bognik Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Jejku - jak bym moją Lharę widziała jak była malutka !!!! Taka malutka była (identyczna jak FREBI) :) A teraz taka pannica: Więcej fotek FREBi :):):)
helcia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 No faktycznie podobna jest moja Ferbunia do twojej suni.Powiedz mi Bognik ile ona miała na tej twojej fotce pierwszej -w podobnym wieku jak moja??
bognik Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Była chyba w tym samym wieku co Frebi, niedawno wzięta od P. Ewy :)
Cockerek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Świetne to zdjęcie na śniegu! :angel: Ja też chcę takie dla Nelci! ... hm, o ile będzie ją widać na takim śniegu :lol:
helcia Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Moja 7-mio letnia briardka wreszcie zaakceptowała małą fruzię. Zapraszam na moją straonkę GALERIA -NIKI -fotki jak się bawią może nie- zawyraźne ,ale są.
Natalia_W Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 kilka fotek lhasa z Nowej Rudy :D i sliczny malutki lhasa
Dzidtka_Gl Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 to jeszcze kilka fotek Felka czyli Very Versace`s Version Originale z Czańca http://img277.imageshack.us/img277/5650/feleknr41pi.jpg
helcia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Dzidka -piękny ten twój Felek !!!!!!!! :D Ale ogółnie pieski śliczniutkie- a to młode przesłodkie a jak pięknie stoi i się wystawia -normalnie SZOK :P
EwikB Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Zwycięzcą Rasy i vice BOG w Nowej Rudzie była Afera Pibaro W ten sam wekend w Wilnie sunia z mojej hodowli -Unique Beauty Azurowa Amhara po pokonaniu fińskiej konkurencji otrzymała CAC i CACIB.Na drugi dzien wystawy również została Najlepszą suką. Nie ukrywam ze bardzo się cieszę. pozdrawiam Ewa
Maya_Alex Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 EwikB napisał(a):Zwycięzcą Rasy i vice BOG w Nowej Rudzie była Afera Pibaro W ten sam wekend w Wilnie sunia z mojej hodowli -Unique Beauty Azurowa Amhara po pokonaniu fińskiej konkurencji otrzymała CAC i CACIB.Na drugi dzien wystawy również została Najlepszą suką. Nie ukrywam ze bardzo się cieszę. pozdrawiam Ewa Aferę Pibaro widziałam osobiście - przepiękna suka, jaki włos... Ewik, gratuluję sukcesu z Wilna :wink:
Natalia_W Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ja rowniez widzialam Afere Pibaro i nie ukrywam ze zrobila na mnie duze wrazenie... ale chyba najwieksze to zrobila na mojej mamie :wink: jak moja mama przechodzila ta zaczela merdac ogonkiem i odrazu przymiliac do mojej mamy 8) slodziaska byla :angel: No i to dzieki niej uslyszalam wreszcie : "no jak zdasz mature to moze... kupimy takiego psiaka... na ole co ja mam mu kitki czesac :wink: " Dzieki tej wystawie (a w zasadzie dzieki Aferze ;) ) Moi rodzice przekonali sie troche do trzeciego psa w domu :wink: hehe
nefesza Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Natalia_W napisał(a): jak moja mama przechodzila ta zaczela merdac ogonkiem i odrazu przymiliac do mojej mamy 8) slodziaska byla :angel: Ooooo! :o Jak nie lhasak (dorosly).....
bognik Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Śliczne lhasaczki, cuda kochane :D Afera Pibaro PIĘKNA :) Dzidtka - Felek SUPER się wystawia - życzę kolejnych sukcesów :):):)
Marca_Besi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Macie bardzo ładne Lhasa! A te szczeniaczki, cudne! :iloveyou:
EwikB Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Moje maluchy w wieku 6,5 tygodnia , ale ten czas pędzi :) pozdrawiam Ewa
Natalia_W Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jakie slodziaski :angel: :angel: :angel: :angel: Ja juz chce takiego aaaaa :wink:
Maya_Alex Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Zwycięzca rasy z Amsterdamu. Mnie sie podoba. A wam?? Ewa, umaszczenie podobne do twojego Jowka :wink:
EwikB Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Natalia, trzymam kciuki za slicznego maluszka :D Maya , masz rację , to taki sam sobolek , zresztą jest to rodzina Jowo. :) Przygotowany i pokazywany jest super. A tutaj Jowo w Niemczech - BOB Anaberg '05 ( fotka wykonana przez Team Roberto )
Natalia_W Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 :angel: :angel: :angel: rewelacja :D :angel: :angel: :angel:
nefesza Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 A ja po raz pierwszy na dogo sie pochwale, ze moja Liko miala dzisiaj udany debiut na wystawie w NDM :D Pokazala sie super, co zaowocowalo ocena wybitnie obiecujaca oraz Najlepszym Szczenieciem w Rasie :D :multi:
Dzidtka_Gl Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 gratulacje! napisz jakie były inne lhasa
Recommended Posts