Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Jejku - jak bym moją Lharę widziała jak była malutka !!!!

Taka malutka była (identyczna jak FREBI) :)

A teraz taka pannica:

Więcej fotek FREBi :):):)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No faktycznie podobna jest moja Ferbunia do twojej suni.Powiedz mi Bognik ile ona miała na tej twojej fotce pierwszej -w podobnym wieku jak moja??

Posted

Moja 7-mio letnia briardka wreszcie zaakceptowała małą fruzię.
Zapraszam na moją straonkę GALERIA -NIKI -fotki jak się bawią może nie- zawyraźne ,ale są.

Posted

Dzidka -piękny ten twój Felek !!!!!!!! :D Ale ogółnie pieski śliczniutkie- a to młode przesłodkie a jak pięknie stoi i się wystawia -normalnie SZOK :P

Posted

Zwycięzcą Rasy i vice BOG w Nowej Rudzie była Afera Pibaro

W ten sam wekend w Wilnie sunia z mojej hodowli -Unique Beauty Azurowa Amhara po pokonaniu fińskiej konkurencji otrzymała CAC i CACIB.Na drugi dzien wystawy również została Najlepszą suką.
Nie ukrywam ze bardzo się cieszę.
pozdrawiam Ewa

Posted

EwikB napisał(a):
Zwycięzcą Rasy i vice BOG w Nowej Rudzie była Afera Pibaro

W ten sam wekend w Wilnie sunia z mojej hodowli -Unique Beauty Azurowa Amhara po pokonaniu fińskiej konkurencji otrzymała CAC i CACIB.Na drugi dzien wystawy również została Najlepszą suką.
Nie ukrywam ze bardzo się cieszę.
pozdrawiam Ewa

Aferę Pibaro widziałam osobiście - przepiękna suka, jaki włos...

Ewik, gratuluję sukcesu z Wilna :wink:

Posted

Ja rowniez widzialam Afere Pibaro i nie ukrywam ze zrobila na mnie duze wrazenie... ale chyba najwieksze to zrobila na mojej mamie :wink: jak moja mama przechodzila ta zaczela merdac ogonkiem i odrazu przymiliac do mojej mamy 8) slodziaska byla :angel: No i to dzieki niej uslyszalam wreszcie : "no jak zdasz mature to moze... kupimy takiego psiaka... na ole co ja mam mu kitki czesac :wink: " Dzieki tej wystawie (a w zasadzie dzieki Aferze ;) ) Moi rodzice przekonali sie troche do trzeciego psa w domu :wink: hehe

Posted

Natalia_W napisał(a):
jak moja mama przechodzila ta zaczela merdac ogonkiem i odrazu przymiliac do mojej mamy 8) slodziaska byla :angel:

Ooooo! :o Jak nie lhasak (dorosly).....

Posted

Natalia, trzymam kciuki za slicznego maluszka :D

Maya , masz rację , to taki sam sobolek , zresztą jest to rodzina Jowo. :)
Przygotowany i pokazywany jest super.

A tutaj Jowo w Niemczech - BOB Anaberg '05 ( fotka wykonana przez Team Roberto )

Posted

A ja po raz pierwszy na dogo sie pochwale, ze moja Liko miala dzisiaj udany debiut na wystawie w NDM :D Pokazala sie super, co zaowocowalo ocena wybitnie obiecujaca oraz Najlepszym Szczenieciem w Rasie :D
:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...