Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nefesza :o :o nareszcie jakaś porządna fotka :lol: super :angel: :angel: ,Liko też ma śliczny kolorek :lol: szkoda,że tk mało macie z wystawy :lol: a twój TZ to ma niezłe brwi :o :o

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nefesza
Liko Cudna. Nie ma wiecej zdjec?? Gratuluje debiutu i cos czuje, ze polknelas bakcyla. ;)

Mialam wielka ochote pojechac na te wystawe, ale jakis potrzebujacy czlowiek :evilbat: , swisnal nam lusterko od samochodu. :roll: :P

Myslalam o Tobie i Liko i trzymalam kciuki, takze ciesze sie, ze sie Wam podobalo i chcecie jeszcze! :)

Posted

:oops: :oops: :oops: Bardzo mi milo, ze uslyszalam tyle cieplych slow. I jestem szczerze zdziwiona, ze nasz debiut spotkal sie z takim zainteresowaniem i zyczliwoscia :D Wszystkim za to bardzo dziekuje :D

Ania-k brwi to on ma :wink: ja juz sie przyzwyczailam i zapomnialam, ze moga robic wrazenie :wink:

anii czy ja gdzies wspomnialam, ze szykujemy sie na nastepna? :wink:

Posted

[quote name='nefesza']

A nie chcesz jechac na nastepna?! :o ;)

Posted

[quote name='anii'][quote name='nefesza']

A nie chcesz jechac na nastepna?! :o ;)

A pewnie, ze chce! Najprawdopodobniej w lutym do Bydgoszczy 8)

Posted

nefesza napisał(a):
A pewnie, ze chce :wink: Najprawdopodobniej w lutym do Bydgoszczy 8)

Do Bydgoszczy? A może do Rzeszowa byś się chciała wybrać, nie tak w sumie dużo dalej, miałabyś metę u mnie a następnego dnia razem byśmy pojechały :D Odemnie to przysłowiowy "rzut beretem" do Rzeszowa :wink:

Posted

NEFESZA -wielkie Gratulacje za tak wspaniały debiut i piękne prezentowanie-nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę tych umiejętności-bo mnie dopiero to czeka-a lhasaka się wystawia inaczej niż briarda-niestety :cry:

Posted

Cockerek napisał(a):
Ja się z Nelką w Bydgoszczy też pojawię :P Ciekawe kto jeszcze ze swoją ozdóbka przybędzie :P

Najprawdopodobniej ja, ale nie wiem czy wystawowo (zależy czy zdążę wyrobić rodowód :evil: ) czy jako widz (oczywiście z psem) :D

Posted

Gośka napisał(a):
nefesza napisał(a):
A pewnie, ze chce :wink: Najprawdopodobniej w lutym do Bydgoszczy 8)

Do Bydgoszczy? A może do Rzeszowa byś się chciała wybrać, nie tak w sumie dużo dalej, miałabyś metę u mnie a następnego dnia razem byśmy pojechały :D Odemnie to przysłowiowy "rzut beretem" do Rzeszowa :wink:

Gosiu dzieki piekne za propozycje! Na pewno sie zastanowimy, tylko podejrzewam, ze do lutego jeszcze nie bedziemy zmotoryzowani :( A do Was z Wawy to czym by najlepiej??? Zastanowimy sie na pewno!

Tomek, przeczytwaszy "bysmy pojechaly" pyta, czy w takim razie on i Twoj Szanowny Malzonek zostaliby razem u Was :lol: :lol: :lol:

Posted

Nefesza do mnie z W-wy jest bezpośrednie połączenie, Magda z Szelmą w lato przyjeżdżały się strzyc, więc nie jest tragicznie :wink: PKS jedzie w miarę szybko, chyba nawet szybciej niż samochodem czasami, są też pociągi.
Panowie oczywiście mają wybór, ale mogliby sobie piffo żłopać w domq, zamiast spać na klatkach na wystawie :lol: No chyba że koniecznie chcieliby kibicować, nie wiem jak Twój TZ, ale mój to chyba powoli ma dość wystaw. Dlatego 2 lata temu zmusił mnie szantażem do zrobienia prawka :wink:

Posted

Moj ma jeszcze 2 podejscia. Powiedzial, ze zdecyduje, czy mu sie wystawy podobaja czy nie po 3 na ktorej bedzie - na razie jako "wystawca" zaliczyl jedna ;)

Posted

Cockerek napisał(a):
Bognik, a ja też jeszcze rodowodu pewnie nie dostanę, ale jedziemy.
Zaraz, a wy w jakiej klasie?

Jak się nie mylę to już w młodzieży, a Wy ???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...