Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Guest marketa2312
Posted

no super...to jeszcze jedna "babeczkę". i bedzie super..
Gwen i Greta no bo Ginger to raczej mi na chłopaka...pasuje..ale tez w sumie ...w najgorzym przypadku!!
jak juz ...nic sie niewymyśli..;););)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest marketa2312
Posted

fajny luzik...prawie jak Rocki!!

Guest marketa2312
Posted

Niemam takich okularów!!!!!!!!!ale ulubiona fotka w hotelu w Sopocie bo dużej imprezie...my na podlodze a psy na łużkach, dobrze , ze nas w klatkach niepozamykały i mało brakło tak naprawdę!!! ROCKI Z AXĄ...

Posted

nie przyznawaj się że nie znasz GWYNETH PARTLOW i GLENN CLOSE ;)))
obie aktorki...

mi sie imię GINGER podoba :)

ja tej fotki z Sopotu nie widziałam, super wyszły!!! szkoda że nie ma jeszcze na niej takich fajnych poduszek w tybetańskie wzorki, takie co były w Austrii na specjalistycznej, trzeba takie kupic do fotek :)

no widze Marcin, że "moje" lhasa Cię wciagneły... w końcu jesteś jednym z wielu ojców i matek moich obecnych dzieci a licze na więcej ;))

Guest marketa2312
Posted

Już wiem, mąz mni eopierdzielił że neiwiedziałam...zaraz wymienił kilka filmów..takż ejuż wiem nawet jak wygladają!!NO ja niejestem tv maniak ...co oglądam: WYSTAWY...które nagrywa mi koleżanka z Czech( jej mąż pracuje w TV także fajnie opracowane z napisami,,,,super)http://img347.imageshack.us/img347/7451/p91800931ma.jpg

Posted

Dzidtka napisał(a):
no widze Marcin, że "moje" lhasa Cię wciagneły... w końcu jesteś jednym z wielu ojców i matek moich obecnych dzieci a licze na więcej ;))

Mi lhasa się podobały odkąd sięgam pamięcią to znaczy od książki Smyczyńskiego, gdzie był taki śmieszny niemiecki platynowy lhasa na zdjęciu :-) Kiedyś (jak już się wyprowadze ze stolicy) na bank sobie takiego sprawię :D

Glenn Close grała w bardzo kynologicznym filmie "101 dalmatyńczyków", a Patrlow w przepięknym filmie "Great expectations"... :loveu: No a wątek śledzę ze względu na arcyciekawy dyskurs, co się w nim toczy :diabloti:

Posted

właśnie wczoraj oglądałyśmy europejską wystawę i specjalistyczną wystawę ras tybetańskich z Austrii, zresztą co roku mamy fajne relacje od nich, Dortmund znam na pamięć, to miłe :) no i wiele rzeczy można zobaczyć dokładnie, po kilka razy, a że nakręcone przez osobę znającą sie na psach więc wie na co zwrócic uwage :)

Posted

mar napisał(a):

No a wątek śledzę ze względu na arcyciekawy dyskurs, co się w nim toczy :diabloti:

dobrze, że chociaż jesteś w temacie ;)

i zapisuje Cię na liste zavirusowanych PONiarzy LHASAkami ;)

Guest marketa2312
Posted

:roll::roll:oj tak akurat z Sopotu kilka fajnych ...ale niebędę zanudzać moimi psami!!
bo znów to ktoś jakoś inaczej wykorzysta niż myślałam..Ale za imiona dziękuję...:-o:-o:-o i to bardzooo..
a tak zaczynam tęskni za wystawami...i sobie tak myślę....
że z zagranicznymi wystawcami , nie ma problemu napicia sie na wystawie kawy..posiedzieć za to z polskimi juz gorzej :mad::mad::mad::mad:
no chyba,:angryy::angryy::angryy::angryy: że nie wystawiają LHASAKI!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
.

Posted

marketa2312 napisał(a):
:roll::roll:oj tak akurat z Sopotu kilka fajnych ...ale niebędę zanudzać moimi psami!!
bo znów to ktoś jakoś inaczej wykorzysta niż myślałam..Ale za imiona dziękuję...:-o:-o:-o i to bardzooo..
a tak zaczynam tęskni za wystawami...i sobie tak myślę....
że z zagranicznymi wystawcami , nie ma problemu napicia sie na wystawie kawy..posiedzieć za to z polskimi juz gorzej :mad::mad::mad::mad:
no chyba,:angryy::angryy::angryy::angryy: że nie wystawiają LHASAKI!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
.
Nie masz raji nie zawsze. Z zagranicznymi wystawcami jest wszystko ok dopóki z nimi nie wygrasz. Byłiśmy kiedyś w Przadze. Podchodzili do nas, brali wizytowki, zachwycali się naszymi psami, a gdy nasz pies wygral psy i zgarnął CACIB, a suka wygrala suki, to wszyscy się od nas plecami odwrocili i wręcz przestali się odzywac. odobnie bylo w Sztuttgardzie, tylko tam nie robili tego tak oficjalnie, tylko szemrali po kątach. Wszędzie jest podobnie, a szkoda

Posted

Mhh, ja nie uważam żeby było aż tak zle.Ja na ostatnich wystawach których wystawiałam w Pl. ( 2 x Legionowo, Toruń) było bardzo sympatycznie i nie tylko kawę piliśmy ,łącznie z shickami , lhasa , lewkami i innymi futerkami. Było bardzo sympatycznie.
Tylko chęci potrzebne:lol:

A co do kasety z Tulln to nie miałam możliwości obejrzenia, czy można ją od Ciebie pożyczyć, czy poprosić o przegranie;)

Posted

Dziewczyny, ja to zupełnie z innej beczki, ale może mi pomożecie ;) Marketa, Dzidtka Wy jesteście z Radomia, macie jakiegoś dobrego, godnego polecenia weta w Radomiu?

Guest marketa2312
Posted

jEST NAPEWNO KILKU!!
Jesli wiesz gdzie jest KOREI lub MINIMAL?
to zaraz za minimalem skręcasz w prawo (od strony WERNERA)
tam jest i POwiatowy wet, i kilka 4 to napewno różnych lecznic, no to ja polecam OSTRACHA ( niebieski budynek)lub PÓŁTORAKA( niebieskie wstawki na budynku).

Posted

Dzięki, to dla kolegi. Po ostatnich przejściach z psami, przyjeżdża do mojego weta do Lublina, ale na dłuższą metę, to bez sensu jeździć z ze wszystkim 120 km :roll:. Lekarz do którego chodził, leczy dziwnie, delikatnie rzecz ujmując ;). Dzięki jeszcze raz, przekażę mu.

Posted

Pani weterynarz z mojego miasta u wszystkich suk widzi ropomacicze i zaraz pod nóż bierze (nota bene sunia mojej koleżanki zmarła kilka godzin po tej operacji), a u mojego Toffika, który się drapał "wykryła" nadrważliwość na dane pokarmy i zaleciła eukanubę - pies miał grzybiczne zapalenia skóry :angryy: A tak na marginesie ta babka reklamowała swoją "klinikę" kilka razy w Moim Psie :shake:

Guest marketa2312
Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy:Niezła musi być!!!:shake::shake::shake::shake:
to prawdziwi rzeznik..:shake::shake::shake::shake::shake:.do sklepu miesnego niech sie przyjmie:shake::shake::shake::shake::shake:..to będzie cały czas krajac świeże mieso i robić odpowiednie porcje.:shake::shake::shake::shake:..a super bedzie miała:multi::multi::multi::multi: , bo nikomu śmierć nie zawini ani nie zaszkodzi!!:mad::mad::mad::mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...