Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, zobaczysz, zobaczysz Mafinkę :D Już się zgłosiliśmy nawet :wink:
Tak się zastanawiam, że może jednak zgłoszę Keirę, ale do końca przyjmowania zgłoszeń jest jeszcze trochę czasu.

Posted

Gośka napisał(a):

Tak się zastanawiam, że może jednak zgłoszę Keirę, ale do końca przyjmowania zgłoszeń jest jeszcze trochę czasu.

jes of kors :lol: :lol: nad czym tu się jeszcze zastanawiać??? :ylsuper: :megagrin:

Posted

Nad możliwością fizycznego rozdwojenia :wink: :lol: Bo jak zwykle lhasa i pudle idą na dwóch ringach, w Kielcach miałam handlera czystym przypadkiem, w Legionowie w połowie sędziowania porzuciłam własnego psa na ringu, rzucając w biegu ringówkę publiczności pod ringiem w nadziei że ktoś pokaże Keirę do porównania i poleciałam wystawić Mafinę na drugi koniec hali :wink: , w Katowicach mogę nie mieć tyle szczęścia :lol:

Posted

BAHA -fajnie że wżuciłaś fotki z Kielc jak możesz to napisz jak nazywały się inne psiaki bo jedną pannę to już poznaliśmy.I kto wzioł BOB-a??Będę wdzięczna.

Posted

Psy młodzieży RINGO STAR Dar Tibetu Zw.Mł

Psy pośrednia JIGME DORIJ DREAM CATCHER of Little Oaks CWC BOB, IIBOG

Suki młodzieży RING OF GOLD Azurowa Amhara Zw.Mł, Naj.Junior

Suki championów F'MANI DEWA LIVING DOLL of Little Oaks, CWC BOS

Posted

Baha napisał(a):
Lhasaczkowe Kielce:

piesek, kl. mł

suczka , kl. mł

pies, kl. posrednia

suka.kl.championow

Gratulacje:-)

Jestem pod wrażeniem :) :)

Posted

ja właśnie czekam na poród Boogi... lada dzień przyjdą na świat małe lhasaczki z Czańca... niestety nie będę przy porodzie, moja mama ma odebać poród i już panikuje :)

Posted

Baha napisał(a):
Psy młodzieży RINGO STAR Dar Tibetu Zw.Mł

Psy pośrednia JIGME DORIJ DREAM CATCHER of Little Oaks CWC BOB, IIBOG

Suki młodzieży RING OF GOLD Azurowa Amhara Zw.Mł, Naj.Junior

Suki championów F'MANI DEWA LIVING DOLL of Little Oaks, CWC BOS

A czy ktos moze mi powiedziec, w ktorej hodowli jest JIGME DORIJ DREAM CATCHER of Little Oaks ???? Pies super, a jakos w pamiec zapadaja mi raczej suki. A szczerze mowiac o ladnych psach (za wyjatkiem Jowka, Gizma, dwoch psow Orlanes i moze DJ) jakos cicho.....
mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam :wink:

Oczywiscie na koniec serdeczne G R A T U L A C J E dla Keiry i pozostalych uczestnikow :D

Posted

Moje maluszki w wieku 4, 5 tygodnia

Narazie tylko dwójki bo .. padły baterie a oczywiście drugi komplet też nie naładowany
pozdrawiam Ewa

Posted

EwikB napisał(a):
Moje maluszki w wieku 4, 5 tygodnia

Narazie tylko dwójki bo .. padły baterie a oczywiście drugi komplet też nie naładowany
pozdrawiam Ewa

Aniołki....

Posted

Ewik polałaś nam miodem dzisiaj :o :o śliczne oby dwa ale ładniejszy ten pierwszy :lol: bo ciemniejszy,jakoś bardziej mi się podobają takie ciemniejsze :angel: np. Keira :angel: :angel:

Posted

Dzieki dziewczyny
Ciemniejszy to imiennik zajefajnego kasztana , na którym miałam okazję szaleć po lasach za młodu i na którym o mało karku nie skręciłam:) :D
Mały jest podobny do swojego starszego półbrata - Tiarro.Dziewczynka będzie typową blondynką :)
pozdrawiam Ewa

Posted

Ewik ale imiona to już mogłaś podać :lol: :lol: nu i fajnie,że facet 8) a kobietka mala widać,że ma jaśniejsze włoski pod spodem 8) ale też jest śliczna klusia :angel:

Posted

jestem teraz w Warszawie, gościnnie jestem na necie ale musiłam napisać bo mam "dobre nowny" :)

Boogi urodziła 4 maluszki chłopaka i 3 dziewczyny :) fotki wkrótce....

no i do tego czekam na kolejne maluszki po DJu!!!! :) USG potwierdziło ale jeszcze jakis miesiąc do narodzin :)

Posted

Dzidtka napisał(a):
jestem teraz w Warszawie, gościnnie jestem na necie ale musiłam napisać bo mam "dobre nowny" :)

Boogi urodziła 4 maluszki chłopaka i 3 dziewczyny :) fotki wkrótce....

no i do tego czekam na kolejne maluszki po DJu!!!! :) USG potwierdziło ale jeszcze jakis miesiąc do narodzin :)

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...