Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest marketa2312
Posted

Moje maluszki 5 tygodni :dziewczynka

dziewczynka numer 2

.
i trzecia "moja"

a i piesek:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Guest marketa2312
Posted

czyli ..teraz samczyki 2:

sorki to tez dziewczynka...na górze ale tu już dam chłopaka!!
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
no i drugi!!!!

no i moje ulubione zdjecie z ostatniej kliszy!!
czyli synek Aleksy z Rockim!!

Guest marketa2312
Posted

ROKI UCZY ALEKSA :mad::mad::mad:...A ALEKS ROKIEGO:mad::mad::mad:

Guest marketa2312
Posted

Dysponujemy również kubeczkami z tematyką lhasa apso( każde szczenię dostaje w wyprawce...)
Na kubku jest cały obrazek , tak jak w moim podpisie. Wygląda to rewelacyjnie!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Fajny pomysł , no i od razu reklama hodowli ;) Ja mam kubki z ręcznie malowanymi główkami moich lhasa - wyglada ślicznie i do tego są niepowtarzalne:lol:

Guest marketa2312
Posted

To już 15 kubek z tematyką MOICH lhasa !!
Każde szczenię z poprzedneigo miotu miało swój kubek na pamiątkę zostawiłam sobie je. czyli 7 sztuk ( mysle ze też niepotorzalne!!mimo że nie malowane. Dostałam kilka z zagranicy od hodowców lhasaczków( nie z czech ani słowacji)takze można powiedzieć ze jestem juz kolekcjonerem!!Liczałam na cos od Iwony Adamskiej, która jest bardzo uzdolniona i namalowała kilka kubków ( NIE DLA MNIE)z lhasa i sa boskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jestem ciekawa ile kubeczków bedę miała za pare lat!!??;););)

Guest marketa2312
Posted

brat Fu -Chao i Foo- Foo
który jest w hodowli :FROM THE HIMALAYA HILL'S
I ICH SIOSTRZYCZKA FLOWER OF THE SUN
"nauka wystawiania"

Guest marketa2312
Posted

co do kolekcji!!Mam bardzo utalnetowana znajoma SONGIN Agnieszkę, czesto sprzedaje obrazy na allegro i robi na zamówienie wiele..obrazów np dlamnie namalowała juz kilka:

i
i

i co podoba się????
Mi bardzo ..wstawie kilka moich prób namalowania lhasa apso!!

Guest marketa2312
Posted

Mam nadzieję , ze całkiem się nieskompromituje, ale dla zabawy i dla mojej przyjaciółki namalowałam 50 obrazków na deseczkach do krajania, jesli dobrze sobie przypominam to kilka osób ze środowiska lhasakomaniaków też je mają!
Originalne..hihih:lol::lol::lol: bo i niepowtarzalne:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: .KAŻDA INNA!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

........... to kilka z nich!!Prosze się niesmiać!!:mad::mad::mad::mad:I samemu spróbować, wcale nie jest to takie łatwe!!:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Marketa, wszystko ładne piękne :loveu: A te obrazy cudowne. A wiesz, ja właśnie myślę intensywnie nad obrazem do pokoju, hm, może się do tej twojej znajomej uśmiechnę :lol:

Posted

[quote name='marketa2312']brat Fu -Chao i Foo- Foo
który jest w hodowli :FROM THE HIMALAYA HILL'S

to jest strasznie fajny szceniak, szkoda że tak mało profesjonalnie pokazywany i ustawiany na zdjeciu ale ja go widziałąm miodzio!

Posted

Lhasaczki w Rzeszowie -- sedzia Miroslaw Redlicki - dzis dosc ostro posedziowal IX:)

psy
szczeniak
LUKE Magnum SAL WO
otwarta
ANAKIN Magnum Sal BDB

suki
szczeniak

LAJLA Magnum Sal WO
mlodzież
LIKO Azurowa Amhara Zw Ml BOB:multi:
:megagrin: :cool2:
:smile:

Posted

[quote name='Baha'] Lhasaczki w Rzeszowie -- sedzia Miroslaw Redlicki - dzis dosc ostro posedziowal IX:)

psy
szczeniak
LUKE Magnum SAL WO
otwarta
ANAKIN Magnum Sal BDB

suki
szczeniak

LAJLA Magnum Sal WO
mlodzież
LIKO Azurowa Amhara Zw Ml BOB:multi:
:megagrin: :cool2:
:smile:

Gratulacje dla małej Liko oraz jej włascicielki :thumbs:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...