Guest marketa2312 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 no super...to jeszcze jedna "babeczkę". i bedzie super.. Gwen i Greta no bo Ginger to raczej mi na chłopaka...pasuje..ale tez w sumie ...w najgorzym przypadku!! jak juz ...nic sie niewymyśli..;););)
Guest marketa2312 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Niemam takich okularów!!!!!!!!!ale ulubiona fotka w hotelu w Sopocie bo dużej imprezie...my na podlodze a psy na łużkach, dobrze , ze nas w klatkach niepozamykały i mało brakło tak naprawdę!!! ROCKI Z AXĄ...
mar Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Marketa: GWYNETH PARTLOW :eviltong: I żeby była taka śliczna jak ona :-) GLENN CLOSE ewentualnie...
Guest marketa2312 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 a co to za "gwiazdy? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:pierwszy raz widze...słyszę..takie nazwiska..http://img445.imageshack.us/img445/3921/photo210zu.jpg
Dzidtka_Gl Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 nie przyznawaj się że nie znasz GWYNETH PARTLOW i GLENN CLOSE ;))) obie aktorki... mi sie imię GINGER podoba :) ja tej fotki z Sopotu nie widziałam, super wyszły!!! szkoda że nie ma jeszcze na niej takich fajnych poduszek w tybetańskie wzorki, takie co były w Austrii na specjalistycznej, trzeba takie kupic do fotek :) no widze Marcin, że "moje" lhasa Cię wciagneły... w końcu jesteś jednym z wielu ojców i matek moich obecnych dzieci a licze na więcej ;))
Guest marketa2312 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Już wiem, mąz mni eopierdzielił że neiwiedziałam...zaraz wymienił kilka filmów..takż ejuż wiem nawet jak wygladają!!NO ja niejestem tv maniak ...co oglądam: WYSTAWY...które nagrywa mi koleżanka z Czech( jej mąż pracuje w TV także fajnie opracowane z napisami,,,,super)http://img347.imageshack.us/img347/7451/p91800931ma.jpg
mar Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Dzidtka napisał(a):no widze Marcin, że "moje" lhasa Cię wciagneły... w końcu jesteś jednym z wielu ojców i matek moich obecnych dzieci a licze na więcej ;)) Mi lhasa się podobały odkąd sięgam pamięcią to znaczy od książki Smyczyńskiego, gdzie był taki śmieszny niemiecki platynowy lhasa na zdjęciu :-) Kiedyś (jak już się wyprowadze ze stolicy) na bank sobie takiego sprawię :D Glenn Close grała w bardzo kynologicznym filmie "101 dalmatyńczyków", a Patrlow w przepięknym filmie "Great expectations"... :loveu: No a wątek śledzę ze względu na arcyciekawy dyskurs, co się w nim toczy :diabloti:
Cockerek Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ja tej, Ewik, ale elegancka damulka :loveu: ;) Marketa twoje psiaki fajne kitki mają :) A fotka na plaży super wyszła :loveu:
Dzidtka_Gl Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 właśnie wczoraj oglądałyśmy europejską wystawę i specjalistyczną wystawę ras tybetańskich z Austrii, zresztą co roku mamy fajne relacje od nich, Dortmund znam na pamięć, to miłe :) no i wiele rzeczy można zobaczyć dokładnie, po kilka razy, a że nakręcone przez osobę znającą sie na psach więc wie na co zwrócic uwage :)
Dzidtka_Gl Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 mar napisał(a): No a wątek śledzę ze względu na arcyciekawy dyskurs, co się w nim toczy :diabloti: dobrze, że chociaż jesteś w temacie ;) i zapisuje Cię na liste zavirusowanych PONiarzy LHASAkami ;)
Guest marketa2312 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :roll::roll:oj tak akurat z Sopotu kilka fajnych ...ale niebędę zanudzać moimi psami!! bo znów to ktoś jakoś inaczej wykorzysta niż myślałam..Ale za imiona dziękuję...:-o:-o:-o i to bardzooo.. a tak zaczynam tęskni za wystawami...i sobie tak myślę.... że z zagranicznymi wystawcami , nie ma problemu napicia sie na wystawie kawy..posiedzieć za to z polskimi juz gorzej :mad::mad::mad::mad: no chyba,:angryy::angryy::angryy::angryy: że nie wystawiają LHASAKI!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .
Draczyn Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 marketa2312 napisał(a)::roll::roll:oj tak akurat z Sopotu kilka fajnych ...ale niebędę zanudzać moimi psami!! bo znów to ktoś jakoś inaczej wykorzysta niż myślałam..Ale za imiona dziękuję...:-o:-o:-o i to bardzooo.. a tak zaczynam tęskni za wystawami...i sobie tak myślę.... że z zagranicznymi wystawcami , nie ma problemu napicia sie na wystawie kawy..posiedzieć za to z polskimi juz gorzej :mad::mad::mad::mad: no chyba,:angryy::angryy::angryy::angryy: że nie wystawiają LHASAKI!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .Nie masz raji nie zawsze. Z zagranicznymi wystawcami jest wszystko ok dopóki z nimi nie wygrasz. Byłiśmy kiedyś w Przadze. Podchodzili do nas, brali wizytowki, zachwycali się naszymi psami, a gdy nasz pies wygral psy i zgarnął CACIB, a suka wygrala suki, to wszyscy się od nas plecami odwrocili i wręcz przestali się odzywac. odobnie bylo w Sztuttgardzie, tylko tam nie robili tego tak oficjalnie, tylko szemrali po kątach. Wszędzie jest podobnie, a szkoda
Wind Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 marketa, Bardzo prosze abys stosowala sie do Regulaminu Forum. Wstawiane przez Ciebie zdjecia sa STANOWCZO za duze! Mod.
EwikB Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Mhh, ja nie uważam żeby było aż tak zle.Ja na ostatnich wystawach których wystawiałam w Pl. ( 2 x Legionowo, Toruń) było bardzo sympatycznie i nie tylko kawę piliśmy ,łącznie z shickami , lhasa , lewkami i innymi futerkami. Było bardzo sympatycznie. Tylko chęci potrzebne:lol: A co do kasety z Tulln to nie miałam możliwości obejrzenia, czy można ją od Ciebie pożyczyć, czy poprosić o przegranie;)
pumilo Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Dziewczyny, ja to zupełnie z innej beczki, ale może mi pomożecie ;) Marketa, Dzidtka Wy jesteście z Radomia, macie jakiegoś dobrego, godnego polecenia weta w Radomiu?
Guest marketa2312 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 jEST NAPEWNO KILKU!! Jesli wiesz gdzie jest KOREI lub MINIMAL? to zaraz za minimalem skręcasz w prawo (od strony WERNERA) tam jest i POwiatowy wet, i kilka 4 to napewno różnych lecznic, no to ja polecam OSTRACHA ( niebieski budynek)lub PÓŁTORAKA( niebieskie wstawki na budynku).
pumilo Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Dzięki, to dla kolegi. Po ostatnich przejściach z psami, przyjeżdża do mojego weta do Lublina, ale na dłuższą metę, to bez sensu jeździć z ze wszystkim 120 km :roll:. Lekarz do którego chodził, leczy dziwnie, delikatnie rzecz ujmując ;). Dzięki jeszcze raz, przekażę mu.
Dzidtka_Gl Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 daj nam znać na priv co to za wet... chociaż tak na prawdę to każdy weterynarz ma "coś" na sumieniu i opinie na temat weterynarza bywają skrajne
Cockerek Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Pani weterynarz z mojego miasta u wszystkich suk widzi ropomacicze i zaraz pod nóż bierze (nota bene sunia mojej koleżanki zmarła kilka godzin po tej operacji), a u mojego Toffika, który się drapał "wykryła" nadrważliwość na dane pokarmy i zaleciła eukanubę - pies miał grzybiczne zapalenia skóry :angryy: A tak na marginesie ta babka reklamowała swoją "klinikę" kilka razy w Moim Psie :shake:
Guest marketa2312 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :angryy::angryy::angryy::angryy:Niezła musi być!!!:shake::shake::shake::shake: to prawdziwi rzeznik..:shake::shake::shake::shake::shake:.do sklepu miesnego niech sie przyjmie:shake::shake::shake::shake::shake:..to będzie cały czas krajac świeże mieso i robić odpowiednie porcje.:shake::shake::shake::shake:..a super bedzie miała:multi::multi::multi::multi: , bo nikomu śmierć nie zawini ani nie zaszkodzi!!:mad::mad::mad::mad:
Cockerek Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Wiesz, dokładnie tak na nią mówimy - rzeźnik! :angryy:
Guest marketa2312 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 a to 5 miesięczny FOO-FOO i ze wczoraja 8 dniowe klopsiki. dwie suczki...prawdopodobnie GWEN i GRETTA poniżej cała gromadka!! http://img247.imageshack.us/img247/7121/601b9hd.jpg
Ki-wi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='marketa2312']a to 5 miesięczny FOO-FOO i ze wczoraja 8 dniowe klopsiki. dwie suczki...prawdopodobnie GWEN i GRETTA poniżej cała gromadka!! http://img247.imageshack.us/img247/7121/601b9hd.jpg Klopsiki nie wyszly:roll: A malego FOO-FOO nie moge powiekszyc i prawie go nie widac:-o
bognik Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Jakie malusie - napatrzeć się nie mogę :loveu: FOO-FOO też nie mogę powiększyć ... :/
Recommended Posts