Yaki Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gratuluje ,sunia przepiekna,a osiagniecia ogromne.
helcia Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Matko -jaki ona ma zarombiasty kolor-to po tacie co??? :D GRATULACJE !!!!
orsini Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 EwikB napisał(a): :D oooooo takiego to ja bym mogla miec!!!! on zostanie w takim kolorze juz???? :o :o :o :o czadowy!!!!
anushka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosia :angel: Ewik :angel: wspaniale,Keira jest coraz śliczniejsza :o :o pięknie się spisała,Gosia więc Mafinkę zobaczę w Katowicach
Gośka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ania, zobaczysz, zobaczysz Mafinkę :D Już się zgłosiliśmy nawet :wink: Tak się zastanawiam, że może jednak zgłoszę Keirę, ale do końca przyjmowania zgłoszeń jest jeszcze trochę czasu.
anushka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gośka napisał(a): Tak się zastanawiam, że może jednak zgłoszę Keirę, ale do końca przyjmowania zgłoszeń jest jeszcze trochę czasu. jes of kors :lol: :lol: nad czym tu się jeszcze zastanawiać??? :ylsuper: :megagrin:
Gośka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Nad możliwością fizycznego rozdwojenia :wink: :lol: Bo jak zwykle lhasa i pudle idą na dwóch ringach, w Kielcach miałam handlera czystym przypadkiem, w Legionowie w połowie sędziowania porzuciłam własnego psa na ringu, rzucając w biegu ringówkę publiczności pod ringiem w nadziei że ktoś pokaże Keirę do porównania i poleciałam wystawić Mafinę na drugi koniec hali :wink: , w Katowicach mogę nie mieć tyle szczęścia :lol:
Baha Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Lhasaczkowe Kielce: piesek, kl. mł suczka , kl. mł pies, kl. posrednia suka.kl.championow Gratulacje:-)
bognik Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Jaki ona ma kolorek - teraz to dopiero go widać - narazie jest ciemniejsza od Jowa (prawda?):) ŚLICZNA !!!! :D
helcia Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 BAHA -fajnie że wżuciłaś fotki z Kielc jak możesz to napisz jak nazywały się inne psiaki bo jedną pannę to już poznaliśmy.I kto wzioł BOB-a??Będę wdzięczna.
Baha Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Psy młodzieży RINGO STAR Dar Tibetu Zw.Mł Psy pośrednia JIGME DORIJ DREAM CATCHER of Little Oaks CWC BOB, IIBOG Suki młodzieży RING OF GOLD Azurowa Amhara Zw.Mł, Naj.Junior Suki championów F'MANI DEWA LIVING DOLL of Little Oaks, CWC BOS
:) Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Baha napisał(a):Lhasaczkowe Kielce: piesek, kl. mł suczka , kl. mł pies, kl. posrednia suka.kl.championow Gratulacje:-) Jestem pod wrażeniem :) :)
Dzidtka_Gl Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 ja właśnie czekam na poród Boogi... lada dzień przyjdą na świat małe lhasaczki z Czańca... niestety nie będę przy porodzie, moja mama ma odebać poród i już panikuje :)
kasia_frodo Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki:
nefesza Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Baha napisał(a):Psy młodzieży RINGO STAR Dar Tibetu Zw.Mł Psy pośrednia JIGME DORIJ DREAM CATCHER of Little Oaks CWC BOB, IIBOG Suki młodzieży RING OF GOLD Azurowa Amhara Zw.Mł, Naj.Junior Suki championów F'MANI DEWA LIVING DOLL of Little Oaks, CWC BOS A czy ktos moze mi powiedziec, w ktorej hodowli jest JIGME DORIJ DREAM CATCHER of Little Oaks ???? Pies super, a jakos w pamiec zapadaja mi raczej suki. A szczerze mowiac o ladnych psach (za wyjatkiem Jowka, Gizma, dwoch psow Orlanes i moze DJ) jakos cicho..... mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam :wink: Oczywiscie na koniec serdeczne G R A T U L A C J E dla Keiry i pozostalych uczestnikow :D
EwikB Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Little Oaks to hodowla niemiecka, miałam okazje stawać w konkurencji z tymi psiakami w Opolu i Łodzi w tym roku. :D
EwikB Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Moje maluszki w wieku 4, 5 tygodnia Narazie tylko dwójki bo .. padły baterie a oczywiście drugi komplet też nie naładowany pozdrawiam Ewa
:) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 EwikB napisał(a):Moje maluszki w wieku 4, 5 tygodnia Narazie tylko dwójki bo .. padły baterie a oczywiście drugi komplet też nie naładowany pozdrawiam Ewa Aniołki....
anushka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ewik polałaś nam miodem dzisiaj :o :o śliczne oby dwa ale ładniejszy ten pierwszy :lol: bo ciemniejszy,jakoś bardziej mi się podobają takie ciemniejsze :angel: np. Keira :angel: :angel:
EwikB Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dzieki dziewczyny Ciemniejszy to imiennik zajefajnego kasztana , na którym miałam okazję szaleć po lasach za młodu i na którym o mało karku nie skręciłam:) :D Mały jest podobny do swojego starszego półbrata - Tiarro.Dziewczynka będzie typową blondynką :) pozdrawiam Ewa
anushka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ewik ale imiona to już mogłaś podać :lol: :lol: nu i fajnie,że facet 8) a kobietka mala widać,że ma jaśniejsze włoski pod spodem 8) ale też jest śliczna klusia :angel:
Dzidtka_Gl Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 jestem teraz w Warszawie, gościnnie jestem na necie ale musiłam napisać bo mam "dobre nowny" :) Boogi urodziła 4 maluszki chłopaka i 3 dziewczyny :) fotki wkrótce.... no i do tego czekam na kolejne maluszki po DJu!!!! :) USG potwierdziło ale jeszcze jakis miesiąc do narodzin :)
:) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dzidtka napisał(a):jestem teraz w Warszawie, gościnnie jestem na necie ale musiłam napisać bo mam "dobre nowny" :) Boogi urodziła 4 maluszki chłopaka i 3 dziewczyny :) fotki wkrótce.... no i do tego czekam na kolejne maluszki po DJu!!!! :) USG potwierdziło ale jeszcze jakis miesiąc do narodzin :) GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts