Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bona super! Jak na "tuz po dzieciach" wyglada slicznie :)
A lhasaczkowe dzieciaczki sa zawsze urocze - moj TZ nie moze sobie darowac, ze nie znal takiej Liko :D
A teraz to juz duza panna :)

Posted

No niestety czas nieuchronnie biegnie tylko w jedna strone ale lhasaki są zawsze pełne uroku bez względu na wiek. Liko wyglada slicznie, faktycznie panna już wyrosla. Włos Bony w aktualnym stanie pozostawia duzo do życzenia, niestety zdecydowanie się przerzedził, jedno to hormony a drugie to działalnośc urwipołciów - za nic tak fajnie się nie ciągnie jak za kitki mamy.
Więcej aktualnych zdjęc chwilowo nie mam bo dwa maluchy już wyjechały do nowych domków.
Trochę nam smutno z tego powodu. Jakos tak pusto zrobiło się w domu.
Nefesza jeśli możesz mam wielka prośbę podaj mi na prv namiary na swojego weta.
Sylwia
snieznylew@poczta.onet.pl

http://www.snieznylew.republika.pl

Posted

No to nowe zdjątka Lhary :P:

Nieraz takie miny robi że szok

Na schodach zawsze szczeka na przechodniów :)

Wampirek, hehe

I na koniec takie zdjęcie, bo widac jaki ma ciemniejszy kolorek na grzbiecie :)

Oj, za dużo zdjęć chyba wstawiam, koniec :)

Posted

Ile mniejwiecej kosztuje szczeniak lhasy? Bo kolezanka polanuje zakup psiaka(z papierami opczywiscie:P), i sie zastanawiamy, jaka jest srednia cena psiaka ;)

Posted

.Piszę bo sama nie dawno nabyłam małego lhasaka W Czechach od 350-400 Euro.A w polskich hodowlach to chyba róznie .Ja kupiłam za 1200 zł.

Posted

Dzieki:)
Ja to bym chciala, zeby takie byly ceny rasy, o ktorej przedstawiciela ja sie staram(w Europie ok. 1000E, w Stanach ok. 1000-1500$, w Polsce 3-4 tys.zl... :roll: )
No ale, sadze, ze sie Madzia ucieszy:) Bo jest w lhasach zakochana, i to od dluzszego juz czasu, a na razie ma sznaucerka sredniaka...:) i domek z ogrodem:P

Posted

Jak by były takie ceny przy aktualnych zarobkach to mało kto ze zwykłych ludzi miał by rodowodowego psa.Ja sama pewnie nie mogłabym sobie na niego pozwolić :( Tak że dobrze, że ceny są przystępniejsze dla zwykłego śmiertelnika. :D

Posted

Dlatego ja zaczelam odkladac 1,5 roku wczesniej... :roll: Ale niestety ja sie jeszcze ucze, wiec nie zarabiam, i nie wiem, czy uda mi sie do 2007 zebrac cala sume...:| A chodzi o owczarka australijskiego aussie.

Posted

bognik napisał(a):
No to nowe zdjątka Lhary :P:

Nieraz takie miny robi że szok

Na schodach zawsze szczeka na przechodniów :)

Wampirek, hehe

I na koniec takie zdjęcie, bo widac jaki ma ciemniejszy kolorek na grzbiecie :)

Oj, za dużo zdjęć chyba wstawiam, koniec :)

Śliczna :) Po prostu urocza istotka :)

Posted

bognik napisał(a):
:) napisał(a):
Śliczna :) Po prostu urocza istotka :)

Wielki dzięki :buzi:

Nie ma sprawy,ja tylko piszę, co uważam :)

Posted

Bognik ale Lhara wyrosła, juz spora pannica, jak ten czas szybko płynie.

Moje maluszki mają już 4 tygodnie :wink:
Tak na szybko kilka foteczek

Posted

Ja nie moge, jakie cudenka! :angel: :angel: :angel: :lilangel:
Poki co Liko zaprezentowala sie u mojego bratanka na imieninach przed wiekszym gronem i "ciocia Mi" zaczela sie zastanawiac nad lhasakiem :) (aktualnie zwierzaka nie ma, ma za to duuuzo wolnego czasu i kocha psy)

Ewik, cos mi obiecalas, a moja skrzynka pusta :nono:

Posted

Ale słodziaki z tych maluszków - ten czas strasznie szybko leci - jeszcze niedawno dopiero co się urodziły :P

nefesza - nie dziwię się, u mnie prawie każdy kto widzi Lharę wypytuje się co to za rasa, gdzie można kupić itp. - mam taką jedną znajomą co nie może się zachwycić Lharką :D

Posted

Pochwalę się że Kielcach Keira czyli oficjalnie Ring of Gold Azurowa Amhara FCI :) otrzymała kolejne Zw.Młodziezy oraz została Najlepszym Juniorem w Rasie.
I tym sposobem w wieku 10 miesięcy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...