Natalia_W Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: Niech maluchy zdrowo rosna!! :lol:
helcia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Dzidka wklej zdjęcia swoich ślicznotek -ciejestem jaki kolor końcowy będzie miała ta ciemna??
EwikB Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 W piatek z samego rana wyjechałam na wystawę do Niemiec, ok 1000 km.Na miejscu zastało nas mnóstwo mrozu i śniegu, za to miły pensjonat i świetna atmosfera. W pierwszy dzien Jowo pokazywany był w klasie championów którą wygrywa i otrzymuję kolejny Cac i Cac VDH, rasę otrzymuję sunia z championów.Na drugi dzien dojeżdza jeszcze jeden champion, ponad 6 letni lhasa z znanej hiszpańskiej hodowli ( zgłoszono 14 lhasa, jednak nie wszyscy dojechali) Jowo w duzo lepszym humorze niż wczoraj, wygrywa ponownie championy a potem i BOB- a, oraz zdobywa tytuł SIEGER ERZGEBIRGE '05. :-)) Czeka nas długi powrót do domu,po przekroczeniu granicy odczuwamy bardzo mocno że jesteśmy " u siebie". Razem z nami do domu wróciła malutka czarna kudłata dziewczynka o której już niedługo na stronie :-) Jak tylko dotrą do mnie fotki z wystawy to wkleję
anushka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 :o :o Ewik gratuluję,tak wspaniałego psa.... :angel: :angel: i jemu też,że się tak ładnie pokazał :lol:
EwikB Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Dziękuję :) Ja z Jowa jestem bardzo, ale to bardzo zadolona, spełnił wszystkie moje marzenia i nadzieję i jeszcze wiele ponadto. W kazdym szczególe jest super :) Oto jak prezentował sie na wystawie [img]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/co_nowego/jowoana2.jpg pozdrawiam Ewa
:) Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 EwikB napisał(a):Ups, fotka nie weszła , juz poprawiam :D Śliczne psiaki
bognik Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 CUDO - pięknie się prezentuje :):):) Jestem ciekawa tej dziewczynki, choś coś mi po głowie chodzi :P
nefesza Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 EwikB napisał(a):Dziękuję :) Ja z Jowa jestem bardzo, ale to bardzo zadolona, spełnił wszystkie moje marzenia i nadzieję i jeszcze wiele ponadto. W kazdym szczególe jest super :) Pewnie, ze jest!!! I spelni nie jedno jeszcze marzenie! :)
Ki-wi Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Ewik :olympic: wielkie gratulacje :olympic: !!!!! To wielkie wyroznienie wygrac Sieger Erzgebirge!!!!! :wink: Zreszta nie pierwsze i nie ostatnie :thumbs: A zdjecia z wystawy macie przepiekne :smilecol: I co to za mala kudlata czarnulka wrocila z Wami do domu???? :hmmmm: Napisz prosze bo..... :motz: pekne z ciekawosci :oops: :lol:
Ki-wi Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 :new-bday: Dzitdka gratulacje nowych maluszkow!!!!! :klacz: :laola: :BIG: Oby zdrowo rosly :kciuki: i znalazly kochajace domki :kciuki: No i oczywiscie czekamy na foteczki maluszkow :baby: :Dog_run:
EwikB Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Dziewczyny raz jeszcze dzieki :) A teraz przedstawiam moją małą , czarną , kudłatą dziewczynkę :cunao: Obecnie w wieku 2 miesięcy
anushka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 EwikB napisał(a):Dziewczyny raz jeszcze dzieki :) A teraz przedstawiam moją małą , czarną , kudłatą dziewczynkę :cunao: Obecnie w wieku 2 miesięcy o matko.. :o .ale numer... :o Ewik buahahahha brawo za Rogera :evilbat:
anii Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 EwikB napisał(a):Dziewczyny raz jeszcze dzieki :) A teraz przedstawiam moją małą , czarną , kudłatą dziewczynkę :cunao: Obecnie w wieku 2 miesięcy Ewa Gratuluje sukcesow!! A to jest swinka morska?! :o
anushka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Anii masz oko :o ,a ja myślałam,że to królik :hmmmm: :robot: a wogóle to myślałam,że "czarna suczka" :lol:
pumilo Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 EwikB, śliczna dziewczynka :angel: Ja nie mogę się doczekać swoich :roll: Świnkomaniacy zaczęli wychodzić z ukrycia :B-fly:
anushka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 pumilo napisał(a):Świnkomaniacy zaczęli wychodzić z ukrycia :B-fly: ja miałam kiedyś 12 lat taką śliczną rudaskę :lol: pojechałam na kolonie i dałam starszej siostrze żeby ja doglądała-bo miała 3 młode świnki :lol: no i tak ją doglądała,że moja ukochana jak wróciłam nie była wogóle do siebie podobna :cry: sama skóra i kości-ona nie dawała jej nic do picia,tlko suche jakieś jedzenie a przecież ona karmiła wtedy...buu ...i nic nie dostawała do picia...tydzień po moim powrocie zdechła :cry: ale nie była taka kosmata tylko "zwykła" a ta to chyba "rozetka" tak?? :oops: 8) bo ja na szybko jak looknęłam to myślałam,że to króliś :lol:
pumilo Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ewikowa świnka to peruwianka, taka z kłakami ciągnącymi się po glebie. Nieszczęściem dla świnek jest, to ze trafiają najczęściej w ręce dzieci, które albo nie potrafią sie nimi zająć, albo mają słomiany zapał :(
bognik Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 ŚLICZNA !!! :P Ale to nie to o czym myślałam :lol:
anii Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 bognik napisał(a):ŚLICZNA !!! :P Ale to nie to o czym myślałam :lol: Ja tez liczylam na czarne lhasa, bo u Ewik to bylaby prawdziwa mala czarna gwiazda!! Ewik Doczekamy sie czarnej lhasa?! ;)
EwikB Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Peruwianka to taka miniaturka moich futerek,pielegnacja podobna tylko nie przynosi tyle błota do domu w takie dni jak dzisiaj :) A co do czarnej lhasaczki to raczej nie :wink: Chociaż "nigdy nie mów nigdy" Wolę raczej taki kolorek
EwikB Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Anii , a kiedy w koncu zawita u Ciebie nowe maleństwo ?
Recommended Posts