bognik Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Pani Ewo - a mogę prosić o fotki Lhary z dzieciństwa - mam nowy komputer i starszych zdjęć nie mam :oops:
nefesza Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Fotki z ostatniej niedzielnej sesji zdjeciowej Liko (ja to mam slicznego piesia nie?;-) ) Nota bebe ow fotel stal sie ostatnio ulubionym miejscem do spania malej :) ps. aaale tu sie pozmienialo.... :-o [SIZE=2] i znow sie trzeba przyzwyczjac na nowo:huh:
Cockerek Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Śliczny aniołeczek i ma takie pomysłowe kitki :loveu: A co ona tak język nam pokazuje? ;)
nefesza Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Cockerek napisał(a):Śliczny aniołeczek i ma takie pomysłowe kitki :loveu: A co ona tak język nam pokazuje? ;) To po zabawie i zziajana z lekka :) A i tak usiedziec nie chciala ;)
Cockerek Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Hm, ja to chyba jutro Nelcię w obroty wemzę i spróbuję jej takie kitki zrobić ;) Jak mi wyjdzie to pokażę ;) A piesek naprawdę śliczny :-D
EwikB Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Nic tylko napisać że Liko wygląda ślicznie:-D I aby tak dalej ..
Dzidtka_Gl Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 wszystkim właścicielom jak i miłośnikom LHASA APSO składam najserdeczniejsze, najcieplejsze życzenia WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
JustynaJK Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='EwikB']Natalia, trzymam kciuki za slicznego maluszka :D Maya , masz rację , to taki sam sobolek , zresztą jest to rodzina Jowo. :) Przygotowany i pokazywany jest super. A tutaj Jowo w Niemczech - BOB Anaberg '05 ( fotka wykonana przez Team Roberto ) piękny i ciekawie umaszczony:flasings:
BOŻENA Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 WITAM !!! Piesek prześliczny !!!!!!!!!!!!:-D A ja Wszystkim życzę Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Wszystkiego Najlepszego ,Wielu Sukcesów Wystawowych w 2006 Roku
nefesza Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Cockerek napisał(a):Hm, ja to chyba jutro Nelcię w obroty wemzę i spróbuję jej takie kitki zrobić ;) Jak mi wyjdzie to pokażę ;) A piesek naprawdę śliczny :-D Tiaa... tylko, ze Ty nie musisz - chyba lhasaki sa jedyne (a na pewno nieliczne) gdzie konieczny jest przedzialek na srodku glowki... stad kucyki parami, zamiast jednego. Ech, a jeden kucyk zamiast dwoch, i do tego rownych robi sie o wiele latwiej! Ale do dziela Cockerek! Z przyjemnoscia zobacze dwa kucyki na Nelci glowce :-D
Cockerek Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 A to może i fakt. Przedziałka nie muszę robić, ale dwa kucyki mile widziane ;) Tylko że tak naprawdę ode właściciela zależy czy jeden czy dwa. A mi też chodziło o to, że w takie kitki to dużo włosów zbiorę i oczu drażnić nie będą. Ale dzisiaj nie próbowałam, bo nie za bardzo mi się chciało ;) Ot, takiego lenia miałąm ;)
Natalia_W Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Chcialam zlozycz Wam zyczenia Swiateczne :)
EwikB Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Witam Była Liko, teraz Limor w wieku 8 miesięcy;-)
Cockerek Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Śliczny, tak dumnie stoi :-D Mnie to się podobają te ich balejaże ;) Wszystkim właścicielom lhasaczków i ich pieskom życzę Wesołych Świąt! :x-mas:
Baha Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek niechaj gwiazdka z nieba leci niech choinka się wam świeci bialy puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada niech w te Święta będzie pięknie no i radość będzie wszędzie. Życzy Barbara i Jacek z dziećmi i bandą futrzaków
Baha Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Witajcie Oto moje psiaki:-) Młodsze towarzystwo:-) Sunia Malaga ( ta jasniejsza) po Nowym Roku jedzie do Danii... :-( ...a tak wygladala moja kuchnia podczas przygotowan swiatecznych (zagadka - ile jest psów na fotce:):
Cockerek Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 [quote name='Baha'] (zagadka - ile jest psów na fotce:): 5? :B-fly:
bognik Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Ale fajna fotka - też obstawiam że 5 :megagrin:
Baha Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 hehehe, jasne ze 5:-) dopoki robialm w kuchni lezaly sobie i spały... moje psiaki chodza wszedzie za mną, i jako, ze maluchy sa niewielkie, to mieszcza sie o okolicy stolu, ale jak sie niufa polozy, a jak juz zasnie mocno, wtedy nawet przekroczyc ja ciezko :)
EwikB Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Tylko 5 ? Hihi :-), u mnie teraz to sztukowo więcej, ale w przeliczeniu na masę to niekoniecznie:great:
bognik Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 A to moja Lhara (niedługo urodzinki - 1 stycznia :bday: ) http://img434.imageshack.us/img434/7108/dscf073517hc.jpg :)
Recommended Posts