Kasia_lhasa Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Co za cudna mordka :) :loveu: tylko ja całować :p
karolayna Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 jakie słodziutkie :loveu: śliczny języczek :lol::loveu:
Dzidtka_Gl Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 więcej fotek z Eukanuba Show z USA u mnie na forum www.mojeforum.net/zczanca
Guest marketa2312 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 niom babeczka z czarnym lhasaczkiem, ma super suknie!!!Musze się za taką rozejrzeć , na światówce zabłysnę!!!( przynajmniej kiecką););););)
Dzidtka_Gl Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 poproś o styliste koleżanke od lhasa, da Ci na miary na kogo trzeba i dłuuuugo będziemy podziwiać Twój ubiór :eek2: tylko błagam grochy sobie podaruj ;)
Guest marketa2312 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 NIE MAM ZIELONEGO POJECIA, KTÓRA Z MOICH KOLEZANEK MA STYLISTKĘ?\ może mała podpowiedż?????? a grochy........hmmmmmm jakos nie lubie ..kojarzą mi się albo z babciami, albo z przedszkolem. A jak latem pojade do rodziców na wioskę..tam tez kilka PAń preferuje garderobe " w grochy" zaopatruja się w zagranicznych sklepach "na wagę." to darujmy sobie... ale pomyśl o wyjeżdzie jutro!!!!!JAk taka pogoda...że okna juz niewidać na parterze!!
Dzidtka_Gl Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 będziemy twarde, damy rade i dojedziemy :) :painting:
Guest marketa2312 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sprawdzę twoją twardość!! Wrzócę sanki!!!Jakby co to ciągnąć bedą pasażerowie!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad: No bo w końcu po to jedziecie!!! łopaty też wezmę...!!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Baha Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Marketa , dzięki za fotki, Twoje psiaki naprawde ładnie sie prezentują. Rocki wyglada bardzo ładnie. Gratulacje:)
Dzidtka_Gl Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 no i nie pojechałyśmy :( ale za daleko jak na te warunki... za to pewnie jutro będą nowe fotki maluszków :)
Guest marketa2312 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 W Głogowie rasę wygrała AFERA PIBARO.. gratulujemy!!:razz::razz::razz: Gratulujemy także Asi i Felkowi!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja niestety nie dotarłam, bo mnie mąż nie puścił!!:cool3::cool3::cool3: 420 km w taką pogodę w jedną stronę...STANOWCZO..zagroził ,że sprzeda auto!!:mad::mad::mad:jeśli bedę tak wariować, żadne obiecanki , że pojadę wolno NIE POMOGŁY !! Ale za 3 tygodnie Bydgoszcz !!!:lol::lol::lol:
Genia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Marketa-ale maz Cie musi bardzo kochac! :loveu: Rano u mnie za oknem -25 C .!! brrr:placz:
bognik Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Witajcie w ten bardzo mroźny dzień. U nas -20, Lhara na dwór nie chce wychodzić pomimo długiej sierści, jedynie w kombinezonie wariuje :) Dziś się z domu nie ruszam, tragedia ...
sylv Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 W Grudziądzu teraz tylko -19, rano było -23. Moje panny nie wykazują wielkiego zachwytu z powodu warunków pogodowych, za to Dante jest zachwycony i nurkuje w zaspach. Co do podrózy w taką pogodę to nie dziwię się nikomu kto pozostał w domu.Wczoraj musiałam wybrać się do Torunia i całe szczęście zdecydowałam się na pociąg. Okazało się, że w godzinach porannych były poważne problemy z dojazdem do Torunia od mojej strony ze względu na zaspy. Czasami faceci wykazują jednak przejawy logicznego myślenia. Sylwia
nefesza Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Facetom faktycznie to sie zdarza, natomiast nie ma to jak babska determinacja :lol: Wawe tez wczoraj zasypalo, plugi jezdzily chyba dla ozdoby, bo ani nie spychaly, ani nie sypaly.... ale ja twardo postanowilam odwiedzic znajomych za Pruszkowem... i droga w jedna strone (pomijajac bladzenie) zajela - bagatela - 2,5 h!!! (normalnie byloby 40 min) Za to coz za wspanianialy pokaz charakterku mojej panny! Obcy dom, obce psy.... a Liko prym wiodla, suke gospodarzy pogonila :evil_lol:
sylv Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Czyli dziewczynka się spisała jak na lhasaka przystało:evil_lol: Co do babskiej determinacji, to nawet już nie moge się nią wykazać. Mój samochodzik stwierdził,że jemu dobrze tam gdzie stoi i nigdzie nie jedzie:shake: Zrobił E....e....e i koniec wycieczki. Aktualna temperatura w Grudziądzu -25,8 . Sylwia
nefesza Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 sylv napisał(a):Czyli dziewczynka się spisała jak na lhasaka przystało:evil_lol: Taaaa, tylko dwa pozostale psy to tez byly lhasa (w tym pogoniona sunia):razz:
sylv Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Super zdjątka.:lol: No cóż , wszystko wskazuje na to,że Twoja dziewczynka wykazala większą determinację:evil_lol: albo charakterek ma silniejszy:mad: . Sylwia
nefesza Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 sylv napisał(a):Super zdjątka.:lol: No cóż , wszystko wskazuje na to,że Twoja dziewczynka wykazala większą determinację:evil_lol: albo charakterek ma silniejszy:mad: . Sylwia Mloda jeszcze i glupia, mam tylko nadzieje, ze nie przekona sie bolesnie,ze nie z kazdym psem warto zadzierac....
sylv Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 No cóż, brak respektu do innych psow leży chyba w naturze lhasa. Moje dziewczyny są święcie przekonane o swojej "wielkości".Jeszcze żaden z okolicznych psów nie próbował zmienić ich nastawienia do życia. Wszystko wskazuje na to, że pewność siebie to podstawa egzystencji.:mad: Sylwia :lol:
EwikB Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Wow, ale stronek przybyło, temat sie rozkręca:lol: Liko wygląda przesłodko. Marketa ,Roki prezentuje sie świetnie, myślę że nie masz powodu do narzekania:evil_lol: A tak wogóle to dlaczego jest tak zimno ?:-o
EwikB Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 sylv napisał(a): Moje dziewczyny są święcie przekonane o swojej "wielkości". Wszystko wskazuje na to, że pewność siebie to podstawa egzystencji.:mad: Sylwia :lol: Ciekawy tekst ..;)
Cockerek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Nefesza, Liko jest śliczna. Mnie się tak podobają lhasaczki w tych kitkach :loveu: A w tym śniegu... :loveu:
Recommended Posts