemka :eviltong: :
Cockerek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Niejedna kobieta jej pozazdrości :lol:
EwikB Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Z przyjemnością zaprezentuje Wam 4 miesięcznego Idrysa ( nie ukrywam że chciałabym aby chłopak trafił na ringi wystawowe - ale czy sie uda? )
bognik Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Jaki cudny misio :loveu: Mam nadzieję że trafi :lol: A ja dziś rozmawiałam z mamą i powiedziała, że wyślemy zgłoszenie na majową wystawę w Bydgoszczy :multi: A to wczorajsza fotka Lhary:
Guest marketa2312 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Po wielu trudnych chwilach, i tragicznego zdarzenia jestem zmuszona, podaż poniższe info: Jeśli ktoś byłby zainteresowany kupnem ROkiego ( i na warunkach ) proszę o kontakt. Jest mi bardzo przykro.....ale nie mam wyjścia.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Będe wdzięczna też za pomoc w znalezieniu dla niego odpowiedniego domu.
nefesza Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Pies Szczesliwy: Tym bardziej z obserwacji i pilnowania okolicy: I dwie fotki psa nieszczesliwego (wymeczonego kapiela, suszeniem i czesaniem):
Dzidtka_Gl Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 myślę, ze już wszyscy wiedzą ale jeśli nie to z przyjemnością informuje, że u Markety w hodowli Lhamco Laco 09.03.2006 Ch.Pl.,Mł.Ch.Pl.,Mł.Zw.Pl. MAGNOLIA NIGHT Dar Tibetu urodziła po moim DJu: 3 czarnych chłopców, złotą dziewczynkę, 2 złotych chłopców
bognik Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 nefesza - ale ona duża, normalnie SZOK, dawno jej nie pokazywałaś nam :evil_lol: Boshe - GRATULUJĘ małych lhasaczków (oj, chciałabym drugiego :eviltong: ). A tak Lhara przygotowuje się do Bydgoskiej wystawy (kto będzie?):
Dzidtka_Gl Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 miot w hodowli Lhamco Laco ur 09.03.2006 (fotki robione dzisiaj) m: Ch.Pl.,Mł.Ch.Pl.,Mł.Zw.Pl. MAGNOLIA NIGHT Dar Tibetu o: mój DJ czyli Int.Ch.,Mł.Zw.Eur.,Ch.Pl.,Ch.UA,Ch.MDA,Mł.Ch.Pl., Mł.Zw.Kl.Pl.,Mł.Zw.Kl.Cz, BOG, BOG Jun.... itd itp Orlane`s American Made
EwikB Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Bognik - Lhara wygląda coraz sliczniej:lol: Pozwolicie że troszkę sie pochwalę: Zaintrygowani ubiegłorocznymi opowieściami o ezotycznych podróżach i iście ważnych championatach, w tym roku my postanowiliśmy udać się na podbój Mołdawii i zdobyć unikalne trofea :-). O trudach podróży długo by pisać, ........efektów specjalnych mnóstwo ale było świetnie, polska ekipa trzymała sie razem i mocno wpierała sie w bojowych trudach ( zarówno na ringach jak i poza :-)) Pokazywałam Moje futerka czyli Jowo , który w obydwa dni wygrał CAC, CACIB , BOB.Uzyskał swój kolejny Championat - Ch.Mołdawi, został Zw.Mołdawi i ukończył Interchampionat.;) Jego 11 miesieczna córeczka - Limor wybiegała Mł.Ch.Mołdawi, została Mł. Zw.Mołdawi Na finałach zarówno ja , jak i moje dwa futerka zadebiutowaliśmy w konkurencji par, gdzie wybiegaliśmy 3 - cią Najlepszą parę wystawy :-)
sylv Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Gratulacje Ewik i jednocześnie dziękuję za ponowny ratunek i zabranie Bony w tą podróż.Przynajmniej ja też mogę być na topie i mam w domu Ch. Mołdawii. Szkoda tylko,że nie mogłam osobiście uczestniczyć w tej wyprawie. Bognik, Lara wygląda bardzo ładnie, życzę sukcesów na pierwszym boju w Bydgoszczy. Sylwia
HAWAN Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 GRATULACJE Pani Ewo!!!:multi: No i oczywiście gratulacje dla Jowo, ale on to już chyba ma we krwi - co wystawa to The Best - po prostu nie może byc inaczej ;) I pragnę złożyć szacuneczek za odwagę do tych orientalnych wojaży za siódmą górę i siódmą rzekę :lol: Jeszcze raz GRATULUJEMY. Pozdrawiam Hawan
EwikB Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Hawan i Bozena dzieki za gratulacje. Wystawa udana to fakt, ale dawno nie spedziłam tak swietnie czasu na wystawie, mimo że na hali było okropnie zimno, w niedzielę zabrali kurki od ciepłej wody itp to było SWIETNIE:lol: Do tej pory bolą mnie mięśnie brzucha od śmiechu ... Ewa
Baha Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ewa i tutaj Ci gratuluje zwyciestw, a i odwagi przede wszystkim... Gratulacje dla Bony :) Carmelek - synek INTERCHAMPIONÓW cieszy sie z osiagniec swego tatusia:cunao: , trzyma lapki za dalsze sukcesy :bigcool:i sprobuje nie zaiwesc TAKIEGO OJCA pokazujac sie na ringach ;-):evil_lol:
Recommended Posts