Guest marketa2312 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Moje maluszki 5 tygodni :dziewczynka dziewczynka numer 2 . i trzecia "moja" a i piesek:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Guest marketa2312 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 czyli ..teraz samczyki 2: sorki to tez dziewczynka...na górze ale tu już dam chłopaka!! :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: no i drugi!!!! no i moje ulubione zdjecie z ostatniej kliszy!! czyli synek Aleksy z Rockim!!
Guest marketa2312 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ROKI UCZY ALEKSA :mad::mad::mad:...A ALEKS ROKIEGO:mad::mad::mad:
Cockerek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Marketa, wszystkie śliczne, nie widze różnicy czy chłopiec czy dziewczynka, ale co tam :lol: . Cudowne maluchy! :loveu:
Guest marketa2312 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dysponujemy również kubeczkami z tematyką lhasa apso( każde szczenię dostaje w wyprawce...) Na kubku jest cały obrazek , tak jak w moim podpisie. Wygląda to rewelacyjnie!!:multi::multi::multi::multi::multi:
EwikB Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Fajny pomysł , no i od razu reklama hodowli ;) Ja mam kubki z ręcznie malowanymi główkami moich lhasa - wyglada ślicznie i do tego są niepowtarzalne:lol:
Kasia_lhasa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hej !!!! ja też chcę taki kubek!!! :cool3: A szczeniaczki cudne!! :loveu:
Guest marketa2312 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 To już 15 kubek z tematyką MOICH lhasa !! Każde szczenię z poprzedneigo miotu miało swój kubek na pamiątkę zostawiłam sobie je. czyli 7 sztuk ( mysle ze też niepotorzalne!!mimo że nie malowane. Dostałam kilka z zagranicy od hodowców lhasaczków( nie z czech ani słowacji)takze można powiedzieć ze jestem juz kolekcjonerem!!Liczałam na cos od Iwony Adamskiej, która jest bardzo uzdolniona i namalowała kilka kubków ( NIE DLA MNIE)z lhasa i sa boskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem ciekawa ile kubeczków bedę miała za pare lat!!??;););)
Guest marketa2312 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 brat Fu -Chao i Foo- Foo który jest w hodowli :FROM THE HIMALAYA HILL'S I ICH SIOSTRZYCZKA FLOWER OF THE SUN "nauka wystawiania"
bognik Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jakie malusie szczeniaczki, kochane niunie :loveu: Te kubki to bardzo fajny pomysł, też chcę taki :eviltong:
bognik Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 To ja wstawiam filmik z Lharą, filmowałam jakiś miesiąc temu :) : Stróż:
Cockerek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :loveu: :loveu: Śliczna jest! A te jej kolorki, boskie :loveu: Co to za piechol wielki szczeka w tle? Lharcia go chyba szuka, co?
bognik Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Szczeka na owczarka niemieckiego :lol: Mój stróż kochany :loveu: Dzięki Cockerku
Guest marketa2312 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 co do kolekcji!!Mam bardzo utalnetowana znajoma SONGIN Agnieszkę, czesto sprzedaje obrazy na allegro i robi na zamówienie wiele..obrazów np dlamnie namalowała juz kilka: i i i co podoba się???? Mi bardzo ..wstawie kilka moich prób namalowania lhasa apso!!
Guest marketa2312 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Mam nadzieję , ze całkiem się nieskompromituje, ale dla zabawy i dla mojej przyjaciółki namalowałam 50 obrazków na deseczkach do krajania, jesli dobrze sobie przypominam to kilka osób ze środowiska lhasakomaniaków też je mają! Originalne..hihih:lol::lol::lol: bo i niepowtarzalne:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: .KAŻDA INNA!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ........... to kilka z nich!!Prosze się niesmiać!!:mad::mad::mad::mad:I samemu spróbować, wcale nie jest to takie łatwe!!:cool3::cool3::cool3::cool3:
Cockerek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Marketa, wszystko ładne piękne :loveu: A te obrazy cudowne. A wiesz, ja właśnie myślę intensywnie nad obrazem do pokoju, hm, może się do tej twojej znajomej uśmiechnę :lol:
Dzidtka_Gl Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='marketa2312']brat Fu -Chao i Foo- Foo który jest w hodowli :FROM THE HIMALAYA HILL'S to jest strasznie fajny szceniak, szkoda że tak mało profesjonalnie pokazywany i ustawiany na zdjeciu ale ja go widziałąm miodzio!
Baha Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Lhasaczki w Rzeszowie -- sedzia Miroslaw Redlicki - dzis dosc ostro posedziowal IX:) psy szczeniak LUKE Magnum SAL WO otwarta ANAKIN Magnum Sal BDB suki szczeniak LAJLA Magnum Sal WO mlodzież LIKO Azurowa Amhara Zw Ml BOB:multi: :megagrin: :cool2: :smile:
Kasia_lhasa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 a tak padał śnieg u nas w sobotę hahahaha :evil_lol:
Cockerek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Fufcio jest świetny, ładnie stoi :cool3: a jak juz urósł :-o
Maya_Alex Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Baha'] Lhasaczki w Rzeszowie -- sedzia Miroslaw Redlicki - dzis dosc ostro posedziowal IX:) psy szczeniak LUKE Magnum SAL WO otwarta ANAKIN Magnum Sal BDB suki szczeniak LAJLA Magnum Sal WO mlodzież LIKO Azurowa Amhara Zw Ml BOB:multi: :megagrin: :cool2: :smile: Gratulacje dla małej Liko oraz jej włascicielki :thumbs:
bognik Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Fufcio - :loveu: A ma ktoś fotki lhasaczków z Rzeszowa? Ogromne GRATULACJE dla Liko i Nefeszy :thumbs:
Recommended Posts